Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה קורה שם ואין עצבים להתעסק עם זה.

יצחק אמר לי להחליף את זה כשהייתי אצלו

אז אני יעשה את זה .!

יצחק דרך אגב הפעלתי את המזגן עכשיו כשאני ברמזור או בהילוך ראשון שני הרכב נכבה לי

מה זה יכול להיות אבא שלי אמר לי שהטורים צריכים לעלות כאשר מפעילים מזגן !

וזה לא קורה מה זה יכול להיות ?

תודה רבה

נתי.

פורסם

פין אחד אני יכול להשיג, די בזול. רק הפין, ללא המנגנון שמסובב אותו.

אבל באמת שאין לי מושג מה הבעיה לגשת ולקנות כזה. נתי - גש לפירוקיה או לג'אן וקנה נגד (או בורר) מהירויות חדש.

לגבי המזגן - יש קו שמתחבר למחשב ניהול המנוע ומודיע לו שהמזגן נכנס לפעולה. חוץ מזה שהמנוע צעדים שלך צריך להתמודד עם העומס הנוסף על המנוע כשהמזגן נכנס לפעולה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על ההצעה אבל זה לא ממש יעזור לי כי עשו מעקף להפעלה של המזגן.

וגם לא בעיה לקנות אבל הבעיה זה ה$$ הרבה כאלה

במעגר זה פירוקיה הציעו לי 350 ש"ח ללא מע"מ

שזה יקר מאוד

אני מחפש משהו שיש לו אחד מיותר או שיודע איפה אני יכול להשיג אחד כזה! שאלתי בעוד כמה פירוקיות אמרו לי

שאיין להם וזה נחתף כמו לחמניות !!

פורסם

אני החלפתי את החלק הזה אצלי בפיג'ו 205 שנת 93 השגתי מימישהו שהרכב שלו הושבת (מנגנון של פיג'ו משנת 89) ועובד יפה מאוד נישאר לי מנגנון פנימי עם פינים הבנתי שחסר לך פין אחד תראה בתמונה אם זה יכול לעזור לך

ארז

פנל פנימי של מזגן 205.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אפשרות של לכוון את החלון שממנו יוצא האוויר לא קשורה לכרטיס הזה , זה משהו מכאני עד כמה שידוע לי, ונראה לי שבתמונה שלך הפין השמאלי שאחראי על זה לא קיים ,וזה מה שקורה גם אצלי.

גם האפשרות לכוון מחום לקור זה מנגנון מכאני.

הלוואי עלי הצרות שלך.

אתה מצליח לכוון את מהירות יציאת האוויר מהפתחים?

amitt צודק! שני הבוררים הקיצוניים (הימני ביותר והשמאלי ביותר) הם מכניים.

מאחוריהם תוכל לראות שקיים כבל מתכת (אמור להיות בתור מעטפת גומי צהובה) וכאשר אתה מסובב את הבורר אז אתה מותח או משחרר את הכבל. הבורר האמצעי הוא חשמלי, מאחוריו יש גלגל שיניים קטן שכבר מתקשר לכרטיס.

גם לי יש את אותה הבעיה, אני משתמש בלדרמן כדי לשנות את כיוון יציאת האוויר וחום\קור. (טריק זמני)

אם תמצא את חלק אז תאמר לי, אני גם צריך את הבוררים עצמם שנשברו לי, פלסטיקה ארורה של פיז'ו!!

פורסם

הכפתורים מתחילים להישבר ברגע שהמכאניקה מתחילה לקרטע ולהקשות עליהם. נכון, הפלסטיקה חרא אבל יש מוצא.

לצערי במקרים כאלו אין הרבה פתרונות קסם זולים. פאנל חדש + סט כבלים חדש יחזיר את הרכות למתגים והם לא ישברו יותר.

כמדומני פאנל חדש כזה עולה בסביבות 500 שח בחברה (לפני מעמ ועבודה), 350 למשומש (שכנראה לא יחזיק הרבה זמן) נראה לי "קצת" יקר. להחליף רק את הפאנל עצמו עם מתגים חדשים יעזור באופן זמני עד שגם הם לא יעמדו יותר בעומס הכבלים שמחוברים לתריסי מערכת המיזוג (חום\קור ובורר פתח יציאת אויר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אתה מוכן להגיע לצפון,אפשר להשיג כזה באחת הפירוקיות בצפון (יאסיף,שפרעם,דיר אל אסאד ועוד...)במחיר שלא יעלה על 100 שקל = בדוק!

בנוסף ,אני יכול להפנות אותך לבחור מ דרעי מזגנים באיזור מפרץ חיפה, תותח על , שיפתור לך את הבעייה עם\או בלי, להחליף את החלק הנ"ל.

בברכה.

• תוכן חדש...