Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציוד לנהיגה ספורטיבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התעניינתי עבורי (נהג חובבן), בנעלי נהיגה ובכפפות,

לאחר שחקרתי רבות מידע על נעלים וכפפות,

נותרה לי שאלה אחת בנוגע לכפפות.

האם יש חשיבות בנהיגה חובבנית לכפפות מלאות?

אני מתאר לעצמי שכפפות מלאות (הכוונה שמכסות את כל היד ומעבר לה) נועדו בעיקר למנוע פציעות (לדוגמא מאש),

אך עם זאת, הבנתי שמה שחשוב בכפפה לנהיגה זה החלק שמכסה את כף היד שאמור לספק אחיזה טובה יותר של ההגה.

כך שהאם אני טועה בהנחה, שנהג חובבן יכול להשתמש בכפפות קצרות יותר שמגיעות עד לאצבעות ולא מכסות אותן לחלוטין ונגמרות באזור מפרק כף היד ולא ארוכות יותר?

- הכוונה שלי בכפפות "מלאות"

http://www.sdt.com.au/SDT-gloves%2520(2).jpg

הכוונה שלי בכפפות "קצרות"

http://www.marinewarehouse.com/acatalog/agt7-gloves.gif

פורסם

כפפות נהיגה שאינן מיועדות למרוצים הן בדרך כלל כפפות "חצי". הן גם מאווררות יותר, כך שהן עדיפות עבורך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לדעתי בנהיגה שכוללת גם עמידה ברמזור ופקקים, כפפה שאינה מאפשרת חיטוט באף פוגעת בבטיחות מחד ובהנאה מהנהיגה מאידך.

פורסם

אוקיי מעולה, עכשיו אני רגוע, חשבתי שאם תגידו לי שאני טועה וכפפות קצרות לא מתאימות, באמת לא אהיה מסוגל לחטט באף.

כעת כל שנותר לי הוא לאתר חנות שמחזיקה בכאלו.

למישהו יש מושג איפה אוכל למצוא כפפות כאלו?

תודה רבה,

עמרי.

פורסם

מיותר.

רוב ההגהים הם סתם פלסטיק כלשהו, ונהיגה עם כפפות תגרום לכפות הידים להחליק מההגה, וזה ממש מוריד מהפידבק.

בדוק אחיזה בין מרקם ההגה לכפפה.

אביחי

פורסם

אלא אם זו 911 או פרארי או משהו אקזוטי באמת [ולא, 106 ראלי לא עונה לשום קריטריון של אקזוטיקה, גם קליאו 172 לא] אני לא רואה סיבה לנהוג בכפפות.

כל האמור לעיל כמובן אינו נכון אם מטרת הנהג היא שבנות שיושבות בטריוס לידו ברמזור יסתכלו עליו ויצחקקו.

רון.

-ולפני שמגיבים, גם ב.מ.וו 316I איננה אקזוטיקה במקום ממנו אני בא-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני קניתי כפפות חצי שכאלה תוצרת NIKE ב"מגה ספורט" בעלות של כ90-100 ש"ח לפני למעלה משנה..

עשויות מזמש ועוד משהו.. אוחזות מצויין (גם בהגה וגם במשקולות..) :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מישהו אמר שאני נוהג איתן באודי ?

אולי דווקא בפורשה בוקסטר (לא S), כסופה, מודל 2000 או 2001 (לא זוכר מה בדיוק רשום ברשיון רכב), ידנית עם הארד-טופ שהגיעה לארץ בייבוא אישי ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...