Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאן-רוף לא נסגר [פיג'ו 206]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברכב של ידידה שלי- פיז'ו 206 שנת 2003 הסאן רוף נתקע והוא אינו נסגר.

עשיתי בדיקה ראשונית, הבחנתי שהמנוע כן עובד (לחיצה בכפתור מראה "עומס" על מערכת החשמל, הטורים יורדים מעט ואור הרכב הפנימי מתעמם מעט)

ניסתי בעדינות לדחוף אותו עם הידיים בזמן לחיצה והוא פשוט תקוע לחלוטין.

כמו-כן נבדק ויזואלית מעבר חופשי במסילות ולא נמצא דבר.

רקע חשוב: הרכב נפרץ לפני כמה חודשים והחלון שמש ניזוק- הכל תוקן ע"י הביטוח כולל החלון (מנוע הוחלף בחדש לטענתה).

היא חזרה היום לבעל המוסך שתיקן את הרכב (ונתן אחריות לחצי שנה) והוא אמר לה שהבעיה רצינית וזה החל מ-1000 שקל עבודה ועד בכלל (לא נראה לי הגיוני, המנוע עובד, צריך רק לפרק את החלון מהמסילה, לראות מה נתקע ואז לדעת מחיר... ולהרכיב חזרה).

סכום על שעת עבודה זה סביר, אבל איפה האחריות על תיקון שנעשה במוסך?

בקיצור, מחר אולי אני אסע איתה למוסך כדי שלא יעשו עליה קומבינה.

מה אתם ממליצים להגיד/לבדוק/להתעקש במוסך?

פורסם
שלום לכולם.

ברכב של ידידה שלי- פיז'ו 206 שנת 2003 הסאן רוף נתקע והוא אינו נסגר.

עשיתי בדיקה ראשונית, הבחנתי שהמנוע כן עובד (לחיצה בכפתור מראה "עומס" על מערכת החשמל, הטורים יורדים מעט ואור הרכב הפנימי מתעמם מעט)

ניסתי בעדינות לדחוף אותו עם הידיים בזמן לחיצה והוא פשוט תקוע לחלוטין.

כמו-כן נבדק ויזואלית מעבר חופשי במסילות ולא נמצא דבר.

רקע חשוב: הרכב נפרץ לפני כמה חודשים והחלון שמש ניזוק- הכל תוקן ע"י הביטוח כולל החלון (מנוע הוחלף בחדש לטענתה).

היא חזרה היום לבעל המוסך שתיקן את הרכב (ונתן אחריות לחצי שנה) והוא אמר לה שהבעיה רצינית וזה החל מ-1000 שקל עבודה ועד בכלל (לא נראה לי הגיוני, המנוע עובד, צריך רק לפרק את החלון מהמסילה, לראות מה נתקע ואז לדעת מחיר... ולהרכיב חזרה).

סכום על שעת עבודה זה סביר, אבל איפה האחריות על תיקון שנעשה במוסך?

בקיצור, מחר אולי אני אסע איתה למוסך כדי שלא יעשו עליה קומבינה.

מה אתם ממליצים להגיד/לבדוק/להתעקש במוסך?

אין לי מושג קלוש אפילו בזה, אבל אני מנחש שזה איזה בורג של המסילה שיצא מהמקום, ותוקע את החלון. זה לפי הערכתי האישית. אני לא יודע איך החלון הנ"ל בנוי, אבל יש סיכוי שזה בורג, אם יש על המסילה ברגים, כמובן.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

וואלה מקרה מוזר גם לי פיז'ו 206 שנת 2003

אבל הכל נסגר חלק

לך אולי לחשמלאי רכב שיבדוק אולי משהו באמת במערכת חשמל דפוק

פורסם

תודה על ההשערות...

יש כאן מישהו שעבר מקרה זהה?

מישהו שהתעסק בעבר עם תיקון חוזר מול אחריות?

• תוכן חדש...