Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אינני טועה, אתה יכול לבצע זאת עם חיבור שמתעלק על החיבור של הסאב.

דובר על זה בעבר, אך אינני זוכר במדוייק.

אם אין למישהו תשובה ממשית, תעשה חיפושון כאן או אפילו בגוגל לתוצאות טובות יותר.

פורסם

בחנות מחשבים קניתי פעם אולטרה שיש אפשרות שהיא תידלוק ככה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני וחבר הכנו כאלה נורות , לקחנו מלא מלא מלא נורות חג מולד christmas lights וחיברנו אותם לקרוסאובר פאסיבי , ליציאה של הוופרים.

אני אצלם סרטון של זה בקרוב :) [זה נראה די עזה גזה] אבל זה מה יש

תבין את הרעיון.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה פשוט יכול להעלות ממש את העוצמה של הסאב

להדליק מזגן

להדליק אור פנימי

להדליק אור ראשי (פנסים)

לפתוח בגא'ז

לפתוח מפשיר אדים

לפתוח תא כפפות ולחבר פנס לאלטרנטור

אחלה דיסקו שבעולם יהיה לך

פורסם

עזוב שטויות, רכוש אקולייזר בעל תצוגה גדולה , אחלה אורגן אורות (ולא זול).

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לי יש במכונית 4 נאונים בבאגאז' עם חיישן קול שגורם להם לעבוד לפי הבאסים,במערכת מעוגן גם פוטנציומטר להנמכת/הגברת הרגישות ולכיוון כל אחד מהנאונים,המערכת כולה כוללת שנאי קטן שמתפקד גם בתור שנאי,מנורת ניאון ולוח בקרה קטן שמכיל בתוכו פוטנציומטר ומפסק.

פורסם

אתה יכול בקלות לעשות את זה בשני דרכים:

1. שיפורי רכב - יש המון סוגים, ניאונים קטנים וניאונים גדולים עם חיישן שרגיש לתנודות ולפיהן האור נדלק (בעיקר לפי הקצב של הסאב וופר) יש גם חוטים אופטיים שמתחבר בקצה שלהם לד לפי צבע שאתה בוחר ואתה יכול להריץ את הסיב האופטי הזה לפי צורה שאתה בוחר - אם זה לפי הצורה שחלקים בדשבורד מתחברים אחד לשני עד לדיפוני הדלתות וגם לתיבה של הסאב (אתה בוחר) וכו' וכו' - הפשוטים עולים בין 40 ל 80 ש"ח ואילו היותר איכותיים כבר עוברים את המאה שקל לחוט שנע בין 2 מטר ל3.

בקטע הזה אני אמליץ לך לבקר בקאיה מערכות בת-ים, N מערכות ראשון לציון, SRSYSTEMS בחולון, קרייזי סטריאו באוטו סנטר צומת ירקונים - יש עוד הרבה מקומות אבל שם אני בטוח שתמצא - אה והמקום הכי הכי לשטויות האלה זה דווקא הבאסטות בתחנה מרכזית ישנה!!! - חבל"ז! כל הערסים קונים שם. וכל סניף של אוטו דיפו.

2. ללכת על ציוד של תקליטנים ולחבר אותו לממיר מתח AC ל DC 12 וולט - אפשר למצוא כל מיני נחשי אורות, מריצי אורות שבכלל מפעילים לדים קטנים וכו' וכו' - כאן כבר אתה צריך גם להסתובב בחנויות לציוד תאורה של תקליטנים (הום סנטר בראשון לציון זה מקום לא רע בכלל דרך אגב לציוד כזה - יש להם מחלקה חביבה בתאורה רק לשטויות האלה).

לא צריך להשתגע יותר מידי - הדברים האלה סה"כ מוכנים - זאת תעשיה שלמה.

עריכה - אתה יודע מה - בוא נשתולל קצת

תיגש להום סנטר - תיקנה שם כדור מראות בגודל של כדור טניס - עולה משהו כמו 15 שקל.

מנורת מתח אולטרה נמוך (תבדוק אם יש גם 12 וולט - אני לא בטוח בקשר לזה) שתשמש אותך בתור פרוז'קטור קטן או יותר טוב אם תמצא שם פורז'קטור קטן אז בכלל.

תקנה ניאון סגול - ויש לך רכב סרסורים קלאסי! (כמובן - ממיר מתח קטן וטוב)

ואפשר להתפרע עוד ועוד - למה נראה לי שהדלקתי בזה הרגע את אליקו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שנאמר

יש למכירה קטודות בצבעים שונים, מתאימים לחשמל הרכב, ובאים עם מפסק שמאפשר שליטה לפי סאונד בין היתר.

מחיר אמור ליהיות באיזור ה80 כולל המפסק.

• תוכן חדש...