Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קורה מרכזית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שאני מתעניין לקנות הוחלפה כתוצאה מתאונה "קלה" בפקק הקורה המרכזית ועוד מספר דברים, הביטוח קבע 2 % ירידת ערך. האם כדאי בכלל לקחת רכב שכזה למכון בדיקה? האם כאשר מוחלפת הקורה, מדובר ברכב עם שילדה פגועה (כנראה שאלה טיפשית)? ואם יש בכלל דרך לברר בתור הקונה עד כמה רצינית הייתה התאונה, לפני שאני מבזבז כסף על הבדיקה?

פורסם

זה הרכב : http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=391685

נדיר? לא ממש אבל הקילומטרז' נמוך ומדובר ב- ELX

הוא הקריא לי את טופס התיקונים ונאמר תיקון קורה מרכזית (יתכן ושמעתי לא נכון בהתחשב שמדובר בתאונה במפגוש אז אם יש שם קורה אז היא הוחלפה ), מעבר לזה אין לי מושג.

פורסם

אין דבר כזה קורה מרכזית ,הכוונה כנראה לקורת רוחב קידמית שהוחלפה.

הקורה הזו כמובן מחוברת או יותר נכון מולחמת לקורות רוחב ,השאלה מה קרה לקורות האורך ,נפגעו ,נמתחו ,תוקנו ע"י חומר פחחים .

מכאן העסק הולך ומתפתח ,ככל הנראה ירידת הערך לרכב היא מעל 2% (אם נפגע הפח חזית ,החלק העליון ,ירידת הערך יותר גבוהה ),להערכתי 5% עד 8%,אבל אל תשכח שתנאי השוק שונים וקשה למכור רכב שכזה .

אפשר שהמוכר יראה לך את דו"ח השמאי לגבי התאונה ואז תבין כמה עלה התיקון ומה מידת הנזק .

זכור, כי ירידת הערך ע"פ איגוד השמאים איננו משקף את השוק הלכה למעשה .

פורסם

תהרוג אותי אני לא מבין אותך-תסתכל איך הרכב חונה בתמונה!!! כל הגחון שלו מולבש על המדרכה מלמטה-אדם שמחנה כך מראה שלא שמר על מכוניתו.

לא חסרים פיאטים נקיות תמשיך הלאה במקום להכניס ראש בריא למיטה חולה כמו שאומרים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

ממשיך הלאה... קשה למצוא רכב טוב בימינו...

במיוחד כשאתה לא יודע מה אתה עושה.

זה טוב כשיש למי לפנות.

• תוכן חדש...