Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר רישוי לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חמי רכש גולף חדשה (טרם קבל אותה). בסוכנות נתנו לו מס' רישוי המסתיים ב - 60, כאשר לטענתו הוא כבר ראה על הכביש גולף עם הסיומות 62/63 וגם בהיותו בסוכנות הוא שמע כי קבלו מספרי רישוי המסתיימים ב - 62. נציג המכירות טען בפניו כי הרכב הגיע לנמל לפני 4 ימים. האם יש לו מקום להיות מוטרד ממספר הרישוי ?

פורסם

מה זה משנה?! הוא רוצה להשוויץ או שהוא בקטע של נומרולוגיה?! לכשהוא ירצה למכור, תמיד יוכל להציג רשיונות למבקש.:?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

מאיפה הוא החליט ש-62 קיבלו רישוי לאחר ה-60?

אולי הסיומת 60 יותר חדשה מ-62?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני רוצה להבין -60 ו 62 בסוף הם קבוצות המספרים הרגילות של צמפיון או עכשיו 2008 קיבלו קבוצות חדשות.

וביננו מה זה משנהאיזה מס' כתוב במספר ברישוי - כל עוד זאת לא סיומת של רכב שכבר תאונה טוטל לוסט והחזירו אותו לשירות.

האם בכלל עוד משתמשים בקבוצת הטוטל לוסט או שזה כבר עבר מהעולם ?

פורסם
שלום, חמי רכש גולף חדשה (טרם קבל אותה). בסוכנות נתנו לו מס' רישוי המסתיים ב - 60, כאשר לטענתו הוא כבר ראה על הכביש גולף עם הסיומות 62/63 וגם בהיותו בסוכנות הוא שמע כי קבלו מספרי רישוי המסתיימים ב - 62. נציג המכירות טען בפניו כי הרכב הגיע לנמל לפני 4 ימים. האם יש לו מקום להיות מוטרד ממספר הרישוי ?

תסתכל על רשיון הרכב לכשתקבלו, מתחת לשורת הכתובת ישנו תאריך יבוא.

אני רוצה להבין -60 ו 62 בסוף הם קבוצות המספרים הרגילות של צמפיון או עכשיו 2008 קיבלו קבוצות חדשות.

וביננו מה זה משנהאיזה מס' כתוב במספר ברישוי - כל עוד זאת לא סיומת של רכב שכבר תאונה טוטל לוסט והחזירו אותו לשירות.

האם בכלל עוד משתמשים בקבוצת הטוטל לוסט או שזה כבר עבר מהעולם ?

כל הסיומות שייכות לכל היבואנים אשר מבצעים את הליך הרישוי הראשוני במתחמים משותפים.

אין הקצאת מספרים מיוחדים לרכבים משוקמים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ממתי יש תאריך ייבוא ברישיון? יש שנת ייצור ותאריך רישום.

אולי אתה מתכוון לרשומון ייבוא? (שאין לי שמץ של מושג מה זה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל הסיומות שייכות לכל היבואנים אשר מבצעים את הליך הרישוי הראשוני במתחמים משותפים.

אין הקצאת מספרים מיוחדים לרכבים משוקמים.

תרשה לי לתקן אותך. סיומת 16 שייכת ל-ב.מ.ו, כל מכונית ב.מ.ו מסתיימת ב16 ולא ראיתי מכונית אחרת שמסתיימת ב16

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אתה לא לבד, גם הרכבים של פיאט (גרנדה פונטו) מקבלים סיומת 60 והונדה (סיוויק) מקבלת 61. לא יודע למה זה, יכול להיות שנשארו ליבואנים מס' רישוי?

כבר ראיתי טויוטה קורולה החדשה וגם את היונדאי גטס ה- "חדשה" עם סיומת 63.

פורסם

ממה שנאמר לי בעבר כאשר ביקשתי לסדר לי מספר יפה לקטנוע:

הרכבים/קטנועים שוכבים בבונדד בסדר רץ של מספרי שלדה ולפי זה צריכים להקצות מספר רישוי

כלומר אם יש רכב מספר שלדה 1234567 אז מספר הרישוי שלו יצטרך להיות נאמר 36-444-62, מספר שלדה 1234568 יצטרך להיות מספר רישוי 36-445-62.

ככה הסביר לי היבואן, אז יתכן שהרכב באמת שוכב בבונדד כמה חודשים, או שהטעו אותי, אשמח לדעת זה די מסקרן.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
תרשה לי לתקן אותך. סיומת 16 שייכת ל-ב.מ.ו, כל מכונית ב.מ.ו מסתיימת ב16 ולא ראיתי מכונית אחרת שמסתיימת ב16

מה זה "שייכת" לב.מ.וו? על סקודה שמעת?

פורסם

לא. מה זה?

--------

אני לא אומר ש במו ממש קנו את כל המספרים עם סיומת 16, כנראה לקחו את כל המכסה של סיומת 16 מבוא מועד.

יכול להיות שפה ושם תמצא רכב עם סיומת 16, אבל קשה לי להאמין שתמצא במו שאין לה סיומת 16.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

לי היה במוו עם סיומת 87, יש במוו בסיומת 08, יש גם סיומת 15 ליבוא אישי, בקיצר אין כזה דבר רק של במוו.

מישהו יכול לאמת לגבי מה שאמרתי על המספרי רישוי ושלדה ? תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
כנראה לקחו את כל המכסה של סיומת 16 מבוא מועד

זו בדיוק הדרך שבה זה עובד.

כל יבואן לוקח תחום של מספרים עם סיומת ספציפית.

למיכל, יש מצב שחמך קנה רכב משנת מודל קודמת (2007)?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...