Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא אומר שחללית הטורבו מתומנת הלהבים הזו מגלחת פחות טוב מסכיני ה-2 ש"ח שאני משתמש בהם.

אני כן אומר שלא רק שהיא לא מגלחת פי 10 יותר טוב (כפי שהיה הוגן לפי הפרשי המחיר) היא לא מגלחת טוב בהרבה מהסיבה הפשוטה שהסכינים הזולות האלו (שיק אקסטרא II קוראים להן) עושות עבודה פשוט מצויינת. כמה יותר טוב ממצויין כבר אפשר להיות? לא פי 10.

כנראה שיש לך שער פנים דליל במיוחד או שהזיפים שלך רכים במיוחד.

יש אנשים שיש להם שיער פנים עשיר וצפוף עם זיפים קשים מאוד שהסכין ב-2 ש"ח שאתה מבסוט ממנו יעשה גירוי וישאיר אודם וחתכים על הפנים לאחרים.

אני מאמין שאם תשתמש בסכין החדשה של ג'ילט אתה תצרוך פחות סכינים כך שההפרש במחירים קטן.

ד"א, המשפט "אני לא מאמין שסכין שעולה פי 10 מסכין אחרת מגלח פי 10 יותר טוב ממנה" הוא משפט די אאהההמממ....לא משנה. לא חייבת להיות קורלציה כזו בין מחיר לתמורה. זה כמו ההבדלים בין ביצועים ואיבזור של מנועים/גירסאות איבזור של אותו רכב, לא תמיד ההפרש בכסף חייב לבוא לידי ביטוי בשטח. עדיין, המוצר היקר יותר הוא טוב יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אישפוז, כספר מנסה לומר לך במילים יפות שכשתגיע לגיל מצוות, אולי תזדקק לסכין טובה יותר.

משלושה דורות של ניטצ'ים בעלי זיפים שיכולים להוריד את כל החלודה שבפורום אספנות בלי להתבלות בכלל, סבא שלי היחיד שלא התלונן על כך ששום דבר לא מצליח לגלח אותו כמו שצריך, והוא התגלח עם תער. מצד שני הוא היה פרטיזן יוגוסלבי מיוצאי טיטו, הוא האמין שזה שהנכדים מדממים אחרי נשיקה לסבא יעשה אותם גברים אמיתיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בעקבות השרשור והקמצנות הלכתי לסופר פארם קניתי את השיק 2 הזה.

אני חייב לציין שזה חתיכת חרבון של סכין, אי אפשר להתגלח איתו.

פצע לי את כל הפנים ובקושי רב הוריד את השערות. את אלה שהצליח להוריד לא הוריד לגמרי ונשארו זיפים קצרים ומעצבנים.

באמצע נטשתי וחזרתי לFUSION המווברט שלי. הרבה יותר טוב, זה אין ספק אבל גם יקר לאללה.

בקיצור, יש פה בעיה קשה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

גם אם בוחרים להתעלם מכל המוצרים שציינתי, עדיין אפשר לשפר גילוח עם הג'אנק שאתם משתמשים. לדוגמא, אחת מהשיטות שמסבירים עליה בסרטים שלינקג'תי זה לעשות גילוח במספר מעברים לאחר הכנת הזיפים, כאשר כל מעבר מצמצם את הזקן. קודם כל, חייבים להתקלח לפני הגילוח ומומלץ לחפוף את הזיפים עם מרכך (או לכל הפחות פחות לשים מגבת חמה על הפנים במשך דקה). לאחר מכן שוטפים את הפנים במים חמים ושמים קצף. מגלחים עם כיוון הזיפים. שוטפים פנים שוב במים חמים ומגלחים לרוחב הזיפים (כלומר, מהצד). שוטפים שוב במים חמים, שמים קצף ומגלחים שוב נגד הזיפים. שוטפים פנים במים קרים למשך חצי דקה.

השיטה הזו יכולה לעבוד יופי עבור אנשים מסויימים, אבל חלקנו ממש חייב קצף שבאמת מוסיף לובריקציה ולא סתם נראה כמו קצף (במקרה של הג'ל) וסכין שהיא כל כך חדה עד שלא צריך להפעיל שום לחץ כדי לחתוך את הזיפים.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
לא מתגלח ביומיום... רק באירועים מיוחדים ומידי פעם עם המכונת תספורת.

אני לעומתך, חסכוני.

זאת שיטה שלקח לי הרבה זמן לפתח, כל הכבוד שאתה משתף אותה עם עוד אנשים.

אתה משתמש במכונה חשמלית או נטענת?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
זאת שיטה שלקח לי הרבה זמן לפתח, כל הכבוד שאתה משתף אותה עם עוד אנשים.

אתה משתמש במכונה חשמלית או נטענת?

ארז. אני מסכים איתך.... זאת השיטה הכי טובה.

אני אישית משתמש בנטענת....:idea:

קו---------------------------------------

פורסם

גם אם בוחרים להתעלם מכל המוצרים שציינתי, עדיין אפשר לשפר גילוח עם הג'אנק שאתם משתמשים. לדוגמא, אחת מהשיטות שמסבירים עליה בסרטים שלינקג'תי זה לעשות גילוח במספר מעברים לאחר הכנת הזיפים, כאשר כל מעבר מצמצם את הזקן. קודם כל, חייבים להתקלח לפני הגילוח ומומלץ לחפוף את הזיפים עם מרכך (או לכל הפחות פחות לשים מגבת חמה על הפנים במשך דקה). לאחר מכן שוטפים את הפנים במים חמים ושמים קצף. מגלחים עם כיוון הזיפים. שוטפים פנים שוב במים חמים ומגלחים לרוחב הזיפים (כלומר, מהצד). שוטפים שוב במים חמים, שמים קצף ומגלחים שוב נגד הזיפים. שוטפים פנים במים קרים למשך חצי דקה.

השיטה הזו יכולה לעבוד יופי עבור אנשים מסויימים, אבל חלקנו ממש חייב קצף שבאמת מוסיף לובריקציה ולא סתם נראה כמו קצף (במקרה של הג'ל) וסכין שהיא כל כך חדה עד שלא צריך להפעיל שום לחץ כדי לחתוך את הזיפים.

תגיד, כמה זמן פנוי יש לך??!

עמית - אני משתמש במכונה של פיליפס גם עובדת על חשמל וגם נטענת, הבעיה היא שהיא כבר בת 5, וכשהיא עובדת על חשמל היא מתחילה להתחמם בלהבים, אבל חוץ מזה, פטנט גאוני.

פורסם

הייתי מוותר בכיף על כל הריטואל. אבל אם נגזר עלי, לפחות מצאתי דרך לעשות את זה כמו שצריך. זה לוקח טיפה זמן אבל עם עור רגיש כמו שלי, אין לי הרבה ברירה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

בטוח יהיה מישהו ממועדון המיאטות שישמח לגלח אותך מדי פעם תמורת סיבוב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ד"א, המשפט "אני לא מאמין שסכין שעולה פי 10 מסכין אחרת מגלח פי 10 יותר טוב ממנה" הוא משפט די אאהההמממ....לא משנה. לא חייבת להיות קורלציה כזו בין מחיר לתמורה. זה כמו ההבדלים בין ביצועים ואיבזור של מנועים/גירסאות איבזור של אותו רכב, לא תמיד ההפרש בכסף חייב לבוא לידי ביטוי בשטח. עדיין, המוצר היקר יותר הוא טוב יותר.
השאלה היא בכמה טוב והאם זה משמעותי.

מבחינתי, ללכת לשלם פי 10 ויותר על מוצר שאני לא רואה שום הבדל משמעותי בין הביצועים שלו לביצועי המוצר הזול נראה לי די אאהההמממ...לא משנה.

טוב, כנראה שגילוח הוא משהו מאוד מאוד אינדיבידואלי ולכל אחד מתאים משהו אחר. מזל שבורכתי בזיפים מסתפקים במועט. :-D

אולי יש עוד כאלו שיגלו שגם הסכין הזול יותר נותן מענה טוב לדרישות שלהם, ויחסכו לעצמם לקנות ידית ויברטור ב-80 ש"ח ולהבים ב-20 ש"ח ואולי גם יצילו כמה גיריות צמריריות על הדרך.

פורסם
עצה לכולכם: תשקיעו פעם אחת 500-600 שקל במכונה נטענת של פילישייב ותשכחו מכל הבלאגן המיותר הזה.

עמוס

השקעתי. ולא סתם בפילישייב, אלא בזאת עם הקרם שיוצא תוך כדי הגילוח.

בוא נגיד את זה ככה: מאז ג'ילט מרויחים עלי לא רע :?

נ.ב.: פרט טריויה:

הידעת? בשפה העברית, סכין זה זכר. מעתה אמור: סכין חד, סכין חלוד וכד'.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...