Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי צעצוע מסוג קלריון 856

ואני שוקל לשדרג את הקומפוננט שיש לי באוטו (דוטק ישן).

אני רוצה להתקדם טיפה:lol: לקומפוננט יותר אלייט 3 חלקים.

השאלה היא איזה מגבר הוא הדבר האמיתי בשביל האלייט?מה העוצמה המינימלית שהסט הנ"ל צריך?

תקציב עד 4000 ש"ח

(לא חייבים לרוקן את הכיס גם מגבר בתקציב נמוך יותר וגם הצעה למגבר יד שנייה יתקבל בברכה)

פורסם

לא יודע עם עדיין יש למכירה ביד שניה , אבל דואל מונו לטעמי הוא בחירה משובחת. במדיה ואתה לא בונה על הגברות אקטיביות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

זה נשמע כאילו שהחלטת לשדרג למערכת 3 חלקים של מורל ככה בכיף שלך. לקחת בחשבון את הצורך של בניות עבור מערכת שכזאת?

מיקומים של האלמנטים?

מה עם כיוונים של מערכת כזאת?

אם אתה הולך להגביר את שלושת החלקים פאסיבית על הקרוס שלהם אתה צריך מגבר חזק, רצוי מגבר שיספק באופן מוצהר ואיכותי את ה120 RMS לערוץ. מגברים מסדרת האופוס של פייס, או מגברים מסדרות גבוהות של זטק למשל יעשו עבודה טובה.

תיקח בחשבון שלקרוס הפאסיבי של הסט הזה אפשר להוסיף יחידה ששולטת על חיתוך הקרוס והנחתת הרכיבים מרחוק, יהיו לך משחקי פאזות מאוד מתוסבכים - כאב ראש לא קטן.

ואם אתה חושב להגביר אקטיבית (מה שאני עומד לעשות - יש לי בעצם את כל הרכיבים של הסט הזה רק שהטוויטרים הם של הייבריד) אתה יכול ללכת על שלושה מגברים עם הספקים שפויים יותר ואז אתה גם תצטרך מערכת של קרוסים אקטיביים מסועפת יחסית ואתה תתחיל לעשות משחקי גיינים מעניינים ביותר...

אם לקחת את כל זה בחשבון ואתה מוכן לכאב ראש - לך על זה כי זה שווה כל שקל.

אבל - אם לא לקחת בחשבון את הדברים האלה - הייתי ממליץ לך ללכת על סט שני חלקים, וכיוון שאתה אוהב מוראל אז הייתי ממליץ לך או על האילייט 6 שני חלקים או כבר ללכת על הסופרימו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אישית שמעתי כמה פעמים מורל אילייט 3 חלקים ולא אהבתי.

לדעתי מומלץ לחפש אחרים.

אם אתה עדיין חושב על אילייט נראה לי שיספיק לך פייז אופוס 150.2 דגם שני הערוצים . פתרון מעולה.וישאיר לך עוד כסף בכיס לחיווט מעולה (הייתי הולך על לא פחות מ וואן דר הול CLEARWATER) וזוג של מאנסטרים סדרה 400 .

עוד המלצות .

DLS ULTIMATE A3

HELIX COMPETITON A2

JL 300/2

CLARION APA4300HX

אגב אם יש לך אפשרות להביא מחו"ל , תשקיע עוד 300 דולר ותביא את הHuman Reign2 של סאונד סטרים.

זה מגבר שבאמת יפתח אותם ליכולת המקסימלית ביותר.

פורסם
זה נשמע כאילו שהחלטת לשדרג למערכת 3 חלקים של מורל ככה בכיף שלך. לקחת בחשבון את הצורך של בניות עבור מערכת שכזאת?

מיקומים של האלמנטים?

מה עם כיוונים של מערכת כזאת?

אם אתה הולך להגביר את שלושת החלקים פאסיבית על הקרוס שלהם אתה צריך מגבר חזק, רצוי מגבר שיספק באופן מוצהר ואיכותי את ה120 RMS לערוץ. מגברים מסדרת האופוס של פייס, או מגברים מסדרות גבוהות של זטק למשל יעשו עבודה טובה.

תיקח בחשבון שלקרוס הפאסיבי של הסט הזה אפשר להוסיף יחידה ששולטת על חיתוך הקרוס והנחתת הרכיבים מרחוק, יהיו לך משחקי פאזות מאוד מתוסבכים - כאב ראש לא קטן.

ואם אתה חושב להגביר אקטיבית (מה שאני עומד לעשות - יש לי בעצם את כל הרכיבים של הסט הזה רק שהטוויטרים הם של הייבריד) אתה יכול ללכת על שלושה מגברים עם הספקים שפויים יותר ואז אתה גם תצטרך מערכת של קרוסים אקטיביים מסועפת יחסית ואתה תתחיל לעשות משחקי גיינים מעניינים ביותר...

אם לקחת את כל זה בחשבון ואתה מוכן לכאב ראש - לך על זה כי זה שווה כל שקל.

אבל - אם לא לקחת בחשבון את הדברים האלה - הייתי ממליץ לך ללכת על סט שני חלקים, וכיוון שאתה אוהב מוראל אז הייתי ממליץ לך או על האילייט 6 שני חלקים או כבר ללכת על הסופרימו.

השידרוג לסט מורל אלייט 3 חלקים נעשה לאחר מחשבה רבה,ומשמעות הבנייה והיכוונים נלקחה בחשבון.

ככל הנראה אני אשתמש בסט מהגברה פאסיבית על מנת לפשט את הכיוון של הסט.

דואל מונו זה לא סט נותן אותו אפקט של מגבר שני ערוצים ?

ויש לי שני מגברים של רוקפרד 400a4 ו 200a4 השאלה אם שימוש ב 400 או בשניהם ביחד אפשרי וכדאי בהגברה פאסיבית?

(שימוש בקרוס המובנה)

פורסם

הדואל מונו הוא מגבר שני ערוצים, 150 לכל ערוץ.

אם הוא עדיין לא נקנה - חטוף אותו. מחיר מגוחך לאחד המגברים הטובים בעולם.

איתמר (שמצטער שמכר אותו :?).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לא יודע עם עדיין יש למכירה ביד שניה , אבל דואל מונו לטעמי הוא בחירה משובחת. במדיה ואתה לא בונה על הגברות אקטיביות.

תודה על העצה אני בודק את האפוציה...

פורסם

אם בהגברה פאסיבית עסקיננו אז הדואל מונו הוא אחד האופיציות הטובות ביותר!

3000 ש"ח תחטוף מהר~!

אתה אוהב את הסט 3 חלקים של מורל באופן וודאי? לא חסר לך קצת יותר כוח מהוופר? אולי תשקול לקנות רק את הטוויטר והמידריינג' שלהם ולהוסיף וופר קצת יותר מעניין (לטעמי לפחות)? סתם נתתי משו למחשבה ידידי (כל אחד וטעמו)

כמובן במצב של רכיבים שונים יהיה צורך בהגברה אקטיבית אבל אין דבר העומד בפני הרצון!

בהצלחה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מנואל, קשה לקבל את זה שהוא בחר במורל אה? דווקא האילייט סט דיי חזק ואיכותי. אני אהבתי את האילייט ולטעמי הוא נשמע הרבה יותר טוב ממה שאתה כל כך אוהב. זה עניין של טעם כמו שרשמת, אז כנראה שהבחור יודע למה הוא בחר אילייט.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מנואל, קשה לקבל את זה שהוא בחר במורל אה? דווקא האילייט סט דיי חזק ואיכותי. אני אהבתי את האילייט ולטעמי הוא נשמע הרבה יותר טוב ממה שאתה כל כך אוהב. זה עניין של טעם כמו שרשמת, אז כנראה שהבחור יודע למה הוא בחר אילייט.

גיא.

אני רק נתתי עצה

אני מאמין שאם כיוון והגברה סופר איכותית וחזקה האליט 3 חלקים ישמע מעולה אך תמיד יש הבדל בין מעולה למדהים :twisted:

ולא באמת מעניין אותי אם הוא בחר מורל,גנסיס,פוקל,DLS.. ומה שיהיה, אני רק נותן עצות ורעיונות למחשבה!

הדרך למערכת מהנה באמת ערוכה מאוד.. ולרוב נעשית בשלבים ולא בקניית סט שלם :idea:

ומה לפותח התר"ד רשום בצד "אני מבין במה שאני בוחר?" אז מה הקפיצה הזאת?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הדרך למערכת מהנה באמת ערוכה מאוד.. ולרוב נעשית בשלבים ולא בקניית סט שלם :idea:

אלא אם כן אתה מפוצץ בכסף ואתה יכול במשלוח אחד להביא הכל (אחרי שהחלטת כבר על מה ללכת כמובן,ואמרתי משלוח כי ככל הנראה הדברים יגיעו מחו"ל ולא מהארץ) :lol:. אם. :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אלא אם כן אתה מפוצץ בכסף ואתה יכול במשלוח אחד להביא הכל מנסיון אלו שמפוצצים בכסף בד"כ מביאים הכול בפעם אחת , אבל בד"כ אוכלים אותה עד העצם , כי באמת לא אכפת להם מה הם יקבלו אלא אלה מותגים הם יקנו

גיא.

רוב האודיופילים שקונים מערכות סופר יקרות ,הם אנשים שרוטים עד כדי כך שהם קונים מערכות בהמון כסף שהם חוסכים מפה ומשם . כך שבהכרח הם קונים חלק אחרי חלק

ולגבי הנושא גם אני חושב שלמורל אין תשובה לגבי מידבאס איכותי . יש להם מיד מעולה מאוד וטוויטרים מעולים (יחסית לדומים ) אבל אני אישית לא קונה קומפוננט של מורל אלא אולי חלקים שלהם

ולפותח התרד' אני אישית אקנה כנראה את המגבר שני ערוצים של זד אודיו ה75 WRMS עולה 200 דולר וה250 עולה 400 דולר , לטעמי או שקונים משומש זול כאן או שקונים את אלו חדשים

בברכה יהודה

פורסם

הגברה מושלמת לאילייט 3 חלקים?

ג'נסיס דואל מונו - וופרים

ג'נסיס סטריאו 60 - מיד ריינג'

ג'נסיס סטריאו 60 - טוויטרים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...