Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עולה חדש ורכב מחו''ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

יש לי שאלה קטנה שאולי תשמע קצת טיפשית.

פעם שמעתי על חוק מסויים שבו עולה חדש יכול לקנות רכב מחול ללא מיסים [או משהו בסגנון הזה]

האם זה מדוייק? מהו החוק המדוייק יותר? אני אשמח לתשובה! :)

פורסם

האתר הזה נחמד מאוד, אבל הוא לא אומר מה הפטור אלא רק מי זכאי לו.

רק שנייה, אולי הבנתי.

אם למשל עולה חדש קונה רכב מEBAY שעולה X דולרים, הוא לא צריך לשלם את המכס בהבאת הרכב ארצה? כאילו רק לשלם על המכונית וזהו?

פורסם

קרא את כל סעיף 5. כתוב שם מפורשות שהרכב פטור מתשלום מס-קניה, אך חייב בתשלום מכס ומע"מ. זה יוצא 50% מכס + מע"מ.

המחיר נקבע לפי מחירון שנמצא אצלם ויש טבלה של ירידת ערך לפי שנים כשמדובר ברכב משומש.

שווה לשים לב גם לסייגים לגבי למי מותר לנהוג ברכב וההגבלות לגבי מכירה שלו.

הכל כתוב.

פורסם
קרא את כל סעיף 5. כתוב שם מפורשות שהרכב פטור מתשלום מס-קניה, אך חייב בתשלום מכס ומע"מ. זה יוצא 50% מכס + מע"מ.

המחיר נקבע לפי מחירון שנמצא אצלם ויש טבלה של ירידת ערך לפי שנים כשמדובר ברכב משומש.

שווה לשים לב גם לסייגים לגבי למי מותר לנהוג ברכב וההגבלות לגבי מכירה שלו.

הכל כתוב.

אוקי תודה רבה, בקיצור, זה לא ממש בר ביצוע בשביל המשפחה שלי, תודה רבה :)

• תוכן חדש...