Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה בדיקה הם מבצעים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בודקים את ההספק של המנוע על דיינו, וזה לא רדיאטור אלא אינטרקולר (והם שופכים עליו מים כדי לקרר עוד יותר את האויר שעובר בקולר)

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

ראיתי מכוניות מירוצים ששמים על האינטרקולר קרח יבש לפני המירוץ.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שאלה שקצת קשורה לנושא.

כשמוציאים הצהרה על הספק של דגם של רכב מסוים, למשל: סובארו אימפרזה 2.0 - 160 כ"ס, מתכוונים לכ"ס שמספק המנוע או לכ"ס שיש בגלגלים?

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מזכיר לי תמונה חביבה שצילמתי בראלי בדרום לפני שנתיים.

http://www.carsforum.co.il/gallery/index.php?n=63

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יש מישהו שהתקין מערכת עם שפריצרים על האינטרקולר ופשוט בלחיצה על כפתור המשאבה עובדת ומשפריצה מים על הקולר.

ראיתי אותה התקנה רק שהשפריצרים מרססים NOS על האינטרקולר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

NOS על האינטרקולר?:? או שיש לי חור בהשכלה או שאתה טועה, או שיש אנשים טיפשים בעולם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
NOS על האינטרקולר?:? או שיש לי חור בהשכלה או שאתה טועה, או שיש אנשים טיפשים בעולם.

לך חזק לטובת הטיפשים :)

NOS על האינטרקולר? :shock:

כנראה שבעל הרכב כבר נשרף...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אולי התבלבלת, איך גז יכול לקרר אויר?

למרות שפעם עשינו ניסוי בבית ספר עם איזשהו חומר שכשאתה שופך אותו על משהו הוא מיד מקפיא אותו ואסור לגוע בו כי היד תקבל כווית קור קשה.

זה בהחלט רעיון להשפריץ את החומר הזה :wink: שאגב אין לי מושג איך קוראים לו.

פורסם

בקשה:

http://www.autotoys.com/x/catalog/Accessories_air_intakes_exhaust_CRYOGENIC_INTAKE_SYSTEM_CRY02_page_1_c_993.html

ועוד הוכחה כולל התקנה:

http://www.hondatuningmagazine.com/tech/0508ht_intercooler_spraying_test/photo_03.htm

ומושיקו נראה לי אתה מדבר על חנקן נוזל, מסירים בעזרתו גם שומות על הגוףl

• תוכן חדש...