Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באופן אישי רואה זאת ככבוד שחבר טוב מבקש ממך. הוא סומך עליך . אבל , ויש אבל גדול.

לפני שנתיים חבר טוב מאוד שלי התחתן וביקש שאהיה הנהג שלו בחתונה. שמחתי גם כי הוא חבר וגם כי לא ממש אכפת לי .

ומכאן הענינים רק הסתבכו. בגלל שאני הייתי צריך להביא את הרכב מההשכרה, לקחת אותו לקישוט, ולהתחיל קו מאסף מהמספרה הביתה, מהבית לבית הכנסת, מבית הכנסת הביתה, מהבית לסלון כלות וכו' ואז להסתובב משך שעתיים עם הצלם שזה סבבה ולא הטריד אותי והבנתי את התפקיד. או אז, חבר שלי החליט שבגלל שהייתי איש בטחון נושא אקדח (מג"ב), שאשאר איתו עד שיגיעו הביתה עם הכסף, הסכמתי. בסופו של דבר נשארתי עד 3וחצי בלילה עם הזוג והמשפחה אחרי שהם שילמו לאולם וספרו את הכסף (סיוט שלא ברא השטן, ועוד חבר שלי עשה פרצוף על הצ'ק שלי) והלכתי לישון רק ב4וחצי בבוקר.

אגב, גם הייתי עד ברבנות וגם חתמתי לו על תעודת רווקות.

בקיצור, אתה מתחיל נהג ולא יודע היכן תסיים.

אני לא בקשר עם אותו חבר יותר ,ולא בגלל החתונה. שאת הסרט טרם ראיתי ולא את התמונות.

אני מניח שכמו כל דבר בחיים, תמיד יש יוצא מן הכלל - ובהחלט נראה לי שהמקרה הנ"ל יוצא מהכלל.

חבר שמאוד חשוב לי, ממש כמו אח, ביקש ממני להיות הנהג שלו ביום החתונה לפני שנתיים וחצי.

אני ראיתי בכך כבוד מאוד גדול וידעתי שהוא מאוד מעריך אותי ולכן מבקש ממני. יש לציין שלאותו חבר יש 2 אחים שבאותה תקופה לאח הגדול מהם אכן היה רישיון נהיגה והוא בקלות היה יכול להסיע אותם. מה גם שבתור אחים הם בקשר מאוד טוב והאח נהג מאוד רגוע ושקול - ולמרות זאת הוא בחר בי להיות הנהג שלהם.

אז לא רק שתרמתי את הלגאסי לאותו יום עבור המשימה של שינוע החתן והכלה לאולם החתונות - אלא גם לקחתי חצי יום חופש מהעבודה, נפגשנו מייד לאחר מכן, לקחנו את הרכב לשטיפה, התארגנו על התלבושות שלנו, קישוט הרכב, סידורים אחרונים, איסוף הכלה, צילומים ואז ישר לאולם. נשארתי עד סוף האירוע ומשם לקחתי אותם לבית המלון. סיימתי את הלילה בסביבות 3:30 ולמרות שזה היה יום מאוד מתיש אני יכול לומר שמאוד, אבל מאוד, נהנתי לעשות את זה.

קמתי אחרי פחות מ 3 שעות שינה ונסעתי לעבודה כשהרכב היה עוד מקושט :lol: :lol: :lol: והוא נשאר כך עוד יום-יומיים כי פשוט הייתי באפיסת כוחות שלא תאמן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, העניין הוא שכבר כ-4 פעמים הייתי נהג של חברים קרובים ופעמים של חברים רחוקים לחתונה וזה כבר מעייף אותי.

איזה כייף לי :)

פורסם

בחתונה האחרונה קישטתי את הB4 ב3 סרטים גדולים רחבים במרכז הרכב מהפורנט עד התא מטען היה ייתרון-המ"ס היה מוסתר :lol:.

זה כיף להגיע לאולם חגיגי עם אורחיי הכבוד כולם מסתכלים ומריעים.אני אישית אוהב את זה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...