Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה בוקסטר-1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאני לא יודע עדיין מה התקציב, אני באמצע בניית בית!

האוטו יהיה לשימוש יומיומי כאשר הגג הנפתח איננו מהווה שום שיקול, אני הייתי רוצה אוטו ספורט יותר מאשר ספורטיבי.

הבעיה כמו תמיד זה הקו הדק שבין הכסף והספורטיביות!

אני מאמין שבסופו של תהליך אני אפנה סכום שנע בין 80K לבין איזור ה-120K.

לגבי השכל או הלב...אני מנסה שאתם תכניסו לי שכל כי הלב ממשיך לרצות להגשים את החלום!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המיאטה (לדעתי) נותנת ביומיום 70% נניח מהונדה, אבל בחצי מחיר (מיאטה לעומת הונדה).

ההונדה נותנת 80% - 90% מהבוקסטר, בשליש מחיר (הונדה לעומת פורשה).

איפשהו בנאדם צריך לעצור ולחשוב - תוספת התשלום הזו - מצדיקה את עצמה?

וזה חשבון שכל אחד צריך לעשות עם עצמו.

אני לא אומר "לא בוקסטר", אני רק אומר "בוקסטר - למי?" :roll:

קודם כל ההונדה לא עולה שליש מחיר, גם לא חצי. 70% מההפורש (520K מול 352K) ובפועל, הפורש נותנת הרבה יותר תמורה. אתה כל הזמן שואל אם אנשים נהגו עליהם, מעניין כמה זמן אתה נהגת על הרכבים האלו, ההונדה יותר קיצונית ספורטיבית, אבל הפורש נותנת יותר תמורה מבחינת מומנט, פינוק, איבזור, הגה, שם ודברים אחרים.

ובקשר למיאטה, ביום יום, ולמעשה בשימוש של רוב האוכלוסיה, המיאטה בהחלט נותנת המון תמורה, לפני שקניתי את המיאטה שלי שקלתי לקנות S2000 שנת 2003 והחלטתי שהיא לא נותנת מספיק תמורה לכסף יחסית למיאטה.

רוב הזמן המיאטה נותנת אפילו יותר מ 70% הונדה, אבל זה בהנחה שמדובר על מיאטה NC, רצוי משופרת. המיאטה NB נחותה בעיקר בשל האיבזור הצפיפות וחוסר הנוחות, NC סטנדרטית פשוט לא נחשבת רכב ספורט ברמה שקרובה להונדה. בשל רכות ייתר וחוסר רגש. מיאטה משופרת כמו של דן תעלה על ההונדה בסעיפים מסויימים. לינאריות, קלות תפעול, עלויות, וכו. הנהג הנורמלי יצליח להפיק מהמיאטה הרבה יותר מאשר מההונדה...

פורסם
קודם כל ההונדה לא עולה שליש מחיר, גם לא חצי.

דיברתי על עלויות אחזקה, לא עלות קנייה.

כנראה שלא הובנתי.

המיאטה NB נחותה בעיקר בשל האיבזור הצפיפות וחוסר הנוחות

כן, היא צפופה אם אתה 1.90 מ' :lol:

לדרדסים קטנים היא דווקא מאוד מרווחת... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתם יודעים מה, צפיפות באמת יכולה להיות בעיה, למרות שעם השנים אתה לומד לחיות עם מגבלת הגובה ( אני 193 ס"מ)

אבל תראו את גל מ. (מסלולים),איך הוא נוהג ככה שאפשר להסתדר גם עם גובה, בתנאי שאתה יודע מה שאתה עושה!

פורסם

אם אתה שוקל ללכת לכיוון מיאטה, בדוק טוב איך אתה מסתדר עם ישיבה ברכב (גג פתוח וסגור).

אני, עם 1.96 (בימים קרים), ממש לא יכול לחיות באף אחד מדורות המיאטה.

יש הבדל בין להכנס לאוטו בשביל לעשות סיבוב לבין לחיות איתו בכל נסיעה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

בתקציב שאתה הגדרת, אני הייתי מחפש אחת מהשתיים.

Z3 2.8. אפשרי בתקציב הזה בערך. הן גם די שמורות.

911 מייבוא.

כל האחרות הן התפשרות.

בעצם, אין אחרות, התכוונתי שהמיאטה היא התפשרות, לא מספיק מיוחדת (אישית) והמנוע...

S2000 יקרה מדי, כנ"ל גם בוקסטר (במיוחד לאחזקה).

TT? עזוב אותך, גולף.

Z3 1.8/9, זה לא זה, אם אתה לא הולך לשפר את הרכב (טורבו וחמוצים).

לעומת זאת, רודסטרעם מנוע 6 אורכי 2.8, קצת שינויים ביניקה ובפליטה, יהיה לך חוויה.

לחיצה על הגז ב-3000 סל"ד תעשה כזה רעש שאתה תשכח מיד שאתה בכלל בדרך לסופר.

וגם יש לאוטו כוח. 200 כ"ס סטנדרטי, בלי הרבה כאבי ראש יש לאוטו 220-230 כ"ס.

עכשיו אפשר לדבר.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
בתקציב שאתה הגדרת, אני הייתי מחפש אחת מהשתיים.

Z3 2.8. אפשרי בתקציב הזה בערך. הן גם די שמורות.

911 מייבוא.רק ישנה בתקציב הזה.

כל האחרות הן התפשרות.

בעצם, אין אחרות, התכוונתי שהמיאטה היא התפשרות, לא מספיק מיוחדת (אישית) והמנוע...

S2000 יקרה מדי, כנ"ל גם בוקסטר (במיוחד לאחזקה).

TT? עזוב אותך, גולף.

Z3 1.8/9, זה לא זה, אם אתה לא הולך לשפר את הרכב (טורבו וחמוצים).

לעומת זאת, רודסטרעם מנוע 6 אורכי 2.8, קצת שינויים ביניקה ובפליטה, יהיה לך חוויה.

לחיצה על הגז ב-3000 סל"ד תעשה כזה רעש שאתה תשכח מיד שאתה בכלל בדרך לסופר.

וגם יש לאוטו כוח. 200 כ"ס סטנדרטי, בלי הרבה כאבי ראש יש לאוטו 220-230 כ"ס.

עכשיו אפשר לדבר.

השאלה אם אתה רוצה להכנס לכל העניין של רכב אספנות, כי אם לא, אתה יכול לשכוח מ-911 ברמות המחיר שציינת.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לא משנה אי אילו סיבות (משכנתא, ילדים, משפחה) אחזקה של פורשה כזו יכולה להגיע לעשרות אלפי שקלים בשנה

בקלות ולדעתי היא משימה בלתי אפשרית לאדם הממוצע (וגם לא לאדם הממוצע ++) שלא רוצה לפגוע במשפחה

ובתחומים אחרים בחיים למען המכונית. מחיר רכישת המכונית היא לא הבעיה הגדולה! בינינו, כל אדם עם הכנסה

גבוהה (ואני לא מדבר על עשירים ובטח שלא על מליונים, גם הייטייקיסטים שמרוויחים 17 אלף ש"ח בחודש) יכולים

להכנס לבנק ולקחת הלוואה על הסכום של הרכב. בדרך כלל אם יש לך עבר בסדר הבנק ישמח מאוד להלוות...

אבל התחזוקה! צריך לזכור שמכונית (ובמיוחד רכב בן כמעט 11 שנה) צריך לתחזק... בלי קשר לאמינות,

תקלות כל הזמן קורות ואין מה לעשות זה דברים שיכולים לקרות בכל מכונית רק שבפורשה כל חלק עולה כמו מכונית

נוספת (קצת הגזמתי)...

ביטוח לפורשה הזו יעלה כ30k (בדוק), טיפולים שוטפים כ-5K לטיפול בודד ויכול להגיע גם ל10K אם מדובר בטיפול מורכב

יותר. בקיצור, נניח ורכשת אחת כזאת ב150-160 אלף ש"ח (והם נמכרות בהרבה יותר) אתה צריך להכין את עצמך להוציא

לפחות עוד כ-50 אלף ש"ח בשנה ואולי יותר...

אני היתי שוקל מיאטה :) (או למכור את האישה והילדים 8):lol: בצחוק)

Lexus CT200H

פורסם

היתה לי בעבר הלא רחוק 924 שנת 79' כך שאני יודע מה זה להחזיק רכב מיושן!

בסה"כ השרשור הזה מכניס שכל. השאלה היחידה שנותרה היא: אם צריך לבלוע את הצפרדע, מה ימתיק את טעמה? במילים אחרות מה כן לקנות, אם סיכמנו שלא פורשה והכיוון הוא אוטו ספורט?

אגב יש לי ארבעה ילדים,מי קונה?

פורסם

אהה...

לא פורשה?

אם זה לא פורשה שהם יעזרו לך...:wink::lol:8)

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לאחר רענון זיכרון קצר, הבינותי כי פספרטו הגשים את החלום בסכום דומה, השאלה היא אחרי הקנייה איך התחושה?

הטיפולים, החלפים...לא קריעה?

הביצועים? לא התאכזבת? (שוב מזכיר כי היתה לי 924... והיא מאד מאכזבת!)

אצלי ,למרות שזה אוטו שני, התכנון הוא נסיעה יומיומית... בלאי???

שתף בתחושות, שכל,שכל, אבל קשה לקבור חלום!

פורסם

הרכב דומה מאד במבנה לחיפושית.

סה"כ (טפו טפו) בינתיים שום בעיות, אמינות גרמנית למופת.

גם הטיפולים לא כאלה יקרים.

ביצועים טובים מאד, במיוחד התנהגות כביש מצויינת.

לנסיעה יום-יומית הייתי עושה שיקול מחדש...

שלי עושה כ-4000 ק"מ בשנה.

ג.

•  

פורסם
כרגע הרכב באונייה , בטח ישלם מיסים עוד 30000 ש"ח..

איזה הפתעה מגניבה תהיה לו כשה 30 יתפחו לאיזה 50-60.

באמת נראה לך שהוא יעמיד פורשה ב 60Kכולל הכל??

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...