Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

איך אני יכול לחשב תיבה לרמקולים קומפוננט (לא סאב!)?

אני רוצה שבתיבה יהיה גם הטוויטר וגם המידבאס. הרעיון הוא כמה שיותר עוצמה להוציא.

והאם זה עקרוני איזה צורה תהיה התיבה?

שאלה אחרונה - איך אני יודע איזה מגבר לקנות לפי RMS של רמקולים? סתם דוגמא - רמקולים 100 RMS. אני רוצה לנצל אותם כמה שאפשר, בלי לאנוס אותם, ובלי לקנות סתם מגנר מטורף שאין לי צורך בו.

תודה מראש

אלעד

פורסם

כמעט תמיד הקומפוננט יהיו מיועדים לנגן על נפח של הדלת: תחשב את הנפח, ומצאת.

לגבי המגבר: אותו הספק שהרמקולים יכולים לקבל, באותה התנגדות.

מתחדשת*

פורסם
כמעט תמיד הקומפוננט יהיו מיועדים לנגן על נפח של הדלת: תחשב את הנפח, ומצאת.

לגבי המגבר: אותו הספק שהרמקולים יכולים לקבל, באותה התנגדות.

טעות. רוב הדרייברים מסוג מידבאס/מידוופר מיועדים לנגן בתיבה אטומה/פתוחה בנפח מסויים, נכון שיש הרבה שהנפח הדרוש הוא כמעט כנפח הדלת ממוצעת (הדגש הוא על כמעט!), אבל זה לא אומר שדלת היא מקום אומטימלי לנגן בו.

פורסם

אין דלת? אוקי. מה יש?-- איפה להתקין? בירח?

נו באמת, מה אתה רוצה שננחש? שנתקשר בטלפטיה?

תרשום בדיוק את הצרכים שלך, אולי נוכל לעזור ביעוץ.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ג'יפ פתוח.

רוצה לשים לו תיבות לרמקולים, כי אני גם ככה בקושי ישמע משהו, אולי עם תיבות זה ישפר את זה.

הרעיון הוא לשים את התיבות בתור קיקפאנלים או מאחורה. (תלוי אם זה יהיה אפשרי לשים מקדימה או לא).

השאלה איך יהיה הכי טוב לעשות את זה כדי לקבל הכי הרבה עוצמה (איכות גם ככה לא תהיה בג'יפ).

אלעד.

• תוכן חדש...