Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם - שתקתי המון זמן בפורום והגיע הזמן להוציא משהו חדש.

כן אני מודה, התחביב הזה מתחיל לדעוך אצלי - לא האהב למוזיקה וגם לא האהבה לסטריאו לרכב, אלא מידת ההשקעה שלי בכל הנושא.

מבחינתי זה הסט-אפ האחרון שאני עושה למשך הרבה מאוד זמן או לפחות עד שיהיו לי את התנאים הנורמליים לעבוד בשקט לאט ובסבלנות כמו בן-אדם עם התנאים המתאימים. הזמן הפנוי שלי רק הולך ומתמעט והגעתי למסקנה שאני צריך להזיז את התחביב הזה ממרכז העניינים כי הוא פשוט דורך על דברים חשובים בהרבה - כמו להיות עם האנשים הכי קרובים אליי.

אז ככה - עברתי לסט שלושה חלקים של מוראל מקדימה כאשר הקרוס הוא קרוס אקטיבי - audiocontrol 4xs

אני חייב לציין שהקרוס עושה עבודה יפה מאוד בחיתוך בין הטוויטר למיד אבל אני עדיין לא משוכנע עד כמה הוא טוב בחיתוך בין המידבאס למיד - אם כי זה נובע מכיוונים ככל הנראה - אני אסביר יותר מאוחר.

הכנתי פודים לטוויטרים ולמידבאסים, הם יצאו ממש יפה - מתאימים בצורה מילימטרית לאיי פילארים וגם עבודת הריפוד שאמא שלי עשתה יצאה יפה אבל יש רק בעיה אחת - חוסר הסבלנות שלי למדוד זווית - חישבתי את הפניה של הרמקולים כמו שרציתי אבל במקום לפנות מעלה - הם פונים כלפי מטה - מעעעאאאאאפפפפפןןןןן!

אבל! - התוצאה שקיבלתי מתבררת כנכונה - גם כשהם בזווית הזאת - הטוויטרים והמידים נשמעים מאוד מפורטים ויש הבדל ברור בין ימין לבין שמאל לבין מרכז וזה כשהמערכת לא מכוונת.

הגובה של הבמה בסדר גמור.

הבעיה היא שכל סטיה קטנה באחד הרכיבים הופכת את השמיעה מנעימה לכואבת - ביחוד באזור שבין המידים למידבאסים - אבל כשהתחלתי לחשוש בקרוס הבנתי שאני מנסה לפצות על חוסר באס בעזרת המידבאסים בגלל ששכחתי לכוון את הווליום של הסאב - ואז כדי לפצות על זה הגברתי גם את המידים מה שבטח גרם להם להשמע מלוכלך - אחרי שהנמכתי את המידים הם נשמעים בסדר לגמרי.

הכוון של המערכת הוא חגיגה מטורפת שאני הולך לנסות להגיע לפשרה כלשהיא ביום רביעי בבוקר.

סה"כ הוספתי אקולייזר חיצוני למעגל, קרוס חיצוני שיש לו שליטה בגיינים לכל ערוץ וההגברה היא הגברת טרי-אמפ!

נסו לדמיין לעצמכם כמה אפשר ללכת כאן לאיבוד - אוי...

לפני התמונות אני אתן הסבר לגבי מסלול הרכיבים - HU אלפיין 9853 ממנו יוצא RCA אחד בבניה אישית ישירות למונו JBL מסדרה CS300.1 שממנו יוצא כבל 3 מ"מ באורך מטר וחצי לסאב אינפיניטי קאפה 12 אינטש בתיבת יצרן אטומה 28 ליטר.

הRCA השני שיוצא מהHU הוא RCA באורך חצי מטר ישירות לeq5 שהוא האקולייזר החיצוני של אודיובאנק - האקולייזר הזה גם משמש כליין דרייבר.

מהאקולייזר יוצא RCA מסוכך ישירות ל4XS

חשוב לציין שמהכבל רימוט שיוצא מהאקולייזר לתא המטען - חיברתי ממסר 10 אמפר לשעבר רכיבי המערכת שהם שלושה מגברים וקרוס.

מה4XS יוצאים שלושה כבלי RCA גם הם בבניה אישית -

הראשון למגבר הקלריון הפשוט והנחמד - לטוויטרים.

השני למגבר רוקפורד פאנצ' 160A2 - למידים (רציתי להרים איתו את המידבאסים אבל הוא לא מסוגל לחתוך אותם בתדר שרציתי - וכן - הוא חזק מידי - במינימום אני צריך להנמיך את המידים דרך הקרוס!)

השלישי - גם למגבר קלריון (אותו אחד) בשביל להגביר את המידבאסים.

המידבאסים חתוך בסביבות ה60 הרץ דרך המגבר אחרי זה החיתוכים מתבצעים בדרגה שלישית ב4XS ב600 הרץ וב3500 הרץ חיתוך קבוע.

סה"כ אני מרוצה מאוד! אבל נשאר לי גיהנום של כיוונים.

אני מקווה מאוד שאוכל להגיע למפגש הקרוב כי למפגש הבא אני כנראה אהיה בדיוק בתקופה של החתונה ודי בטוח שלא אוכל להגיע.

ונעבור לתמונות... יהיה שרשור נוסף להגיב אחריו

DSC_0101.jpg

DSC_0103.jpg

DSC_0105.jpg

DSC_0113.jpg

DSC_0114.jpg

DSC_0120.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

והתמונות הנוספות... אצבע לבודדת העבר, בזמנכם החופשי, אש! אבל תשובות לשאלות רק מחר

ומשהו נוסף לגביי עוביי החוטים

מידבאסים 2.5 מילימטר - סיוט להעביר אותם לתוך הדלתות!

מידים - 1.5 מילימטר.

טוויטרים 0.75 מילימטר.

ועדיין קצת יותר מידי גיין והכל כואב! - אבל המערכת הזאת מאפשרת לי לתת רגיעון עצבני לכל רמקול בנפרד.

DSC_0123.jpg

DSC_0125.jpg

DSC_0128.jpg

DSC_0130.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה רק אני או שהכל אבל הכל פונה למטה? :-) אבל בקטנה.

יופי של השקעה. שומעים במפגש הבא?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא - המידבאסים ישרים.

הפודים פונים כלפי מטה, הדבר המצחיק זה שבניתי אותם בזווית ישרה למשטח שלהם - לא לקחתי בחשבון שלאיי-פילארים עצמם יש זווית - ולא לקחתי בחשבון שהזווית שלהם נוטה כלפי מטה - המטרה היתה שהפודים יהיו אחד מול השני עם נטיה קלה לכוון המושב הנגדי של כל אחד.

אבל זה מה שקורה כשאין זמן לבדוק דברים, כשאין סבלנות בנוסף לחוסר הזמן, כשאין תנאים נורמליים וצריך ללכת קילומטר כל פעם לקחת חלק מהרכב וללכת עוד קילומטר כדי לעבוד באיזה חצר של בית ספר יסודי - וזאת הסיבה שהחלטתי שעד שאין לי מקום נורמלי לעשות בו את הדברים האלה - בהתחשב בכמות הזמן הפנוי שיש לי - אני פשוט לא עושה!

הדבר המפתיע הוא שההפעלה הראשונית של המערכת נותנת את הרושם שאפשר להגיע לתוצאה מעולה מהסט-אפ הנוכחי.

יום שבת אני מגיע!

Pioneer TS-X150

פורסם

פשש נראה טוב להתחלה :>

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

התחלה?! הלוואי וההתחלה של כל אחד מאיתנו היתה נראית ככה.

עבודה מדהימה, ממש ממש אהבתי, אני בטוח גם ששומעים לא פחות מאיך שזה נראה.

אתה בא למפגש השבת?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
פשש נראה טוב להתחלה :>

בהצלחה

יעקב

אני בפורום משנת 2000 פחות או יותר...

לגבי הAPX - הוא מזיז אותם בסדר גמור אם כי המידבאסים אצלי יכולים לקבל הרבה יותר כוח והם אוהבים את זה - הבעיה הנוספת היא שהם אמורים לשבת בתוך נפח קטן יותר מהדלת וזה לא קורה אצלי.

לבינתיים - אני מגיע למפגש, כמה זמן אני אוכל להיות זו שאלה אחרת אבל אני מתחנן לשהות את השלוש שעות בשביל להספיק להחליף קצת חוויות עם אנשים.

Pioneer TS-X150

פורסם
אני בפורום משנת 2000 פחות או יותר...

לבינתיים - אני מגיע למפגש, כמה זמן אני אוכל להיות זו שאלה אחרת אבל אני מתחנן לשהות את השלוש שעות בשביל להספיק להחליף קצת חוויות עם אנשים.

רשום פה בצד אצלך שנת 2004 תאריך הצטרפות. אתה משקר לנו?! :shock::wink:

תבוא תבוא רוצים לשמוע את המערכת שלך. יהיה כייף בשבת :-D

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא.

שומאכר, יש לך חתימה ענקית!

גם שם וגם חתימה.

אחרי שתנהג על אחת, תבין שאין לך אפילו אלפית :)

פורסם

גיא.

בפורום הזה בכינוי הזה אני משנת 2004

אבל במפגשים ברמת גן אני מגיע כבר משנת 2000

מוכר למישהו?

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=userpictures.asp&uid=583

Pioneer TS-X150

פורסם
אחלה עבודה, אחלה סט

תודה על המחמאות - אבל אני מנסה לאמר לכם שיצאתי פארש!!! מעאפןןן!

זה שאני מתנחם בזה שהתוצאה דווקא מוצאת חן בעיניי לא קשור לעובדה שיצאתי מעאפןןן!

תחשבו על זה - סט אילייט (רק הטוויטרים הם 22 ולא 23) עם קרוס אגדי כמו ה4XS על מגברים, בואו נאמר, עושים את העבודה... ועם HU מכובד בהחלט - והפודים יוצאים מופנים כלפי מטה??? מה לא בסדר איתי!!!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...