Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרומסטר הגיע!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכולם!! משהו נחמד, הטיפול הראשון ברכב הזה הוא אחרי 15,000 ק"מ (או שנה). בעלי היה מאד מופתע, וקצת מודאג (כמובן) הוא רגיל ל-1,500 ק"מ. שמחתי לשמוע את המחירים של הרישוי והביטוח. אחרי שנסעתי ברכב מסחרי כל כך הרבה שנים, שם גם הרישוי וגם הביטוח מאד גבוהים, זה נחמד.

פורסם

קודם כל תתחדשו! אמרתי את זה בעבר...יופי של אוטו!

נשמח אם תשארו (את ובעלך) גם עכשיו לאחר הרכישה כדי לחלוק איתנו חוויות עם הרומסטר (איך האוטו? אמינות וכו') מאחר ואתם מהראשונים בארץ עם האוטו הזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תתחדשו.

איך נגמר העניין עם הריפודים?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תתחדשו.

איך נגמר העניין עם הריפודים?

נגמר טוב. החברה הציעה לנו רכב אחר, אמנם בצבע חיצוני אחר - אבל כמו שאתם רואים צבע אחלה (במקום כחול פולר, טורקיז משגע). ובנוסף הציעו לי (וכמובן קיבלתי בשמחה) את הרדיו וחבילת המיגון חינם.

ושאלה, האם רצוי לכסות את המושבים? בעבר קנינו כיסויים במכוניות הקודמות שלנו. ואם כן, איזה? לקנות כיסויים ולהלביש לבד?

יום טוב, תודה על האיחולים, נמשיך לדווח.

אתמול לקחנו את ההורים שלי לנסיעה, נהנו, ואהבו. המכונית שקטה, נוסעת חלק.

פורסם

בעיקרון אני לא אוהב כיסויים בכלל. מכמה סיבות:

א. הריפודים המקוריים של הרכב הרבה יותר יפים מכל מה שנמכר בשוק הכיסויים כיום.

ב. תחושת הישיבה על בד הריפוד המקורי עדיפה בהרבה, מזיעים הרבה פחות.

ג. סיבה בטיחוטית: יצרני הרכב מחוייבים ע"פ החוק לייצר את הריפודים מבד שיש לו תכונות עיכוב בערה (זה כולל גם את הספוג שמתחת לריפוד). יצרני הכיסויים אינם מחוייבים לשום חוק. הכיסויים מיוצרים מחומר סינטטי שלא רק שהוא לא מעכב בערה, אלא הוא מזרז בערה!

פורסם

לא לקנות כיסויים!

קנית רכב חדש במיטב כספך- תהני מהריפודים המקוריים.

אם הם יתלכלכו במרוצת השנים אז זה שיקנה ממך את הרכב יהיה עליו להשקיע בריפודים.

עשיתי את זה הטעות הזאת ב-6 כשקנינו אותה לפני 4 שנים.

בדיעבד זאת הייתה טעות ובזבוז כסף.

פורסם

תתחדשו, ראיתי אותה בפראג לפני חצי שנה - אחלה אוטו.

לגבי ריפודים, מצטרף למר. BMW מעליי.

ההורים שלי רצו לשים ריפודים על הקורולה שלהם לפני ארבע שנים כאשר קנו אותה

אני שמח שהצלחתי לשכנע אותם לא לעשות זאת. אצלך אולי כדאי פשוט להיזהר עם אוכל באוטו ולנקות עם תכשירים יעודיים מדי פעם - ויהיה בסדר.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...