Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקנות קומפוננט והמליצו לי על של מורל

ההבדל בין מורל פלוס לדוטק הוא משמעותי? דווה להסיף את הכסף בשביל 140 אר אם אס במקום 120?

פורסם

ההבדל הוא לא ההספקים! ההבדל הוא באיכות ובצליל.

אישית, לדעתי (ואני יודע שיקפצו עלי רבים) אני לא חושב שהתמורה של הדוטק בהשוואה לפולס שווה את ההבדל הכספי הגדול בינהם.

פורסם

בפורום למכירה ראיתי לפני מספר ימים סט קומפוננט של הרץ היי אנרגי ב1200 שקל אם אנלא טועה.

המחיר הזה הוא בדיחה!

הסט נמכר מעל אלפיים שקל ולא ניתן להשוואת אותו בכלל לדוטק!

כמובן שזה גם תלוי קצת בסוג המוסיקה שאתה שומע.

פורסם

אכן ההיי אנרג'י סט מעולה.

אבל אם תשאל אותי בקשר להבדלים בין הפולס לדוטק אז הם שמיים וארץ. כן כן, ככה. פשוט לא אוהב את הטויטרים של הפולס, שלא קשורים לכלום, אנמיים, וגם המידים, כמה שהם כביכול חזקים נשמעים מאוד אנמיים לעומת הדוטק. וכן, מי שרוצה לעשות השוואה שייתן הגברה בריאה מאוד לדוטק ובריאה מאוד לפולס ותראו מי חיי ובועט ומי עדיין נשאר עצל.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יצא לי להרכיב לפני יומיים דוטק למישהו ואצלי יש פולס ובכלל לא התרשמתי מהם.לדעתי ושוב אני יגיד לדעתי הפולס נשמעים יותר טוב

x

פורסם

גיא חיכיתי שתקפוץ בראש ההגנה של הדוטק.. :)

לא אמרתי שאין בינהם הבדל! זה ברור שיש.

מה שאמרתי שלדעתי ההבדל הכספי לא שווה את זה! מה גם אצלך כזכור לי הסט משודרג לאמטי22 (וכמו אצל 99% מהעדר אופס סליחה! מהפורום) ככה שבכלל אין לך זכות השוואה לטויטרים של הפולס.

פורסם

לטעמי הטוויטר בדוטק יותר טוב מהפולס אבל לדעתי זה לא מצדיק את ההפרש

מה גם שבכיוונים תצטרך להיזהר עם הדוטק (אלא אם זה הדגם החדש הבו הטוויטר דיי דומה לפולס)

ההבדל במיד כמעט ולא מורגש, אומנם טוב יותר במעט בדוטק אבל לא בהצדקה למחיר בחנות

• תוכן חדש...