Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרומסטר הגיע!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים שהתיעצתי כאן לגבי רכישת רכב חדש? והחלטנו בסופו של דבר לקנות את הרומסטר של סקודה? אז היום הוא הגיע, והחברה היתה אחלה, הבטיחו עד סוף החודש והגיע היום. הנסיעה נעימה מאד, ההגה מגיב יפה, הדוושות נעימות חלקות, תיבת ההילוכים מדהימה, יש שם אפשרות לS (ספורט) נותן לרכב יותר כוח וביצועים, החלפת ההילוכים נעימה, לעומת הטויוטה שהיתה לי קודם לכן (טנדר דיזל) החלפת ההילוכים שם היתה קצת מסורבלת. הרדיו שכל כך דאגתי בגללו ממש נחמד, קנווד באיכות בסדר גמור. צליל ממש בסדר. המזגן עובד יופי. אני שמחה שלקחנו את גג הזכוכית, נותן תחושת מרחב ברכב. מאד נעים. הבנות מאחור נהנו מהתוספת הזו. חוץ מזה יש ברכב המון פטנטים קטנים כאלה ונחמדים שמראים על מחשבה לנוחות הנהג והנוסעים. סה,כ בינתיים נחמד. מקווה שהרכב יתגלה בהמשך כאמין לאורך שנים.

מעלה תמונה, למרות שבטח נמאס כבר לראות את הרומסטר הזה בצבע הזה.

תודה על העיצות, על העידוד, ההכונה. ממש ממש סייעתם לי המוןן!!

רומסטר 002 (Small).jpg

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפעמים לא יאומן שזה סקודה! אחלה רכב לדעתי...

תתחדשו!!!!! סעו בדרכים טובות!

הצבעים משתלבים נהדר! במיוחד עם הצבע של השמש! :-)

Polo 2012

פורסם

תתחדשו ותהנו ממנו 8)

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תתחדשו, מזל טוב על חברת המשפחה החדשה :-). טוב לראות שלאחר ההתחבטות שלכם מבחינת הצבעים (בייחוד של תא הנוסעים) התוצאה נראית מרצה.

פורסם

ציפי, תתחדשו ותהנו!

הצבע יושב מעולה!

אנחנו מחכים לפביה MK2 - חושבים ללכת על הגוון הזה גם כן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תתחדשו ותהנו מהרכב! :)

אוראל - ככה אתה בוגד בצבע הצהוב?

ליאור, אני אמרתי לך - חושבים על הכחול הזה, על הכתום, על השחור וגם על הצהוב

בתכל'ס - הגיע הזמן לגוון (גם ככה נמאס לי לבלוט בשטח כל הזמן, זה לא תמיד לטובה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...