Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגישה צמודה עם המדרכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי עשיתי תאונה היום וחוץ מנזק חיצוני (פח) ואיבוד כיוון פרונט לא נראה משהו ולא מורגש משהו שונה.

הסיפור הוא שפשוט נכנסתי לסיבוב מהר מדי ודווקא ביציאה מהסיבוב הרכב החליק 90 מעלות שמאלה ואז מהתיקון הוא חזר ימינה ל 180 מעלות ימינה ויצא שעליתי על המדרכה ששם חיכה לי בלוק! מרגישים עכשיו רעידות בהגה מ 90 קמ"ש ויש רעש מוזר מהגלגלים.

אני מודע לזה שאני אשם ושלא נהגתי בסדר, מה שאני רוצה לדעת זה האם במקרה כזה עם רכב אחר כמו 106 (בסדרות הספורטיביות) אולי לא היתי מחליק?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לצערי עשיתי תאונה היום וחוץ מנזק חיצוני (פח) ואיבוד כיוון פרונט לא נראה משהו ולא מורגש משהו שונה.

הסיפור הוא שפשוט נכנסתי לסיבוב מהר מדי ודווקא ביציאה מהסיבוב הרכב החליק 90 מעלות שמאלה ואז מהתיקון הוא חזר ימינה ל 180 מעלות ימינה ויצא שעליתי על המדרכה ששם חיכה לי בלוק! מרגישים עכשיו רעידות בהגה מ 90 קמ"ש ויש רעש מוזר מהגלגלים.

אני מודע לזה שאני אשם ושלא נהגתי בסדר, מה שאני רוצה לדעת זה האם במקרה כזה עם רכב אחר כמו 106 (בסדרות הספורטיביות) אולי לא היתי מחליק?

תלוי ממה נגרמה התאונה.

אם היה שמן על הכביש, אז היית מחליק עם כל אוטו.

אם זה טעות נהיגה, אז אולי גם. מקרים אחרים לא בטוח....

Back to the original - NC again.

פורסם

כביש יבש, אני מודע שזאת טעות שלי. מצד שני גם בבית לא מבינים איך זה קרה, אחריי הכל זה מדרכה!

in the face

with a chair

פורסם

באסה! :cry: תאונות כאלה הן הכי מרגיזות.

מספיק שמישהו לפניך נסע שם עם איזו עגלה שהיו צריכים מזמן להוריד מהכביש והזיל קצת שמן. קצת, לא הרבה. מספיק כדי להחליק, במיוחד אם מהירותך טיפה גבוהה.

הצמיגים שלך לא שחוקים במקרה? בדקת לאחרונה?

רעידות הגה זה יכול להיות שאיזון גלגלים נדפק...

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

צמיגים מקדימה נמצאים בערך חודש על הרכב (קונטיננטל) מאחורה לא דרוש ממש החלפה.

בכל מקרה אין שם שמן, ואכן הגלגלים יצאו מהכיוון. אני רק מקווה שאין שם משהו רציני כי אני רוצה למכור את האוטו.

in the face

with a chair

פורסם

עם 106 ראלי זה לא היה קורה (אני יודע שהתביישת להגיד ראלי) בזכות מערכות ה-ERT, EPD וה-VTT.

בגלל זה כולם כאן קונים 106 ראלי. זו מכונית שאף פעם לא עושים איתה תאונות.

אף פעם.

תגיד לי אתה בסדר??????

פורסם

הרכב במילא למכירה, ורק שאלתי אם במצב כזה עם רכב כמו הראלי למשל, אם היתי יכול לצאת מהמצב ביותר קלות מאשר בפונטו.

in the face

with a chair

פורסם
הרכב במילא למכירה, ורק שאלתי אם במצב כזה עם רכב כמו הראלי למשל, אם היתי יכול לצאת מהמצב ביותר קלות מאשר בפונטו.

אורון אמר את זה הכי טוב, ובכל מקרה - אי אפשר לדעת אם היית יוצא מזה. אי אפשר לדעת איך ה-106 (או כל אוטו אחר) היה מתנהג באותו המצב, וזה גם לא משנה. מה שחשוב זה שאתה תלמד מהטעויות שלך, ואני אומר את זה באמת באופן הכי חיובי שאני יכול - אני משתדל ללמוד מהטעויות שלי בכל יום.

השרשור ננעל בגלל שאין לו לאן להתקדם. קפוץ עם האוטו למוסך ותבדוק מה צריך לסדר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...