Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגם במחלקת שירות אמרו לי שהם ממליצים להחליף רצועת תיזמון בורה שנת 2004 דיזל 50000ק"מ

הרכב הוא בן שלוש שנים. (באותה הזדמנות החליפו לי משאבת מים) האם עשיתי טעות שהסכמתי?

פורסם

ממש לא עשית טעות,עם הרצועה היתה ניקרעת או המשאבת מים היתה הולכת, אז המנוע היה פשוט הולך...מה עדיף מנוע?והיום שעושים טיימנג עדיף להחליף את המשאבה כי גם ככה מגיעים אליה,,תתחדש ותהיי רגוע

פורסם

ידידי היקר,

אכן, לצערי עשית טעות שהסכמת להחלפת משאבת המים מכיוון שאין הוראה מפורשת של היצרן להחלפת משאבת המים בזמן החלפת הרצועה.

זו אחת הדרכים של מוסך צ'מפיון לחלוב את הלקוח.

בוודאי סיפרו לך שהמשאבה עלולה להיהרס ובדרך גם לפגוע ברצועת התיזמון ועוד..ניתקלתי בלקוח שסיפרו לא שיש קורוזיה במשאבה ולכן יש להחליפה לאחר בדיקה יסודית שלי לא התגלו שום ממצאים לקורוזיה.

כבעלים לשעבר של גולף דור 4 לא הסכמתי להמצאה הזו.

איזה כייף לי :)

פורסם
טוב מאוד .:-P

אצלי משאבת המיים נשברה ל 3 ב 60 אלף :shock: :shock: :shock: .

המשאבה היתה מקורית מהמפעל. :idea:

הרכב יד ראשונה .:wink:

חבר'ה,

לא להיסחף...תמיד קורות תקלות ברכיבים מסויימים ברכב גם לפני המועד המשוער.

גם משאבה חדשה יכולה ללכת אחרי 20K אז מה ? נחליף משאבת מים ועל הדרך צמיגים כול 10K ? כדי להיות בטוחים שחלילה צמיג לא התפוצץ והרכב יסיים את חייו.

ההנחיה הזו של צ'מפיון מוכרת לי ולא מבוססת על שום ניסיון או בדיקה מקיפה שנעשתה על-ידי הייבואן, יש לפעול לפי הנחיות היצרן בכול הקשור לטיפול ברכב ולפעמים להקשיב גם למוסכי הייבואן אבל !! כבדו וחשדו !

גולפית, רק לפני שבוע נאמר לך במפורשות על-ידי מומחים לא להחליף רצועת תיזמון אחרי 10K-20Kבגלל שהינך מחליפה משאבת מים ופתאום את מיעצת לאחרים להחליף מכיוון שעשית את הטעות שהוא עשה.

בקישור רשם לך מוסך רון שהינו בעל מוסך רון וניסיון של 20+ שנים ברכבי קונצרן VW ואת התעלמת אז בבקשה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1275691#post1275691

איזה כייף לי :)

פורסם

למרק10 !! אני נהנה לקרוא את התשובות המלומדות שלך תמשיך ככה.

גולפית

רק לפני שבוע לא ידעת מאיפה פותחים מכסה מנוע (קראתי את השאלות שלך) וכבר את מיעצת לאחרים...מנהלים טפלו בעניין דחוף לפני שיקרה אסון.

• תוכן חדש...