Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בישראל נהוג לרתום חבר או ידיד להיות נהג לחתונה, לצערי/שמחתי חברי הקרובים תמיד מבקשים ממני להיות הנהג, אני מבקש את עזרתכם בנושא.

1. כיצד מסרבים לחבר ילדות בעדינות שאינני מעוניין להיות נהג בחתונה, אני רוצה להגיע לחתונה מבלי 'לעבוד' קודם לכן.

2. מה היו השיקולים שלכם בבחירת נהג לחתונה ? האם נפל בחלקי כבוד גדול להיות נהג של רוב חברי ?

עד היום לא סירבתי לשום חבר אבל נמאס לי !

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מאמין שסומכים עליך .

תחשוב על ה " גודל " והחשיבות של היום הזה ( בלי להתייחס לבדיחות נישואין ) , כנראה שרואים בך אדם אחראי שאפשר לסמוך עליו ביום גורלי כזה .

אישית הייתי רואה בזה כבוד גדול , מראה על יחס טוב מצד החברים כלפיך .

גם אם הוא לא מתגמל אותך איכשהו ( מה שנראה לי מוזר מעט ) , תחשוב שזו הדרך שלכם להוכיח חברות אמת - אם לא תהיה שם בשבילו בחתונה , מתי כן ?

או שסתם רואים בך סנג'ר . :D

פורסם

אני מאמין שבאיזה שהוא שלב זה ייגמר לא?!

תהנה מזה כל עוד אפשר... ככה אני חושב..

אולי ייצא ממך משהו בתחום הרכב והנהיגה מי יודע?!

Polo 2012

פורסם

אופיר. נגעת בנקודה כואבת, לפני 4 שנים הייתי נהג של חבר עם הרכב שלי, גולף דור 4 וחלון הנהג נפל בדרך לחתונה ביום גשם, נאלצתי למגן את החלון בעזרת ניילונים עד הבוקר.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, טורקי חכם (שהוא במקרה גם משתתף בפורום הזה אבל חסום מOT) אמר לי פעם, "הפשרה של היום זו השגרה של מחר"

אבל בכל מקרה אני אומר, תשמח בשמחתם תהיה הנהג שלהם ותשמח פשוט להיות חבר לכל זה. לדעתי זה כבוד להיות הנהג של הזוג. יוצרים סוג של היסטוריה ביחד.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מסכים עם יוסי. לדעתי העובדה שהוא ביקש ממך מראה שאתה חבר מאוד טוב שלו.

ואם אתה אוהב לנהוג לדעתי זה דווקא כיף להיות הנהג של הזוג. בהחלט חוויה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תחשוב על זה ככה:

מתישהו יהיה דיון בכל אחת מהמשפחות מי היה הנהג שלהם בחתונה.

תמיד יזכרו לך את זה לטובה, מהחתונה אתה תשכח אחרי שבוע אבל זה שהיית הנהג שלהם ייזכרו לך לתמיד.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

באופן אישי רואה זאת ככבוד שחבר טוב מבקש ממך. הוא סומך עליך . אבל , ויש אבל גדול.

לפני שנתיים חבר טוב מאוד שלי התחתן וביקש שאהיה הנהג שלו בחתונה. שמחתי גם כי הוא חבר וגם כי לא ממש אכפת לי .

ומכאן הענינים רק הסתבכו. בגלל שאני הייתי צריך להביא את הרכב מההשכרה, לקחת אותו לקישוט, ולהתחיל קו מאסף מהמספרה הביתה, מהבית לבית הכנסת, מבית הכנסת הביתה, מהבית לסלון כלות וכו' ואז להסתובב משך שעתיים עם הצלם שזה סבבה ולא הטריד אותי והבנתי את התפקיד. או אז, חבר שלי החליט שבגלל שהייתי איש בטחון נושא אקדח (מג"ב), שאשאר איתו עד שיגיעו הביתה עם הכסף, הסכמתי. בסופו של דבר נשארתי עד 3וחצי בלילה עם הזוג והמשפחה אחרי שהם שילמו לאולם וספרו את הכסף (סיוט שלא ברא השטן, ועוד חבר שלי עשה פרצוף על הצ'ק שלי) והלכתי לישון רק ב4וחצי בבוקר.

אגב, גם הייתי עד ברבנות וגם חתמתי לו על תעודת רווקות.

בקיצור, אתה מתחיל נהג ולא יודע היכן תסיים.

אני לא בקשר עם אותו חבר יותר ,ולא בגלל החתונה. שאת הסרט טרם ראיתי ולא את התמונות.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
באופן אישי רואה זאת ככבוד שחבר טוב מבקש ממך. הוא סומך עליך . אבל , ויש אבל גדול.

לפני שנתיים חבר טוב מאוד שלי התחתן וביקש שאהיה הנהג שלו בחתונה. שמחתי גם כי הוא חבר וגם כי לא ממש אכפת לי .

ומכאן הענינים רק הסתבכו. בגלל שאני הייתי צריך להביא את הרכב מההשכרה, לקחת אותו לקישוט, ולהתחיל קו מאסף מהמספרה הביתה, מהבית לבית הכנסת, מבית הכנסת הביתה, מהבית לסלון כלות וכו' ואז להסתובב משך שעתיים עם הצלם שזה סבבה ולא הטריד אותי והבנתי את התפקיד. או אז, חבר שלי החליט שבגלל שהייתי איש בטחון נושא אקדח (מג"ב), שאשאר איתו עד שיגיעו הביתה עם הכסף, הסכמתי. בסופו של דבר נשארתי עד 3וחצי בלילה עם הזוג והמשפחה אחרי שהם שילמו לאולם וספרו את הכסף (סיוט שלא ברא השטן, ועוד חבר שלי עשה פרצוף על הצ'ק שלי) והלכתי לישון רק ב4וחצי בבוקר.

אגב, גם הייתי עד ברבנות וגם חתמתי לו על תעודת רווקות.

בקיצור, אתה מתחיל נהג ולא יודע היכן תסיים.

אני לא בקשר עם אותו חבר יותר ,ולא בגלל החתונה. שאת הסרט טרם ראיתי ולא את התמונות.

חבר אצלי הוא כבר לא היה...

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אני חושב שזה דבר מאוד נחמד לעשות, טובה גדולה מאוד שמעריכים אותה לזמן רב.

אתה מבלה עם החתן כלה במשך כל היום, מקסימום נחים קצת אחר הצהריים כדי להיות רעננים לקראת הערב. סה"כ זה יום מיוחד ואם אתה מעביר אותו עם חבר טוב, על אחת כמה וכמה.

שביט (שגוייס להיות נהג חתונה בעוד שלושה שבועות, ועוד בלנצ'יה פריזמה...8))

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...