Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגורת בטיחות מתחת לכתף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תלוי אם אתה מחשיב תלישה של הזרוע מהמקום כדבר מסוכן.

אני לא מחשיב את זה כמסוכן, אלא רק כעניין ממש לא נוח שקורה כשלא חוגרים נכון.

מה זה השטויות האלה? זה כאילו שילד ישאל "אם אני מכניס את האצבע למאוורר מקדימה זה יותר בטוח מאשר אם אני מכניס אותה מאחורה?"

(התשובה, אגב, היא שבגלל הצורה של הלהבים לא קורה כלום אם שמים אצבע מקדימה, אבל מאחורה היא בסכנה)

פשוט שים אותה כמו שצריך וזהו. 2.3 מליון ישראלים לא טועים. שים חגורה וזהו.

פורסם

חגורת בטיחות אינה יכולה לתפקד כהלכה אם אינה מונחת באמצע הדרך בין הצוואר לכתף.

מסיבה זו יש מלפנים מנגנון כיוונון לגובה החגורה, שיותר מדי אנשים אינם משתמשים בו.

חגירה כמו שמתוארת בתמונה מסוכנת ביותר. מכיוון שזו חגירה לא נכונה, לא ניתן אפילו להעריך מה יקרה לחוגר. תתכן שבירה של הצלעות, החלקה של הגוף החוצה, פגיעה אנושה באיברים פנימיים בחלל הבטן, שבירת מפרקת בגלל פגיעה של הראש במשענת המושב הקדמי ועוד.

מספיק דוגמאות ?

התקני בטיחות ברכב מסוגלים לתפקד כראוי אך ורק כאשר משתמשים בהם על פי ההוראות. כל מיני קומבינציות ואילתורים (כמו אטב כביסה "כדי שהחגורה לא תלחץ") הם בגדר משאלת מוות.

פורסם

לחבר שלי, שהוא נוסע כמו מטורף עם קבלות, קרתה תאונה. אבל מה, הוא חגר את החגורה בדיוק במו בציור. לצערנו הוא הגיע לבי"ח עם 4 צלעות שבורות, וריאה מחוררת. לא כדאי לחגור חגורה שלא כמו שצריך. הרי העצמות של הכתף (הבריח*) הן מאוד חזקות, ולכן לא נשברות/מתרסקות בזמן תאונה.

ראו הוזהרתם! יש לחגור חגורה כמו שצריך!!

פורסם
הרי העצמות של הכתף (הבריח*) הן מאוד חזקות, ולכן לא נשברות/מתרסקות בזמן תאונה.

הן נשברוות יופי. אצלי עצם הבריח נשברה ל 3 חלקים (לא שווים) בתאונה. פשוט כשעצםן הבריח נשברת אתה מקבל שטף דם יפה של כל הכתף וחלק מבית החזה אבל לא פוגע באיברים פנימיים. צלעות לעומת זאת לרוב יחוררו ריאה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הן נשברוות יופי. אצלי עצם הבריח נשברה ל 3 חלקים (לא שווים) בתאונה. פשוט כשעצםן הבריח נשברת אתה מקבל שטף דם יפה של כל הכתף וחלק מבית החזה אבל לא פוגע באיברים פנימיים. צלעות לעומת זאת לרוב יחוררו ריאה.

אבל לא כ"כ מהר...

פורסם

החיים שלך חשובים לך?

תחגור כמו שצריך.

כמו כן, צריך לשבת כמו שצריך. ידידה טובה שלי, שתמיד הערתי לה על זה, עשתה תאונה קשה (שלא באשמתה - מישהו לא סיים עקיפה ונכנס בה חזיתית).

הרופאים אמרו לה שבגלל שהיא ישבה נכון והאחים / הורים שלה לא, הם נפצעו משמעותית יותר קשה ממנה.

והיא לא אמרה לרופאים כלום, לפי אופי הפציעות הם ידעו בדיוק מי ישב עם רגליים על הכסא, מי נשען יותר מדי אחורה, וכו'...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...