Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשיתי טסט והרכב נכשל על חופש בהגה. ואורות(סיפור נפרד).

במוסך אובחן חופש בגלגל שהעיד על מוט היגוי לא תקין (מה שמחבר בין המסרק לתפוח הגה למי שלא הבין)

לבסוף הוחלט להחליף את שתי המוטות ואת 2 המכלולים של תפוח הגה

מוט 70 ש"ח כ"א

תפוח הגה 50 ש"ח כ"א

עבודה + מע"מ 260 ש"ח להשני הצדדים.

סה"כ 500 ש"ח

מה דעתכם ?

עכשיו החלק המצחיק

את הטסט עשיתי באחד מהמכוני רישוי בירושלים (תלפיות)

הרכב כאמור נכשל גם על פיזור לקוי + כיוון אורות.

ונאמר לי שניתן לסדר את זה אצל חשמלאי אך לא חייבים אישור תיקון ממוסך מורשה (כמו בשאר המכלולים) לכן החלטתי לא לעשות כלום בנידון, בצהרים כאשר ניגשתי לטסט חוזר הרכב עבר את בדיקת האורות ללא כל בעיה.

לאחר שקיבלתי את רישיון הרכב המיוחל ניגשתי לאחד האנשים "הבכירים" במקום לשאול אותו לפשר ההכשלה בפעם הראשונה,

התשובה היתה שכנראה מ שבדק לי את האורות ריחם עלי ולא רצה לטרטר אותי עוד, לכן העביר את רכבי למרות שהאורות עדיין לא תקינים. מה שכן וודאי שראיתי על צג המחשב שהבדיקה היתה תקינה.

אולי זו בדיקה באמת די שולית אבל זה בהחלט מראה על האי רצינות ועל היחס המזלזל של המכוני הרישוי כלפי הנהגים.

הרכב הוא פונטו שנת 95

פורסם

היה עדיף לך לתקן את פיזור האור, כי אתה יכול לסנוור אנשים ככה...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

כמו שכתבתי הפיזור אור תקין לחלוטין אני מאמין שבפעם הראשונה התבצעה הבדיקה באופן לא תקין.

בבוקר היתה שם עבירה מאוד "שמחה"הם שיחקו דחקות ביניהם צחקו אחד עם השני ואז הגיעו הפיתות והחומוס וכולם פשוט נעלמו לכמה דקות.

שבדיוק אז גם התבצעה הבדיקה שלי.

כמו כן הבדיקה השניה בוצעה ממרחק אחר (מרחק הזהה למרחק של הרכב שהיה במקביל אלי לכן לדעתי היא התקינה)

וגם המחשב הראה על כל האורות גם הדרך וגם הגבוה כתקין.

ובנוסף אין שום סיבה לאורות להשתנות מהשנה העברה. הפנסים לא פורקו ובסה"כ רק החלפתי נורות.

פורסם
כמו שכתבתי הפיזור אור תקין לחלוטין אני מאמין שבפעם הראשונה התבצאה הבדיקה באופן לא תקין.

אההה... אז משהו היה דפוק עם הטסטר, או עם המחשב, או שהטסטר היה לחוץ.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...