Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התקנתי את HU החדש שלי (פיונר 7950UB )

והבנתי שברגע שמחברים MP3 דרך ה USB זה עובד כ 24BIT וזה משפר את האיכות בצורה משמעותית.

זה נכון או שזה תרגיל שיווקי ?

תודה.

פורסם

לא נראה לי, הBIT מתייחס לדיסקים רגילים בלבד אם אני לא טועה.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

מי אמר כזה דבר?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מצטט מהאתר הרשמי של פיונר - "ה- DEH-P7950UB מאפשר לך לחבר ישירות למכשיר כל התקן USB נייד, לשלוט על כל השירים הנמצאים בו,כולל מקודד 24BIT משפר את רמת השמיעה של מוזיקה הנמצאת על ההתקן הנייד ומבטיח לך איכות סאונד מדהימה!"

"חיבור USB 2.0 מובנה עם מקודד D/A 24BIT"

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=441&catid=11&subcatid=45

פורסם

האמת שעשיתי קצת בדיקות עכשיו וזה באמת נשמע לי יותר איכותי (מHU הקודם)

אבל כל עוד שזה לא מבחן עיוור יש סיכוי גדול שזה פסיכולוגי :wink:

פורסם

ה D/A הוא רכיב אלקטרוני שתפקידו להמיר אות דיגיטאלי לאנלוגי. במילים אחרות הוא הופך את המידע הדיגיטאלי (דיסק מוסיקה, MP3 וכו') למידע אנלוגי כדי שהרמקולים יוכלו לנגן אותו.

מספר הביטים קובע את יכולת ההפרדה של הרכיב, ככל שהוא משתמש ביותר ביטים הוא יכול להמיר באופן יותר מדיוק את האות.

למידע נוסף: ויקיפדיה

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם

יופי , והוא עדיין מקשיב לMP3 .

מה עשינו בזה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ה D/A הוא רכיב אלקטרוני שתפקידו להמיר אות דיגיטאלי לאנלוגי. במילים אחרות הוא הופך את המידע הדיגיטאלי (דיסק מוסיקה, MP3 וכו') למידע אנלוגי כדי שהרמקולים יוכלו לנגן אותו.

מספר הביטים קובע את יכולת ההפרדה של הרכיב, ככל שהוא משתמש ביותר ביטים הוא יכול להמיר באופן יותר מדיוק את האות.

למידע נוסף: ויקיפדיה

נכון מאוד

נתון הBIT מתייחס ליכולת העיבוד

לראיה-קונסולות הוידאו למיניהם-האטארי התחיל כ4 ביט,המגאסונים למיניהם 8 ביט,מגה דרייב וסופר נינטנדו 16 וכן הלאה...

פורסם

בכל אופן, אין טעם לממיר D/A של 24BIT על קובץ MP3 שברוב במקרים הטובים הוא בקצב 192K/bps

נראה לי שטות מוחלטת, מכיוון שאחרת זה היה מכשיר 24 לכל דבר ויכולת העיבוד הזאת היתה מתייחסת גם לCD הרגיל, המעבד לא משתנה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אז בסופו של דבר זה חרטא או לא ?

לפי מה שאתם מסבירים זה אומר שזה באמת אמור להשפיע, לפי התגובה האחרונה זה בכלל לא משנה.

מחכה לעוד תשובות.

תודה.

פורסם

על קבצי MP3 זה בזבוז, עם מעבד 24ביט אתה תשחזר בצורה הטובה ביותר( בתיאוריה כמובן כי יש הרבה רמות של מעבדים)

כל אות שהמערכת תקבל, רמת הפירוט בדגימה הוא גבוהה יותר ואין פיספוסים בדגימה.

אבל, בשביל MP3!?!?? אין בכלל טעם. האיכות ירודה, השמטת הפרטים הקטנים בMP3 גורמת לכך שלפי דעתי? פיענוח של קובץ MP3 ישמע יותר רע מאשר במעבד רגיל, בגלל כל ההבחנה בפרטים הקטנים, דברים פשוט יהיו חסרים.

בכל אופן אני לא מאמין שלפיוניר הנ"ל יש 24 ביט ולזה התכוונתי במה שרשמתי, שזה ממש שטויות מה שהם כתבו באתר לגבי המכשיר.

מעבד 24 בכללי הוא כן בעל יתרון מסויים על מעבד רגיל.

(כביכול) לא ממש יצא לי לעשות השוואה בין שני מכשירים, כאשר כל הפרמטרים האחרים זהים כדי באמת לראות אם יש הבדל.

אמיר

פורסם

איכות ה DAC משפיעה מאוד על איכות הסאונד.

ממירי 24 ביט איכותיים יותר ממירי 16 ביט. למרות שלכאורה קבצי ה MP3 ו AUDIO CD מקודדים ב 16 ביט.

אני לא אתחיל להרחיב בנושא משום שכבר דנו בנושא זה הרבה.

מה שצריך לשים לב זה לא רק לזה שיש למכשיר ממיר 24 ביט אלא איזה ממיר. יש מגוון רחב של ממירים.

לגביי פיוניר יש לציין שבמודלים שלהם שמצויידים ב 24 ביט, יש את הדגמים הפשוטים ביותר של ממירי ה 24 ביט.

וגם שממירים אלו הם אינם 24 ביט "מלאים" - Delta Segmnet, כפי שיש ב Eclipse ב Clarion וב Pioneer P9.

הממירים במכשירי פיוניר פרט ל P9 הם 1 ביט עם רזולוצייה של 24 ביט.

לדג' - מכשיר שנחשב "איכותי מאוד" של פיוניר - DEH-P880PRS מצוייד בממיר זול מדגם - pcm1793 של חברת Texas Instruments" . זה הדגם הפשוט ביותר של ממיר 24 ביט.

לעומת זאת ממירי Eclipse בדגמים המשוכללים - CD7000 ו CD7100 הם האיכותיים ביותר.

אם אני זוכר נכון גם במכשירי Clarion (הדגמים המפוארים ביותר) יש ממירים מהליגה העליונה.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

כמובן לאון אתה צודק. זה גם מה שאמרתי, שיש הרבה מאוד רמות של DAC'ים .

אצלי למשל יש 24ביט של "בר בראון" שלפי מה שאני הבנתי הוא מאוד פשוט, אני ממש לא חושב שאיכות הצליל יותר טובה למשל מאלפיין 9855 שיש לכולם, למרות שהוא כאילו "רק" 1 ביט.

אמיר

• תוכן חדש...