Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי ידיעות על חשיפת דגם חדש של פורד פוקוס 2008 שמיועד כנראה לשוק האמריקאי.

למשל בכתבה הבאה:

http://www.autocar.co.il/acolumns/c3021/29473.php#top

מי יודע יותר פרטים:

1. האם ישנה ידיעה כלשהיא שהדגם החדש יגיע גם לאירופה וכמובן לישראל.

2. האם עוד בשנת 2007.

3. מה יהיה המפרט הטכני-לפחות בערך- והאם יהיה שיפור משמעותי לעומת הדגם הנוכחי.

אשמח לקבל פרטים

בתודה

41180-08focus_05.jpg

פורסם

עקב העובדה שמדובר בפוקוס האמריקאית, ואצלנו מוכרים את הפוקוס האירופאית - לא תזכה לראות אותה בכבישי ישראל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למעשה מדובר על פוקוס דור ראשון שעברה מתיחת פנים לשוק האמריקאי, כך שלמעשה הגירסה שמשווקת בארץ עושה שימוש בשילדה חדשה יותר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
עקב העובדה שמדובר בפוקוס האמריקאית, ואצלנו מוכרים את הפוקוס האירופאית - לא תזכה לראות אותה בכבישי ישראל.

לא הבנתי את תשובתך ?

האם אתה מתכוון שלא תהיה פורד פוקוס חדשה דגם 2008 בכלל , או שאותו דגם בארה"ב לא יגיע לישראל.

את האפשרות השניה אני מבין שלא אזכה לראות, אבל שוב זה לא אומר שבעוד חודש, חודשיים , או קצת יותר הנהלת פורד אנגליה פתאום תודיע שהיא יוצאת עם דגם חגד 20-08 גם לאירופה.

ולמה אני משער שזה יקרה-אם תעשה חיפוש באתרי מכירות רכבים חדשים באנגליה-

תראה שהם מציעים שם פורד פוקוס בהנחה של 4000 שטרלינג לעומת המחירון הרשמי של היצרן.

http://www.buyacar.co.uk/detailyq10870.jhtml?process=true&vehicle=10870&model=256&channel=new&useIndex=false&pageNum=1&orderBy=derivativeString&manufacturer=2514&idx=8

זה לא נראה לך , שהם כנראה יודעים משהוא שאתה ואני לא יודעים ?? - לי נראה כמו מכירת חיסול

ההפרש במחיר לפוקוס שם כל כך גדול ובלתי סביר לעומת רכבים אחרים מאותה משפחה כמו: מאזדה3, גולף, קורולה החדשה וכו.

( סדרי גודל של 700-800 שטרלינג)

אולי יש הסבר אחר לתופעה הזאת- אשמח לשמוע.

בכל מקרה אם בהפתעה יהיה לנו דגם חדש של פוקוס 2008 גם בישראל- כנראה כדי לחכות.

פורסם

הפוקוס האירופאית החדשה היא מתקדמת יותר מהפוקוס האמריקאית ה"חדשה".

בעוד הפוקוס האירופאית היא אחת חדשה באמת, עם שלדה חדשה ומרכב חדש,

הפוקוס האמריקאית היא אותה פוקוס ישנה עם פנסים שונים (של C4/5 ?!) ואף/תחת טיפה מעוצבים יותר.

אין שום סיבה שלא יתנו הנחות בשביל למשוך קונים.. זה דבר שנהוג בכל העולם וגם בארץ עושות את זה הסוכנויות שיכולות (בעיקר אלו שלא תלויות יותר מידי בליסינג, ובראשן UMI).

בנוסף לכל האמור - אם אתה רוצה לקנות פוקוס אתה מוזמן לחכות לדגמי 2008 שיגיעו לארץ החל מחודש מאי - אבל אל תצפה לשינויים משמעותיים לעומת דגמי 2007, אולי כמה פיצ'פקעס קטנים מבחינת איבזור.

בסה"כ הדגם האירופאי הוא יחסית חדש ונמכר בסה"כ שנתיים...

אתה יכול להיות סמוך ובטוח שיקח לפחות עוד שנתיים-שלוש לפני שתראה גרסא חדשה לפוקוס בארץ/אירופה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הנחה של 25 אחוז לפוקוס באנגליה איננה הנחה שגרתית מקובלת - כך שלא ברור לי ההסבר ההגיוני שלך ש"נותנים הנחות כדי להגביר מכירות".- זה נכון שאחוזי ההנחה הם סבירים ולא במקרה הוא זה.

חברות הליסינג ו/או קניות בכמויות גדולות לצי מכוניות בישראל- מקבלים הנחות בסדר גודל של 20 אחוז בלבד.

ואל תשכח שזאת מכירה בודדת ולא מכירה כמותית של 1000 מכוניות או אולי 500 .

שוב - תבדוק - בכל הרכבים האחרים באותו אתר, אבל גם באתרים אחרים באנגליה,ההנחה המממוצעת היא 5 עד 6 אחוז בלבד- שהיא גם הנחה יפה = 800 שטרלינג לא הולך ברגל ביחוד שאתה מקבל את אותה סחורה עם אותה אחריות וכו'.

לדעתי הנחה גדולה וחריגה זאת יש בה משהוא חשוד

פורסם
ולמה אני משער שזה יקרה-אם תעשה חיפוש באתרי מכירות רכבים חדשים באנגליה-

תראה שהם מציעים שם פורד פוקוס בהנחה של 4000 שטרלינג לעומת המחירון הרשמי של היצרן.

http://www.buyacar.co.uk/detailyq10870.jhtml?process=true&vehicle=10870&model=256&channel=new&useIndex=false&pageNum=1&orderBy=derivativeString&manufacturer=2514&idx=8

זה לא נראה לך , שהם כנראה יודעים משהוא שאתה ואני לא יודעים ?? - לי נראה כמו מכירת חיסול

ההפרש במחיר לפוקוס שם כל כך גדול ובלתי סביר לעומת רכבים אחרים מאותה משפחה כמו: מאזדה3, גולף, קורולה החדשה וכו.

( סדרי גודל של 700-800 שטרלינג)

לא בדקת מספיק בעיון. שים לב שאופל אסטרה ורנו מגאן נמכרות עם אותה רמת הנחות - במגאן סדאן זה יכול גם לעבור 4,000 ליש"ט. ואין כל קשר בין ההנחות להחלפה צפויה: שים לב שמיצובישי לנסר, מכונית שהדור הבא שלה כבר הוצג (גם כן בתערוכת דטרויט) נמכרת שם עם אפס הנחות פחות או יותר.

קורולה, אגב, אין שם אלא רק את האוריס, מכונית שממש עכשיו התחילו למכור שם. איזה הנחות אתה מצפה שיתנו על דגם חדש לגמרי?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

CAR כתבו החודש משהו על מתיחת פנים לפוקוס (בהקשר של הST, דווקא) ב2008 (קלנדרית, כמובן, לא שנת דגם).

שלוש-ארבע שנים אחרי הצגת המודל זה בדרך כלל זמן טוב למתיחת פנים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...