Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רדיו דיסק פיוניר (דגם 4800), אני יודע שכיוון זה עניין של טעם, השאלה שלי היא מה כל פקודה בכפתור הכיוונים עושה

אם מישהוא יוכל לפרט זה מאוד יעזור

פורסם

+1

ולי יש DEH-P80MP

ואצל חברה שלי יש איזה דגם משו על 6 בהתחלה ואם לוחצים אצלה ארוך על אודיו זה מכניס אותי למסך של כיווני חיתוכים וכאלה משו שנראה מקצועי כזה והHU שלי שאמור להיות הרבה יותר מתקדם אני לא מוצא את זה :|

תודה לעוזרים

פורסם

אני ממליץ לכם בחום - לקרוא את ספר ההוראות . אתם תלמדו מהר מאד .

לא סתם כל החברות אפילו הסיניות שבסיניות מבזבזות על הנייר הזה כספים רבים .

במקרה ואין לכם את אותה חוברת הדרכה , תמיד יש את האינטרנט וניתן למצוא בו את כמעט את כל המפרטים והחוברות .

פורסם

במקרה ואין לכם את אותה חוברת הדרכה , תמיד יש את האינטרנט וניתן למצוא בו את כמעט את כל המפרטים והחוברות .

שמעתי לעצתך והורדתי את החוברת יותר מדיי אנגלית בשבילי אבל ניסיתי לקרוע ועברתי על כל האמא של החוברת פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת כמו שאמרתי שיש אצל חברה שלי

ממש זה כנראה מקצועי כזה עם מלא אפשרויות של חיתוכים!!

אצלי איך את זה יש רק את החיתוכים הרגילים של הסאב והרמקולים אצלה יש גם את זה ועוד חיתוכים שאין לי מושג אפילו של מהם אבל זה נראה כיף להתעסק עם זה...

סקיצור אם מישו יודע אני יודה לו מאוד!

פורסם

אין לי את החוברת, ובנתיים לא מצאתי אחת כזאת באינטרנט

בכל מקרה אני ישמח אם מישהוא ישתף מהידע שלו:-)

פורסם

אצלי, פיוניר 3950 , כשאתה מדפדף בין ה AUDIO יש לך מצב שאתה יכול להנמיך את ה EQ של L/M/H וכשלוחצים ארוך AUDIO אפשר לבחור את הגבולות חיתוך של התדרים L/M/H זה כנראה מה שאתה מתכוון.

תחפש משהו בחוברת שמדבר על EQ.

פורסם

לפותח השרשור...

אם קצת היית קורא לעומק("אמא של החוברת")

היית מוצא את הדף הזה...(עיגול כחול בעיקר)

מי שמעוניין בספרים של פיניור(85 אחוז ממה שקיים) יפנה בה"פ..

כמובן תמורת איזה סמיילי...:wink:

untitled.jpg

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
אצלי, פיוניר 3950 , כשאתה מדפדף בין ה AUDIO יש לך מצב שאתה יכול להנמיך את ה EQ של L/M/H וכשלוחצים ארוך AUDIO אפשר לבחור את הגבולות חיתוך של התדרים L/M/H זה כנראה מה שאתה מתכוון.

תחפש משהו בחוברת שמדבר על EQ.

זה בדיוק מה שאני מתכוון..שמישהוא יסביר לי בעברית פשוטה מזה התדרים L/M/H ומה תפקידם

ומה הכוונה בגבולות חיתוך

תודה

פורסם

Low זה תדרים נמוכים באיזו ה 40-160Hz סאב ומיד.

Mid זה התדרים באמצע באיזור ה 200-2000Hz מיד וטוויטר (תלוי איזה חיתוך יש אצלך).

High זה תדרים גבוהים 3000-20000Hz טוויטר (אולי גם מיד תלוי בחיתוך).

בקיצור תשחק עם כל אחד בנפרד ותראה את ההבדל.

• תוכן חדש...