Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה פורום! קראתי רבות והשכלתי. מקוה שתוכלו לעזור לי בהתלבטות הנוכחית.

הקטנה והאמינה שלנו (שרייד 93)שבקה חיים, ואני זקוקה לתחליף דחוף ביותר. צריך להיות משהו אמין שלא אוהב מוסכים כי אין לי זמן ועצבים. משמש בעיקר לנסיעות הלוך וחזור לעבודה (לא רחוק), קניות בסביבה וכו'. יש לנו מכונית משפחתית גדולה לנסיעות ארוכות, טיולים וכאלה. גם רוב הסיכויים שנחזיק במכונית שנקנה במשך שנים רבות, כך ששווי למכירה לא כ"כ חשוב.

הסתכלתי על היונדאי גטס, בעיקר בגלל שהיא זולה יחסית ומאד זמינה לקניה ואין לי הרבה זמן להתרוצץ בין מוכרים ומודעות. דרך חברים הוצע לי לקנות גטס 07 GLS מתצוגה של היבואן ב73 אלף, כאשר המחירון בסביבות 99. העיסקה אמינה לחלוטין והרכב חדש עם 1500 קמ. המחיר יקר ממה שהתכוונתי להוציא (חשבתי על משהו מהשכרה או ליסינג בסביבות 50 אלף) אבל אם מדובר ב"הזדמנות" כדאית אז אגרד את הסכום הנוסף.

אז מה דעתכם? שמעתי שלגטס יש שם של זוללת דלק, אך אולי זה שופר בדגם החדש. ממילא אנחנו לא נוסעים למרחקים ואולי האמינות שברכב חדש שווה עוד קצת בעלויות הדלק. האמת שקוסם לי במיוחד שהרכב זמין מיד, העסקה אמינה ואני לא צריכה טרטורים ובזבוז זמן בין מוכרים שכל הזמן צריך להזהר שאינם מרמים. מצד שני לא רוצה להתלהב יותר מדי ולעשות טעות. אשמח מאד לקרוא דעתכם בענין.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע על פניו עיסקה טובה.

רק תזכור, שבקניית רכב, לא ממהרים.

תבדוק טוב טוב הסטוריה של הרכב גם אם עבר רק 1500 ק"מ.

פורסם

נשמע קצת מפתה.... אבל הצריכת דלק של הדגם החדש גבוהה ויחסית לסופר מיני כזאת היא גבוהה מידי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ממתי לרכב תצוגה יש 1,500 ק"מ? הרי אסור לנסוע ברכב שעומד באולם התצוגה. אולי אתה מדבר על רכב נסיעות מבחן שעבר 1,500 ק"מ והיה שייך ליבואן? אז מדובר למעשה על רכב יד שנייה לכל דבר ועניין כאשר היד הראשונה היה חברה (כלמוביל).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

את האמת באמת לא חשבתי על זה.... רכב תצוגה אמור לעמוד ולא לזוז.....

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

OK, הבנתי לפי התגובות שזה כנראה לא רכב תצוגה פרופר אלא רכב ששימש לנסיעות מבחן באמת (פרטים מלאים ימסרו לי לפני הקניה כמובן). אבל בכל מקרה 1500 ק"מ זה ממש כמו חדש. על פניה (בכפוף לבדיקה של כל הפרטים) העסקה נראית כדאית לא?

פורסם

אכן כן, 1500 ק"מ זה כלום, זה כמו רכב חדש.

קצת נסיעות מבחן של אנשים שבאים לרכוש את הרכב, לא מדובר בצעירים שקורעים אותו ומושכים עד גבול היכולת, וגם אם כן, תחשוב על זה ככה, במצב הקיצוני ביותר, זה כמו רכב שהיה שבוע בהשכרה,ועל השבוע הזה מורידים לך 25 אלף שקל.....

אם הייתי חושק ברכב כזה בשנתון כזה = הייתי הולך על זה...או יותר נכון רץ.

אתה קונה אותה, עושה טיפול מינימאלי של החלפת שמן מנוע ופילטר, ונוסע ברכב חדש דנדש.

פורסם
גם אם ישלמו לי - לא אקח רכב שעבר נסיעות מבחן.

אתה יודע, עד כמה שאני ואתה באותו ראש לגבי העניין הזה, תאמין לי שרוב המכוניות החדשות שעולות לכביש הן רחוקות מלהיות "בתולות". ראיתי במו עיניי מה עוברים רכבים לפני מסירה ותאמין לי שזה לא מראה נעים :(

בקיצור, 1500 ק"מ או 20 ק"מ זה לא תמיד הבדל כזה גדול.

פורסם

הי,

כפי שנאמר קודם על פניו מדובר בעסקה לא רעה. הכל תלוי במצב הרכב, לדעתי שווה לקחת אותו לבדיקה ולראות מה קורה.

דרך אגב, מליסינג כיום ניתן להשיג גטס אוט' 1.6 מודל 04 בפחות מ50k ואני אישית גם ראיתי שתיים כאלו עם פחות מ50k בקילומטרז'....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בתולות זה בטוח לא......

אני כשעבדתי בטויוטה עשינו חיים לא קלים למכוניות האלה..... בהתחלה חבל עליהן אחר כך אתה רואה שאם לא אתה אז מישהו אחר וממש כיף לקרוע אוטו דנדש שבא לעשות איזו אזעקה או קודנית....

ואני כבר שותק לגבי מכוניות צבאיות

פורסם

אני ממש מצטער אבל בדיוק לאנשים כמוך צריך לחתוך את הידיים! מה כואב לך? שמישהו מקבל רכב חדש ואתה לא?

אנשים משלמים כסף ואתה חוגג בחינם על הכיס שלהם. זה ממש מרתיח.

פורסם

GOLF ידידי, האמת שאני יודע במה מדובר...

אבל תחשוב - עדיף 15 ק"מ כאלה על פני 1500 ק"מ כאלה.

אני ראיתי איך הבחור בשקודה - זה שהעביר את המכוניות מההמתנה אל המוסך/מסירה - מ***ן לרכבים את הצורה! (כולל את הרכב הקודם שלנו) פשוט גועל נפש! כנראה שמישהו העיר להם על זה, כי הוא כבר לא שם זמן רב - וטוב שכך! אחרת הייתי מוריד לו את הידיים והרגליים!

אומנם יש הבדל כספי לא קטן, אבל אין ספק שהייתי הולך על חדשה לחלוטין

מאשר על חדשה ששימשה בתור רכב הדגמה.

אנחנו לא מסכימים לתת למכונאים לעשות נסיעות מבחן על הרכבים שלנו (אלא אם מדובר במכונאי שאני מכיר, ואז אנחנו נוסעים איתו), אז לקנות רכב שכל העולם נסע עליו - בחיים לא.

אבל זאת רק דעתי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם לא בשביל 25 אלף שקל, ל 1500 ק"מ .

שבוא נצא מנקודת הנחה, 70% מהקונים הם אנשים נורמאלים,מבוגרים,בעלי משפחות.

30% מופרעים, כמה כבר משכו את הרכב הזה?

בחייאת, 1500 ק"מ זה שבוע השכרה,אפילו פחות.

הרכב חדש.

פורסם
גם אם ישלמו לי - לא אקח רכב שעבר נסיעות מבחן.

גם אם ישלמו לי - לא אקח יונדאי גטס.

יש כל כך הרבה רכבים יותר טובים שאפשר לקנות בסכום הזה....

(גם אם הם זקנים בשנה שנתיים)

אבל אם ישלמו לי לקחת רכב שעבר נסיעת מבחן, אני אקח אותו, אמכור ,ואקנה רכב שלא פרמו אותו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...