Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GOLF כמו שאמרתי בהתחלה חבל אבל אחר כך אתה רואה שאם אתה לא עושה את זה אז מישהו יעשה את זה ככה שזה שאני יהנה או לא לא יהיה הבדל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאחל לך שתבוא לקנות רכב חדש יבוא ילד בן 17 שקיבל רישיון לפניי יומיים ויעשה לך ניסויים על האוטו.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

ונא לא לשכוח דבר חשוב, ה- 1500 ק"מ האלה נעשו בשלב שהרכב היה אמור להיות בהרצה. בשלב שהיו צריכים לנהוג בו בשיא העדינות...

פורסם

איזו היסחפות רבתי

איך קורעים רכבים בדרך למסירה שכולם מדברים עליה פה?

איך קורעים רכב ב1500 ק"מ?

חברים צאו מהסרט.

הבנאדם מקבל פה אוטו בהנחה של כמעט 25 אחוז מהמחיר עקב רכב הדגמה \ תצוגה ופתאום כולם נהיים לי פה מלאכים ש"לא היו נוגעים באוטו עם סמן לייזר"??

חלאס עם ההתחסדות המיותרת הזו, אנשים קונים מכוניות חדשות על ימין ועל שמאל, אז כל המכוניות בארץ מקבלות 15 ק"מ [אלוהים ישמור] של קריעה? מה זה קריעה אגב? להרים אמברקסים בדרל לשטיפה? למשוך הילוכים למנתק בדרך להתקנה של הקודנית?

מדובר ברכב מודרני, עם ניהול מנוע ממוחשב שלא מאפשר להביא אותו לשום מקום מסוכן ממילא, ויותר מזה - מדובר ברכב בתקופת אחריות, אז מאיפה אתם מביאים כל כך הרבה שטויות שאתם שופכים פה?

רבאק, אנשים מריירים על האיבו האדומה ההיא שנמכרה מתצוגה, ומצחיק ששם האוטו באמת נקרע ועדיין - אנשים רבו כדי לקנות את האוטו הזה, כנ"ל לרכבי ההדגמה של סובארו, אז מגיע בחור עם שאלה לגיטימית - האם 1500 ק"מ של נסיעות מבחן שוות הנחה של 25 אחוז במחיר?

לדעתי כן, בלי ספק.

1500 זה כלום, שום דבר, אולי מאית מאורך החיים של הרכב, תמורת הנחה של 25 אחוז מהמחירון שלו לטעמי מדובר במציאה אמיתית.

ולכל המתחסדים - שבו רגע ותחשבו מה מחלחל אתכם כל כך שמיהו אחר ינהג לכם ברכב? אפשר לחשוב שלוקחים לכם את הבת זוג בהשאלה...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
GOLF כמו שאמרתי בהתחלה חבל אבל אחר כך אתה רואה שאם אתה לא עושה את זה אז מישהו יעשה את זה ככה שזה שאני יהנה או לא לא יהיה הבדל

עושה לך הנאה / אתה מקבל סיפוק מ"לתת בראש" לטויטה חדשה שהיא בתקופת הרצה?

מה מהנה יותר? הקיקדאון כשעל מד האוץ יש רק 2 ק"מ או הידיעה שמישהו ששילם ממיטב כספו מקבל רכב שאנסו לו את המכלולים החדשים הלא משומנים ?

איזה אנשים....אלוהים ישמור. :?

פורסם

הרצה לא הרצה,כמה שטויות,אפשר לחשוב כמה כבר שחטו אותה, כולה 1500 ק"מ שאת רובם נסעו בעדינות, אני לא מבין מה הבעייה שלכם,25 אלף שקל פחות מהמחיר,אתם נורמאלים?! רכב מהשכרה לא קונים במחיר שכזה,רכב מחברה לא מורידים ככה.

תמשיכו לחלום לכל מי שחי באשליות של רכב גמור או מת, הרכב הזה הוא חדש,ומי שיקנה אותו בהנחה שהוא באמת עבר רק 1500 ק"מ , יהנה מרכב חדש ב 25 אלף פחות,אפילו לקנות בשביל למכור עוד שנה זה שווה,בלי להשקיע אגורה על הרכב.

בלאי של 200 אלף...אלוהים כמה בבל"ת.

מה קורה לכם אנשים?!

והכי מצחיק,שמשהו רוצה לקנות ממגרש או מהשכרה כולם ישר מייעצים לו, אני קניתי ואני מרוצה,לא היו תקלות ועוד כל הסלט הזה.

פורסם

לגבי הצריכת דלק שלה, בהתחלה אנשים קנו אותה יחסית הרבה ואז התברר שבמקום 16 קילומטר לליטר היא עושה 6

וזה היה מכיוון שהיתה בעייה בעברת ההילוכים בין שני לשלישי אם אני לא טועה , ובגלל המשיכה היתה צריכה גדולה.

בסופו של דבר האנשים תבעו את החברה ויצאו זכאיים כמובן. והדגמים האלה כבר צורכים פחות.. אבל בדיוק כמה אין לי מושג

פורסם

כן גורם לי הנאה..........

ואם הייתה לי עוד הזדמנות הייתי עושה את זה שוב.....

ואם אני אזמין אוטו?

זה או הכל מקורי מהמפעל או שאני אעשה לבד

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
איך קורעים רכבים בדרך למסירה שכולם מדברים עליה פה?

רון.

איך? כשאתה מגיע לסוכנות ומשלם ממיטב כספך על רכב חדש אבל מאחורי הקלעים הרכב עובר דברים שלא חשבת עליהם.

אמברקס ומשיכת הילוכים זה עוד במקרה הטוב, אבל מה קורה כשהבחור עם האמברקס נכנס ברכב אחר בחניה?

אתה חושב שאי פעם תדע על כך שהרכב עבר פחחות יומיים לפני שקיבלת אותו? ואם הבחור נכנס עם האמרקס במדרכה?אתה חושב שאי פעם תדע שהרכב עמד במוסך יומיים לפני שקיבלת אותו?

פורסם

עזבו שטויות.

הרכב שווה גם 5000 פחות בשביל 1500 ק"מ.

כל מי שאומר שלא שווה הוא :

מפונק.

חסר פרופורציות בחיים.

חסר ערך לכסף.

מנותק קשות מהמציאות.

פרנואיד.

לא מבין שב25 אלף אפשר לקנות עוד רכב קטן וחדיש יחסית:roll:.

האמת שקצת קשה לי להאמין שיש הנחה של 25 אלף שקל על הרכב..אם זה ככה זאת ממש השקעה לקנות ולמכור עוד שנה בלי להוסיף שקל!!:-D

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
מה לגבי כך שעדרים של אנשים ישבו בתוך הרכב וכל הפנים בלוי כאילו נסעו בו 200 אלף ק"מ?

(ככה זה ברכבי תצוגה בדרך כלל)

איזו הגזמה , נהגתי ברכבי השכרה (בין השאר גם גטסים) שעברו 50 אלף ק"מ לפני שפלטו אותם למכירה והפנים שלהם היה בסדר גמור.

בכל אופן , לדעתי לקנות מתצוגה עדיף בהרבה מאשר לקנות רכב מהשכרה או מליסינג לשעבר.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...