Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מאלה שאין להם הרבה מושג במכוניות ולאו דווקא חשוב לי מושגים כמו איכות האחיזה,נהיגה ספורטיבית וכדומה

יותר חשוב זה שהרכב יהיה אמין ויהיה נעים לנסוע איתו

כרגע יש לי פונטו ספייס 2001 שהיתה די בסדר אבל אני כבר ב10600 אלף והיא מתחילה לעשות בעיות....

בקיצור אני מעוניין לקנות רכב עד 50000 אלף וחשבתי שהיום דרך חברות הליסינג זה יכול להיות טוב

במחירים האלה אפשר למצוא גטס או אוואו 2005 ידניות או אקסנט 2003 אוטומט

אשמח לשמוע תגובות ועצות

שאלה נוספת , האם בכלל כדאי לקנות מליסינג ומתי אמור לצאת החוק החדש על מכוניות הליסינג מה שאמור כנראה להוריד מחירים מכיוןן שהחברות ישארו עם המון מכוניות שיוחזרו או שאני סתם מבלבל

שוב תודה ואשמח על כל תשובה

פורסם

רק לא אוואו! זה הרכב הכי לא בטיחותי שנמכר כיום באירופה (רק כוכב וחצי במבחני NCAP).

גטס 2005 עדיין עם המנוע הישן 1.35 ליטר. יצא לה מוניטין (מוצדק חלקית) של זללנית דלק בגירסה האוטומטית. הגירסה הידנית חסכונית למדי. יש לשים לב שרוב המכוניות שנמכרו לליסינג הן מגרסת GLF חסרת אבזור בטיחות: אין ABS ויש רק כרית אויר אחת. חוץ מזה הרכב חביב למדי. הגרסה שמצויידת ב-4 כריות אויר (GLS - אותה לא שיווקו בכלל לשוק הליסינג) זכתה ב-4 כוכבי בטיחות במבחני ה- Euro NCAP. מדובר ברכב אמין מאוד.

אם כבר גטס, הייתי מתאמץ ומחפש גטס 1.6 ליטר GLS פרטית.

אקסנט 2003 היא מהדגם הישן. מדובר באמצעי תחבורה בסיסי. לא נבחנה מעולם ב-NCAP. אמינה מאוד. דגמי הליסינג מצויידים, כרגיל בגרסאות הליסינג של יונדאי, בכרית אויר אחת בלבד ואין ABS.

פורסם

הגטס שנמסרו לצה"ל הגיעו בלי מנורת אזהרה לחוסר בדלק וכנראה גם אלה שתמצא בליסינג.

למה לקנות רכב מליסינג ?

איזה כייף לי :)

פורסם

גטס רכב אמין מאוד והכוונה שלי מאוד מאוד אתה יכול לקחת את הגרסא הידנית GLS ואפילו את הGLF רק שאין לו שני כריות אוויר וABS וזה דיי נצרך אבל גם כך לא הייתי שולל את הGLF.

אקסנט רכב מאוד אמין איכותי נוח ועם שוק דיי חזק היה לי בעבר במשך שנתיים עם 0 תקלות ממש 0 תקלות.

ולשאלתך אני הייתי הולך על הגטס בסכום כזה אתה יכול להשיג שנתון גבוה יותר מאשר האקסנט.

נ.ב. כיום יש לי גטס 2003 GLF ואפילו תקלה אחת לא הייתה בו פשוט רכב אמין וחסכוני בגרסא הידנית עושה 1-17 (בינערוני).

בהצלחה בכל אשר תבחר.

פורסם
גטס רכב אמין מאוד והכוונה שלי מאוד מאוד אתה יכול לקחת את הגרסא הידנית GLS ואפילו את הGLF רק שאין לו שני כריות אוויר וABS וזה דיי נצרך אבל גם כך לא הייתי שולל את הGLF.

אקסנט רכב מאוד אמין איכותי נוח ועם שוק דיי חזק היה לי בעבר במשך שנתיים עם 0 תקלות ממש 0 תקלות.

ולשאלתך אני הייתי הולך על הגטס בסכום כזה אתה יכול להשיג שנתון גבוה יותר מאשר האקסנט.

נ.ב. כיום יש לי גטס 2003 GLF ואפילו תקלה אחת לא הייתה בו פשוט רכב אמין וחסכוני בגרסא הידנית עושה 1-17 (בינערוני).

בהצלחה בכל אשר תבחר.

בטיחות של גטס שווה לרכבים מתחילת שנות ה-90 ואיבזור ועיצוב פשוט מאוד

תקלות ראה כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=154795

יונדאי רכב זולל דלק ובעיות חשמל רבות

יש לי יום יום חג....

פורסם
אקסנט רכב מאוד אמין ... היה לי בעבר במשך שנתיים עם 0 תקלות ממש 0 תקלות.

היתה לנו בעבר סיטרואן BX במשך שנתיים עם 0 תקלות, ממש 0 תקלות.

אתה מוכן להמליץ גם עליה כמאוד אמינה ?

החוויה שלי עם אקסנט (שנת 98 ) - צפוף, רועש, לא נוח, וממש לא נטול תקלות. יתכן שבשנת 2003 התמונה שונה, אבל הרכב הזה מעולם לא היה (וגם כיום עדיין לא) בשפיץ של פירמידת המומלצים.

פורסם

אם אתה נעול רק על הרכבים האלה רק לא גטס-זולל דלק ונסיעה גרועה. השאר לא מכיר. אבל בחיאאאת עם 50K תקציב לרכב קטן למה לא תחשוב על פיז'ו 206 (גם אם שנתון אחד פחות)?

לגבי ליסינג-אם אתה קונה רכב במזומן תסחוט אותם עד הסוף. מההצעה שיתנו לך תוריד עוד כמה אחוזים ואל תתפשר!! נסעתי 6 שנים עם ליסינג (ניו קופל) ואני יכול להגיד שהם מטפלים די בסדר ברכבים שלהם אבל תדע שהאבזור מגיע לרוב חסר.

בהצלחה

פורסם
בטיחות של גטס שווה לרכבים מתחילת שנות ה-90 ואיבזור ועיצוב פשוט מאוד

תקלות ראה כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=154795

יונדאי רכב זולל דלק ובעיות חשמל רבות

למרות שבפיך יש הרבה ציניות אבל הלוואי ואלו יהיו התקלות כל ימי חיי בכל הרכבים... (שמתי לב גם שהיה קשה לך למצוא בעיות ברכב הנ"ל)

ועניין הבטיחות בהחלט לוקה בחסר מבחינה מכנית לפי דעתי במחיר הזה אין לו תחליף.

בעניין הדלק כפי שכתבתי לעייל 1-17 בינערוני בדוק כמה וכמה פעמים ברכב ידני ואת האמת אין לי מושג איך זה באוטומט.

בעניין החשמל אין לי מושג על מה את שח לא היה לי שום בעיה וגם לא לחברי לעבודה שום בעיית חשמל.

נ.ב. לא מודדים רכב רק ע"פ איבזור נכון שזה חשוב אבל זה ממש לא העיקר (לפחות אצלי שאני שם דגש על אמינות ולא על איבזור, כח ומהירות נסיעה).

בהצלחה!

פורסם
היתה לנו בעבר סיטרואן BX במשך שנתיים עם 0 תקלות, ממש 0 תקלות.

אתה מוכן להמליץ גם עליה כמאוד אמינה ?

החוויה שלי עם אקסנט (שנת 98 ) - צפוף, רועש, לא נוח, וממש לא נטול תקלות. יתכן שבשנת 2003 התמונה שונה, אבל הרכב הזה מעולם לא היה (וגם כיום עדיין לא) בשפיץ של פירמידת המומלצים.

לא יודע בדיוק על איזה אקסנט נפלת אבל לא לוקחים אינדיקציה ע"פ רכב אחד בלבד.

אני אישית לקחתי את האינדיקציה על כמה רכבים שהכרתי (חברים וכו').

בהצלחה!

• תוכן חדש...