Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת קנווד mp202 ללא מגבר

רמקולים אחוריים פיוניר 300 3WAY

רמקולים קדמיים קנווד 180 ואט

שמעתי בערך שעה מוזיקה פתאום המערכת נכבתה ואי אפשר להדליק אותה יותר מה יכולה להיות הבעיה

פורסם

תבדוק גם את הפיוז של הרכב וגם את זה של הHU עצמו אם יש.

ואם זה פיוז כניראה שהצריכה של הHU הייתה יותר גדולה ממה שתכננו ולכן שמו פיוז קטן יותר.

תדיע מה קורה עם הפיוז.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אכן בדקתי את הפיוז אבל לא של הHU את הפיוז שמחובר בין המצבר למערכת והוא היה שרוף חבר שלי הגביר לי תמערכת לווליום כפול 2 ממה שאפשר יכול להיות שבגלל זה,רוב הסיכויים יותר נכון אז החלפתי ועכשיו הכל בסדר

תודה על העזרה!

פורסם

בכול מכרה ידידי לפי דעתי יש לך בעיה נוספת שקדיי שתעלה עלה וכמה שיותר מהר היום זה היסתיים רק בפיוז מחר זה עלול להגמר בצמת חוטיים שרופה נזק יותר כבד :idea: נקודה למחשבה.

לא הגיוני שפיוז ישרף ביגלל עוצמה שחבר שלך הגביר במערכת אלה אם כן היה שם פיוז שבין 2-3 אמפר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
איזה בעיה עוד יכולה להיות??

הפיוז שיש לי בין המצבר למערכת הוא 5 אמפר

פיוז של 5A אינו מספיק ל - HU בעוצמה מלאה לאורך זמן. לכן כדאי שתגדיל את הפיוז. 10A אמור להספיק לך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

כן אבל הפיוז שמחבר בין הHU למצבר לא אמור להיות קטן יותר מאשר הפיוז שמחובר בHU?כדי שהוא ישרף לפניו?

פורסם

Subaru82,

תפקידו של הפיוז שנמצא בסמיכות ל - HU, הוא באמת להגן על ה - HU.

תפקידו של הפיוז שנמצא בסמיכות למצבר, הוא להגן על הכבל שמחבר את ה-HU למצבר. הערך של הפיוז הנ"ל צריך להיות לפחות בערך של הפיוז שנמצא ליד ה - HU, אך הוא צריך להיות בעל ערך מתאים שיוכל לשמור על הכבל במקרה הצורך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...