Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

טורים גבוהים בניוטרל (דבר אשר משפיע על הנסיעה עצמה) ברנו קליאו שנת 99 אוטומטית. המחשב לא מראה בעיות נדמה שזו בעיה מכנית. מה יכול לגרום לדבר כזה (סביבות 1500 סל"ד בניוטרל, משתנה במהלך הנהיגה), איזו תקלה מכנית?

במוסך אומרים שאולי מדובר ב "מנוע סיבובים" / "ברז סרק" או משהו בסגנון.

אם מישהו יוכל לשפוך אור בנושא, להמליץ איפה כדאי לתקן (מוסך מורשה? מוסך כללי?) אשמח מאוד.

תודה!

פורסם

תקלה כזו עלולה לנבוע ממנוע צעדים תקול, או לחילופין מדליפת אוויר. זאת בתנאי שאני מבין נכון את התיאור שלך.

יתכנו תקלות נוספות כמו קבל גז ומצערת שלא חוזרים למקומם, ועוד, יש לאבחן במדוייק. לא קשה לאיבחון למי שמכיר, ועל כן:

יש לגשת למי שמכיר את התופעה הזו בין אם זה מוסך מורשה ובין אם לאו.

אם תציין מאיזה איזור אתה, נוכל לכוונך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני חושב שבדקו כבר כבל מצערת ועשו שם ניקוי ולדעתי השלב הבא היה לבדוק את מנוע הצעדים, שעד כמה שהבנתי נמצא מתחת למנוע במכוניות אלו. אני מאיזור המרכז, אשמח לקבל הפניות אל מוסכים מוצלחים.

תודה.

פורסם

שלום שלום!

פניתי אל דודי ממוסך מלכי, הוא בסך הכל ניקה את בית המצערת ומנוע הצעדים (מסתבר שהם היו מטונפים) והאוטו נוסע מצויין (הטורים לא עולים מעבר ל 1000)!

אין לכם מושג עד כמה עלתה איכות החיים שלי בזכות הטיפול הזה.

תודה רבה!!

• תוכן חדש...