Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני ממליץ על Kaspersky Internet Security, חבילה קלילה מאוד הכוללת בתוכה בעצם את כל ההגנות הדרושות בימינו להגנה מושלמת...

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2864&scat=289&tcat=

צריך Anti Virus או Internet Security ??

או את שתיהן יחדיו??

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

חבילת הSECURITY כוללת בתוכה את האנטי וירוס, פיירוול, אנטי ספאם, אנטי האק, ואנטי ספיי...

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

יש גישה שאומרת שאם אתה יודע לאן אתה גולש

מספיק אנטי וירוס חינמי והפירוול של חלונות (מומלץ גם להפוך את המודם לראוטר ואז יש שכבת הגנה שניה).

אני דוגל בשיטה הזאת

בינתיים אף פעם לא נתקלתי בוירוס.

כלומר, נתקלתי במאה ואחד אלף סוגים כשהיה לי נורטון ומקעף לי.

מהרגע שהתחלתי להשתמש ב AVG - יש שקט תעשייתי.

וזה כבר שנתיים.

פורסם
חבילת הSECURITY כוללת בתוכה את האנטי וירוס, פיירוול, אנטי ספאם, אנטי האק, ואנטי ספיי...

חבילת SECURITY זה דבר מיותר לחלוטין, אתה מקבל פשרה מכל דבר במקום לשים 2-3 תוכנות ייעודיות.

פורסם

AVG מאוד מאוד לא מומלץ- הסיבה שיש ממנו שקט היא כי הוא לא מוצא שום דבר. אני חושב שהוא יעיל אפילו פחות מהנורטון. אמנם הוא לא כבד כמוהו, אבל זה לא חשוב כי הוא לא עושה שום דבר (חוץ מקולות של חזיר מדי פעם...).

לגבי חבילות סקיוריטי למיניהן- אכן מומלצות פחות. חוטב עצים טוב הוא לא בהכרח נגר טוב. התחומים אמנם קשורים אבל לא זהים. קאספרסקי עושים אחלה אנטיוירוס, אני לא בטוח לגבי השאר. גם אם לא מתפשרים על האיכות (כי יש חבילות טובות שבאמת מכסות הכל), הרי שכל המוצרים משולבים אחד בשני מה שיוצר:

1. עומס על המערכת מכל מיני דברים שפועלים ולא בהכרח צריכים להיות מופעלים.

2. הרבה פחות אפשרויות קונפיגורציה.

3. אם חלק חיוני של המערכת מתקלקל (איזשהו shared dll למשל) אז כל החבילה הופכת חסרת תועלת (בדיוק היתרון מול החסרון הבולט של מדפסת משולבת- חוסכת מקום וכו' אבל אם משהו מתקלקל אז אין מדפסת, אין פקס, אין סורק, אין כלום).

4. בעיות של רשיון- שוב, אם נגמר הרשיון אז הוא נגמר לכל החבילה בד"כ וצריך הרבה התעסקות מסביב כדי לפתור.

ועוד מיני בעיות קטנות ומעצבנות. בקיצור, לא נראה לי כדאי.

בייחוד בהתחשב בכמות ואיכות המוצרים (החינמיים ד"א) שיש שם בחוץ ומטפלים טוב בהכל, לצד זהירות בריאה בבחירת אתרים לגלישה.

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

1. עומס על המערכת מכל מיני דברים שפועלים ולא בהכרח צריכים להיות מופעלים. ניתן לשלוט על כל המערכת, מה שלא צריך ניתן לנתק. אבל תראה לי דבר אחד שמיותר בחבילה הזאת...

2. הרבה פחות אפשרויות קונפיגורציה. שוב, על כל אחת מהתוכנות בחבילה קונפיגורציות משלה ודיי הרבה.

3. אם חלק חיוני של המערכת מתקלקל (איזשהו shared dll למשל) אז כל החבילה הופכת חסרת תועלת (בדיוק היתרון מול החסרון הבולט של מדפסת משולבת- חוסכת מקום וכו' אבל אם משהו מתקלקל אז אין מדפסת, אין פקס, אין סורק, אין כלום). אני לא רואה בזה בעיה ברגע שיש לך דיסק מקורי של התוכנה בבית... קיימת אופציית REPAIR למקרים מהסוג הנ"ל (ד"א, מה אתה עושה כש "בטעות" נעלם לך איזה קובץ DLL בוינדווס שלך? זה לא אותו דבר?)

4. בעיות של רשיון- שוב, אם נגמר הרשיון אז הוא נגמר לכל החבילה בד"כ וצריך הרבה התעסקות מסביב כדי לפתור.

ועוד מיני בעיות קטנות ומעצבנות. בקיצור, לא נראה לי כדאי. ברגע שאתה קונה דיסק מקורי, אתה מקבל רישיון לשנה שלמה ועידכונים שותפים... עד השנה הבאה אלוהים גדול.

בייחוד בהתחשב בכמות ואיכות המוצרים (החינמיים ד"א) שיש שם בחוץ ומטפלים טוב בהכל, לצד זהירות בריאה בבחירת אתרים לגלישה. תראה לי אחד שהוא חינמי וטוב? מה שבאמת טוב, עולה כסף. לחברות כיום אין שום אינטרס להוציא משהו ברמה ובחינם.

התשובות שלי באדום...

פורסם

פששש, איזה קטילה :)

שמע, קרא שוב מה שכתבתי כי אני מסייג. קודם כל-

לגבי חבילות סקיוריטי למיניהן- אכן מומלצות פחות. קאספרסקי עושים אחלה אנטיוירוס, אני לא בטוח לגבי השאר. גם אם לא מתפשרים על האיכות (כי יש חבילות טובות שבאמת מכסות הכל), הרי שכל המוצרים משולבים אחד בשני מה שיוצר:

ועכשיו ננסה לענות

1. עומס על המערכת מכל מיני דברים שפועלים ולא בהכרח צריכים להיות מופעלים. ניתן לשלוט על כל המערכת, מה שלא צריך ניתן לנתק. אבל תראה לי דבר אחד שמיותר בחבילה הזאת...

כמובן שניתן לשלוט על כל המערכת, וזה כאב ראש רציני. צריך להתעסק עם כל אחד מהרכיבים ולתת לו הגדרה, אלא שבשונה ממצב שבו יש לך תוכנות ייעודיות שבאמת מאפשרות גמישות, בחבילות למיניהן המוצרים קשורים אחד בשני, וכך גם ההגדרות שלהם, מה שיוצר הגבלה ניכרת.

2. הרבה פחות אפשרויות קונפיגורציה. שוב, על כל אחת מהתוכנות בחבילה קונפיגורציות משלה ודיי הרבה.

קשור ל-1

3. אם חלק חיוני של המערכת מתקלקל (איזשהו shared dll למשל) אז כל החבילה הופכת חסרת תועלת (בדיוק היתרון מול החסרון הבולט של מדפסת משולבת- חוסכת מקום וכו' אבל אם משהו מתקלקל אז אין מדפסת, אין פקס, אין סורק, אין כלום). אני לא רואה בזה בעיה ברגע שיש לך דיסק מקורי של התוכנה בבית... קיימת אופציית REPAIR למקרים מהסוג הנ"ל (ד"א, מה אתה עושה כש "בטעות" נעלם לך איזה קובץ DLL בוינדווס שלך? זה לא אותו דבר?)

אני דווקא כן רואה בזה בעיה שבכל פעם שאיזה רכיב של האנטי ספאם מצ'תקמק אז אני צריך להתקין הכל מהתחלה. זה מסורבל, זה מרגיז וזה יוצר בעיות משלו; לא בכל פעם שאתה מתקין מחדש כל הקבצים הישנים מוחלפים/מתוקנים כמו שצריך (במיוחד במערכת ווינדוס שמשאירה הרבה מאוד "לכלוכים" אחריה מהתקנות קודמות). אופציית repair אכן יפה על הנייר, אבל מעטים המקרים בהם היא עשתה מה שרציתי- בכל מיני חבילות תוכנות, כולל ווינדוס. כשהולך קובץ בווינדוס זה אכן אותו הדבר, ומכאן נובעת סוג של התנגדות מצידי למערכות ווינדוס בעצמן- הנסיון להכניס הכל מהכל במערכת הפעלה אחת (דפדפן אינטרנט שכבר מזמן שכחו שהוא לא אמור להיות חלק אינטרגלי ממע' הפעלה, אנטי ספאם, אנטי פופ-אפ, פייר-וול, עורך טקסט, עורך וידאו ועוד ועוד ועוד). הנסיון הזה להכניס הכל יוצר פשרה בלתי נמנעת באיכות של המוצרים האלה, וגם אם הם פועלים ותקינים- הרי שהם הרבה פחות טובים ממוצרים יעודיים שנוצרו אך ורק לדבר אחד או שניים. ההבדל בכ"ז הוא שאין לי כ"כ ברירה אלא להתקין מע' של ווינדוס אם אני לא רוצה להשקיע מאמץ גדול יותר בהשגת תוכנות שמתאימות למע' הפעלה אחרות ואם אני רוצה להיות מסוגל לעשות אינטראקציה בכל רמה עם שאר החברים שלי, שמה לעשות, משתמשים כולם בווינדוס. אז זה חישוב מודע של עלות מול רווח, אבל היתרונות והחסרונות נשארים שם, אובייקטיבית, וכל אחד עושה את הבחירה.

ועוד מיני בעיות קטנות ומעצבנות. בקיצור, לא נראה לי כדאי. ברגע שאתה קונה דיסק מקורי, אתה מקבל רישיון לשנה שלמה ועידכונים שותפים... עד השנה הבאה אלוהים גדול.

אני דווקא אוהב לחשוב קדימה ולא לחכות כל פעם שיגמר הרשיון ולמצוא פתרון, אבל זה כבר תלוי בכל אחד.

בייחוד בהתחשב בכמות ואיכות המוצרים (החינמיים ד"א) שיש שם בחוץ ומטפלים טוב בהכל, לצד זהירות בריאה בבחירת אתרים לגלישה. תראה לי אחד שהוא חינמי וטוב? מה שבאמת טוב, עולה כסף. לחברות כיום אין שום אינטרס להוציא משהו ברמה ובחינם.

באמת לא יודע למה אתה אומר את זה- אני עובד עם פייר וול חינמי, חוסם פופ-אפ חינמי, מתקן רג'יסטרי חינמי, דפדפן אינטרנט, יוצר/קורא אימג'ים, ריפר לדיסקים, תכנת נגון סרטים ומוזיקה חינמית (הכי טובה בנתקלתי בה בכל הנשים- media player classic, לצד חבילת דקודרים חינמית הכי טובה שנתקלתי בה k-lite) ועוד ועוד ועוד. אז אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך ולכולם להשיג את התוכנות האלה שהן חינמיות וחוקיות לגמרי, עושות את העבודה טוב לפחות או יותר מכל מיני דברים מאוד יקרים שמסתובבים שם בחוץ. למרות שנראה לי מהצורה שבה ענית (ניכר לי שאתה עונה באמת ומתוך ידע, אני לא צוחק) שאתה מודע לכל המקומות הטובים שאפשר להוריד מהם תוכנות כאלה ואני בטוח שאתה אפילו משתמש בכמה מהתוכנות האלה בעצמך.

אני לא כ"כ אוהב משפטים כמו- "על דבר טוב משלמים", למרות שאני משתמש בו בעצמי לעיתים (וגם לא מזמן באיזה ת'רד אחר, אופס...). לפעמים זה נכון, לפעמים זה ממש לא. צריך לפתוח עיניים כי לפעמים יש אחלה הזדמנויות. לא צריך להתקמצן ולא צריך לזרוק סתם, כל מקרה לגופו.

פורסם

ל uRical,אתה יכול להמליץ על תוכנת אנטי-ווירוס חינמית טובה ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

uRical - בוא נסכם בזה שכל אחד והעדפות והדעות שלו לגבי תוכנות. מישהו מעדיף לשלם ואיך אומרים "לישון בשקט", ויש מישהו שמעדיף להתקין תוכנה חינמית ולסמוך עליה שהיא זו שתציל אותו במצב חירום., אז שוב פעם - על זה אפשר להיתווכח עד אין סוף כי כמו שאמרתי כל אחד והדעה שלו, אז בוא נעצור בשלב הזה.

פורסם

יוסי- לא, אני מצטער. בתחום הזה דווקא החינמיות אכזבו אותי, קאספרסקי מעולה (בינתיים הכי טובה בשוק למיטב ידיעתי) אבל היא לא חינמית.

אלכס- סבבה, כשאתה צודק אתה צודק... :-)

• תוכן חדש...