Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יודע מה אני מסכים איתך... ברור שזמני מסלול זה לא הכל בחיים, אבל כל הבחורים עם הקליאו שחושבים שיש להם פרארי ביד שכל כך היתלהבו מהקליאו במסלול אוכלים עכשיו את עצמם...

אני עדיין מחכה לתגובה של בעלי קליאו... כמה מפתיע שאף אחד לא מגיב.... :roll:

יש כזה קטע חדשני ומחתרתי כזה שמונע מאנשים לשבת על המחשב ולחכות להודעות של "אביעד 106" רק כדי להגיב עליהן ישר אחרי שהן מופיעות.

אל תגלה לאף אחד, כי זה מחתרתי וחדשני!

קוראים לזה עבודה, משפחה, חברים ועוד כל מיני כאלו...

אבל אל תגלה! זה מחתרתי וחדשני!

אחרי שצחקנו בידידות, נעבור לחלק האומנותי.

גם אם תוצאות זמני המסלול המסולפים שהצגת כהן היו נכונות, אף בעל קליאו לא היה אוכל את עצמו כי זה לא שמדבר אלינו. כמו שספויילר של אימפרזה יכול לדבר אליך יותר מאשר אלי. אני אישית ממש לא מצטער על הבחירה שלי בקליאו למרות ששקלתי איביזה. גם היום הייתי הולך על קליאו ואני אומר זאת לא כי אני צריך להוכיח לך משהו, פשוט מה שהקליאו מציעה מדבר אלי יותר ממה שהאיביזה מציעה, בדיוק כמו שהמצב הוא כנראה הפוך אצלך והאיביזה "עשתה" לך את זה יותר מהקליאו.

בעלי קליאו ספורט לא חושבים שיש להם פרארי ביד. אבל אי אפשר להתווכח עם העובדות שהקליאו ספורט על שני דורותיה נחשבת לאחת ה"הוט-האצ'ס" הטובות ביותר בעשור האחרון בכל אירופה ובכל מגזין מוביל. האיביזה לעומת זאת לא.

עכשיו, אתה יכול להתווכח מפה ועד הונלולו ולעשות איזה סלט שאתה רוצה מ-8 מאיות בין רכב לרכב, בשורה התחתונה מגזינים גדולים ומכובדים כולל נהגים מקצועיים תמכו באותה פיסקה שציטטתי מאתר "הגה" (אותו אתר שאתה מצטט כל הזמן) מקודם.

משהו נוסף שמאוד מפריע לי בדיון הזה.

אביעד 106. שים לב לפורום "אוף טופיק" של אתר VAG-CLUB על שלל התגובות שרצות שם בנושא זה. אם הודעות כאלו היו מפורסמות פה ב-CF אני מבטיח לך שהייתי מוחק אותן ומזהיר את מי שכתב אותן, עד כה זה לא היה נדרש בדיון הזה וקשה לי להאמין שזה ידרש מבעלי הקליאו.

ה"דיונים" בנושא זה אצלכם בפורום הם ברמה נמוכה מאוד ונראים כמו פח זבל שכונתי וירטואלי, הפתיע אותי מאוד לראות את זה הבוקר בגלל הרמה שהורגלתי לראות בפורום הזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 216
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יודע מה אני מסכים איתך... ברור שזמני מסלול זה לא הכל בחיים, אבל כל הבחורים עם הקליאו שחושבים שיש להם פרארי ביד שכל כך היתלהבו מהקליאו במסלול אוכלים עכשיו את עצמם...

אני עדיין מחכה לתגובה של בעלי קליאו... כמה מפתיע שאף אחד לא מגיב.... :roll:

אתחיל את תגובתי בהודעה לאביעד 106 - חבר, אתה חי בסרט כל כך ארוך שהוא הופך את החדש של דיוויד לינץ' לפרסומת של 30 שניות בערוץ אגו.

אם אתה עדיין לא מבין שהפרכתי את כל טענותיך אחת לאחת עוד בשרשור זה, ושאין שום צורך שאגיב יותר אם לא תפרסם תובנות חדשות והגיוניות על הנושא - אז מצבך קשה.

אני סיימתי להתדיין איתך, כל עוד תמשיך לדבר בחוסר הגיון כזה ומתוך דיסוננס כל כך עמוק. אתה הולך ומסתמן כסוג האנשים שכל כך עסוקים בלהגיד מה שבא להם, שהם לא עוצרים אפילו לרגע בשביל להקשיב ולהבין שהם פשוט טועים, ובענק.

ד"א - קראתי עכשיו קצת מהשרשור באוף טופיק בפורום VAG - הוא מטופש להחריד, ואם אינני טועה אביעד הוא זה שפתח אותו, מה שמוריד עוד יותר את הצורך שלי להתווכח איתו - מול כזו אטימות וחוסר הגיון פשוט אי אפשר לדבר.

וכעת:

רוני, אולי תסביר לי מה איפיוני הישיבה הלא נוחה ובמה היא פוגמת:

שדה ראיה, אי שליטה על ההיגוי, קושי בישיבה או ביציאה מהרכב?

נכון, יש כאלו שאוהבים ספורט ימי:wink: או שבאו מלפלנד והתרגלו לישיבת "קאיאק"...

מריוס

היי מריוס, טוב לראות אותך כאן!

באשר לתנוחת הנהיגה: בהרבה מכוניות יש אפשרויות כיוון של ההגה והמושב, אבל עדיין תנוחת הנהיגה הבסיסית לקויה. בקליאו, לא משנה כמה תכוון את המושב, התחושה היא כאילו אתה יושב בתנוחת קוף (ויש היאמרו - קופים נוהגים בקליאו ספורט :wink: ). הגב מכווץ קדימה וגב המושב מסתיים נמוך מדי עבור אנשים שגבוהים מ-1.70. בנוסף, ההגה שוכב בזווית גדולה מדי והבאת היד לחלקו העליון דורשת מתיחה מוגזמת שלה שאיננה מספיק נוחה גם כשיושבים מאוד קרוב להגה. בנוסף, ההגה מתכוון רק מעלה-מטה ולגב המושב מעט מדי כיוונים לזווית (אני מעדיף גלגלת שמאפשרת לכוון בדיוק מילימטרי - חבל שבמקום יש מנוף שמאפשר רק מספר מצבים מוגבל).

בקיצור - זה לא נורא ואיום, אבל זה בפירוש פחות טוב מהרבה מכוניות ספורטיביות אחרות. מזל שהמושבים עצמם תומכים מספיק ונוחים מספיק לאורך זמן.

יש לציין שאני אומר את דבריי מנסיון נהיגה בהרבה מכוניות ספורטיביות ולא ספורטיביות.

כמה שניות - 1.5-2 שניות לא ימדדו את ההבדלים האמיתיים בין שני הרכבים הללו ובטח לא במצב הזה.

ה-MK1 שלך או כל מכונית משופרת אחרת לא נכנסת טוב למשוואה.

הקליאו שלך בעלת מתלים משופרים, הנמכה ועוד דברים שכנראה לא הזכרו. אני לא חושב שיש למה לצפות במצב כזה. ברור שהיא תעשה זמן טוב יותר. הקטע הוא שאם היא לא תעשה זמן הרבה יותר טוב - אויי ואבויי.

ממש דאגו במבחן להביא איביזה לא "משופרת" אבל מסתבר שהרכבים האחרים היו רחוקים מהסטנדרט.

אם הקופרה הייתה במשוואה הייתי מדבר אחרת.

קודם כל, אני שמח שהגעת להבנה ששתי שניות לא מודדות הבדלים אמיתיים (מעבר להבדלים בזמני מסלול). אני מסכים איתך שמכונית משופרת תתנהג שונה על המסלול. ובכל זאת, אני סמוך ובטוח שקליאו מול איביזה FR (סטנדרטיות) וגם מול קופרה, תצגנה חווית נהיגה שונה בתכלית.

בעצם, הויכוח הזה די מיותר. לדבר על זמנים אפשר עד מחר, אבל עד שלא תחוו בעצמכם את הנהיגה על המסלול, לא תבינו על מה אנחנו מדברים. המצב האופטימלי היה לקחת קליאו וקופרה, להביא את כל חובבי האיביזה ולעשות להם סיבוב על המסלול. אני משוכנע במאת האחוזים שהם יופתעו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איביטורבו,

הקליאו שלי משופרת בסה"כ במערכת קויילאובר הכוללת בין היתר, הנמכה של 20 מ"מ , בולמי קוני וזהו.

מלבד לכך האוטו אינו משופר בכלל (אלא אם אתה קורא לצביעת פסי הקישוט ושאר קוסמטיקה שיפור).

בנוסף האוטו יושב על מישלין פיילוט בני שנתיים וחצי שיוחלפו בקרוב...

זה הכל.

בברכה,

אייל

BMW M135I

פורסם

בעצם, הויכוח הזה די מיותר. לדבר על זמנים אפשר עד מחר, אבל עד שלא תחוו בעצמכם את הנהיגה על המסלול, לא תבינו על מה אנחנו מדברים. המצב האופטימלי היה לקחת קליאו וקופרה, להביא את כל חובבי האיביזה ולעשות להם סיבוב על המסלול. אני משוכנע במאת האחוזים שהם יופתעו.

רוני

1. מי אמר לך \ מהיכן אתה יודע שמעולם לא נסעתי עם הרכב שלי במסלול? מי זה אנחנו?

2. אתה משוכנע? יש משפט שאומר אין הנתחום מעיד על עיסתו - וזה נכון לגבי הרבה ממה שנאמר פה.

3. הקליאו הייתה אצלי קרוב לשבוע, במהלכו נהגתי על הרכב כ-5 שעות בממוצא ביום. ובחנתי את הרכב באופן פרקטי - יום-יומי וגם בסופ"ש שבהם נסעתי בכבישי הצפון. בנוסף, ביצעתי בדיקות לא מעטות לגבי עלות הטיפולים וזמינות החלקים.

4. אתה לא תוכל לשכנע אותי שהרכב שלך נותן תמורה טובה יותר בשבילי מהאיביזה כי פשוט אני מודע ליתרונות ולחסרונות של האיביזה (שרכשתי) מול הניסיון שצברתי בקליאו. בסוף מצאתי את האיביזה מתאימה יותר בשבילי.

פורסם
איביטורבו,

הקליאו שלי משופרת בסה"כ במערכת קויילאובר הכוללת בין היתר, הנמכה של 20 מ"מ , בולמי קוני וזהו.

מלבד לכך האוטו אינו משופר בכלל (אלא אם אתה קורא לצביעת פסי הקישוט ושאר קוסמטיקה שיפור).

בנוסף האוטו יושב על מישלין פיילוט בני שנתיים וחצי שיוחלפו בקרוב...

זה הכל.

בברכה,

אייל

הרכב במקרה היה פעם של ליאור מהצפון?

פורסם

אביעד 106. שים לב לפורום "אוף טופיק" של אתר VAG-CLUB על שלל התגובות שרצות שם בנושא זה. אם הודעות כאלו היו מפורסמות פה ב-CF אני מבטיח לך שהייתי מוחק אותן ומזהיר את מי שכתב אותן, עד כה זה לא היה נדרש בדיון הזה וקשה לי להאמין שזה ידרש מבעלי הקליאו.

ה"דיונים" בנושא זה אצלכם בפורום הם ברמה נמוכה מאוד ונראים כמו פח זבל שכונתי וירטואלי, הפתיע אותי מאוד לראות את זה הבוקר בגלל הרמה שהורגלתי לראות בפורום הזה.

האמת היא שלא נראה לי שהכלל הזה יושם בפורום הזה - לתשומת ליבך. ראיתי פה הודעות של בעלי קליאו שדאגו לזרוק כמה מילים בסגנון גרוע יותר.

פורסם
האמת היא שלא נראה לי שהכלל הזה יושם בפורום הזה - לתשומת ליבך. ראיתי פה הודעות של בעלי קליאו שדאגו לזרוק כמה מילים בסגנון גרוע יותר.

ראית פה תגובות בסגנון מה שהולך באוף-טופיק של VAG?

אני אשמח אם תאיר את עיני (או את המסך שלי).

כך או כך, אחד המנהלים של VAG גם משתתף בדיונים האלו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תעשה לי טובה הזילזול והשחצנות פה עוברת כבר כל גבול, איזה תגובות ראית שם שאתה יכול לקרוא לפורום הזה פח זבל??

ומעניין למה תר'ד שפתח פה בעל גולף V6 שרצה כמה הסברים על האוטו ואף אחד לא ענה ושמישהו הפנה אותו לVAG-CLUB ישר הייתה תגובה מזלזלת מאחד המנהלים וההודעה שלו נמחקה.

http://www.vag-club.com/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=8039&PN=1

ד"א - קראתי עכשיו קצת מהשרשור באוף טופיק בפורום VAG - הוא מטופש להחריד, ואם אינני טועה אביעד הוא זה שפתח אותו, מה שמוריד עוד יותר את הצורך שלי להתווכח איתו - מול כזו אטימות וחוסר הגיון פשוט אי אפשר לדבר.

רוני

באמת אין טעם כבר להיתווכח אני לא רואה כאן מישהו שיצליח להישתכנע שהאוטו האחר יותר טוב...

ודרך אגב לא פתחתי שם את התר'ד, אני כמעט בטוח שזה איביטורבו

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם
ראית פה תגובות בסגנון מה שהולך באוף-טופיק של VAG?

אני אשמח אם תאיר את עיני (או את המסך שלי).

כך או כך, אחד המנהלים של VAG גם משתתף בדיונים האלו.

שלחתי לך בפרטי דוגמא(ואשמח שלא תחלוק אותה בפומבי), מבחינתי זה מספיק, אין לי זמן נוסף לבזבז על חיפושים טיפשיים. רק שתדע שדברים כאלה קורים גם פה וגם מנהלים משתתפים בהם.

פורסם

ומעניין למה תר'ד שפתח פה בעל גולף V6 שרצה כמה הסברים על האוטו ואף אחד לא ענה ושמישהו הפנה אותו לVAG-CLUB ישר הייתה תגובה מזלזלת מאחד המנהלים וההודעה שלו נמחקה.

לדעתי בלבד -אתה לא מדייק -וחבל

כמו בכל פורום ציבורי אחר -יש כאלה שאוהבים לצחוק ולרשום שטויות - זה שהבחור נפגע זה חבל.

אני בטוח שמנהל פורום VAG ,כשפתח את הפורום לא התכוון ששטויות כאלה ייאמרו שם-לא יודע איך לומר זאת אבל לא נעים היה לי לקרוא את הלינק ששלחת...

מה עוד שאתה צריך להבדיל בין 2 הפורומים השונים מאוד במהותם:

CF פונה לכולם לא רק לבעלי VAG -לכן צריך לשמור פה על חוקים מסויימים שבפורומים קטנים יותר -פשוט אין.

אני גם בטוח שהמנהלים פה אחראים לא רק על טוהר השפה אלא גם על סינון תגובות מיותרות שלא תורמות במילימטר לדיון כזה או אחר(גם אותי מחקו כמה פעמים-אז מה??)

זה סיבה לפתוח מסע השמצה נגד פורום או נגד רכב מסויים כזה או אחר?

עכשיו אתה מבין למה אנשים חושבים שפח זבל שם?

פורסם
תעשה לי טובה הזילזול והשחצנות פה עוברת כבר כל גבול, איזה תגובות ראית שם שאתה יכול לקרוא לפורום הזה פח זבל??

http://www.vag-club.com/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=8039&PN=1

באמת אין טעם כבר להיתווכח אני לא רואה כאן מישהו שיצליח להישתכנע שהאוטו האחר יותר טוב...

ודרך אגב לא פתחתי שם את התר'ד, אני כמעט בטוח שזה איביטורבו

הבחור נשלח אל פורום VAG כדי לקבל מידע יותר מקצועי. אין לי מושג למה אתה רואה בזה זילזול והתנשאות אני רואה בזה פירגון גדול לפורום שלכם. בשרשור על ה-V6 שזוללת דלק רוח הדברים היתה שבעל הרכב כנראה לי בירר כמה צורכת המכונית לפני שהוא קנה אותה ושיכול להיות ו"התקלה" בצריכת הדלק היא לא תקלה אלה מאפיין של הרכב.

אגב, עברתי עכשיו על השרשור ואין שם בכלל הודעות מחוקות. כל ההודעות שנכתבו בשרשור הזה עדיין שם ואף אחת מהן לא מתקרבת ל"מזלזלת".

הלינק הזה שהבאת בעצמך הוא דוגמה לכותרת ברמה הכי נמוכה (אתה שם לב שאני ממש נזהר בתיאורים שלי?). באף מקום ב-CF כותרת כזאת לא היתה מחזיקה מעמד יותר משעה, בטח לא בשרשור שאחד המנהלים הגיב בו!

אולי אתה טוען לזילזול והתנשאות מצד המנהל ששלח לאותו בחור ה"פ. ראית את ההודעה שאתה קובע שהיה שם מה שהיה? מי אותו מנהל? מה היה כתוב שם? בקיצור...אתה בונה מגדלים באויר.

רוצה לדבר על שרשורים מזלזלים ומתנשאים? פה למשל יש לפחות 4 תגובות שאני רואה בהן מתנשאות ומזלזלות כולל אחת שלך בסוף. תבין, בד"כ אני די שם פס על "ביקורות" כאלו על CF שעולות במקומות אחרים, אבל כשאתה בא ומעלה טענות ומענות של "זילזול והתנשאות" כדאי שלפני כן תבדוק טוב טוב מה קורה אצלך בבית כמו גם שתצמד לעובדות ולא תסלף דברים של אנשים אחרים.

פורסם
1. מי אמר לך \ מהיכן אתה יודע שמעולם לא נסעתי עם הרכב שלי במסלול? מי זה אנחנו?

2. אתה משוכנע? יש משפט שאומר אין הנתחום מעיד על עיסתו - וזה נכון לגבי הרבה ממה שנאמר פה.

3. הקליאו הייתה אצלי קרוב לשבוע, במהלכו נהגתי על הרכב כ-5 שעות בממוצא ביום. ובחנתי את הרכב באופן פרקטי - יום-יומי וגם בסופ"ש שבהם נסעתי בכבישי הצפון. בנוסף, ביצעתי בדיקות לא מעטות לגבי עלות הטיפולים וזמינות החלקים.

4. אתה לא תוכל לשכנע אותי שהרכב שלך נותן תמורה טובה יותר בשבילי מהאיביזה כי פשוט אני מודע ליתרונות ולחסרונות של האיביזה (שרכשתי) מול הניסיון שצברתי בקליאו. בסוף מצאתי את האיביזה מתאימה יותר בשבילי.

1. גם אם נסעת עם הרכב שלך על המסלול, ואפילו עם הקליאו (שהייתה לך לשבוע), קשה לי לקחת את הדברים שלך בנוגע לנהיגה ספורטיבית ברצינות. אחת הסיבות היא למשל הציטוט הזה, שמתי בכותרת שלו את מי שכתב אותו, כדי שלא תתקשה לזהות:

נראה לי שכאשר עשית על הרכב שכחת לכבות את ה-TCS. אצלי ברכב מעולם, אבל מעולם לא נתקלתי בתת-היגוי גם שלקחתי סיבובים.

"אנחנו", דרך אגב, הם אלו שמדברים פה לטובת הקליאו מבחינת התנהגות כביש (ומסלול, לצורך העניין). "אתם" אלו חובבי האיביזות, שמתקשים להבין שאמנם הרכב שלכם הוא בעל פוטנציאל "לתת רכבות" לקליאו בקו ישר, הוא פשוט פחות מהנה לנהיגה ספורטיבית בידי נהג מנוסה.

2. אני משוכנע, כיוון שלי יש ניסיון על השתיים במצבים קיצוניים, ואני מאמין שגם אתה תוכל לשבת לידי בזמן נהיגה בשתיים ולהבין את ההבדלים.

3. יופי.

4. גם אתה כנראה לוקה בחוסרים בהבנת הנקרא. בדיוק כמו שאביעד קורא שכתבתי משהו בסגנון "הקליאו מהנה יותר לנהיגה ספורטיבית" ומבין מזה, איכשהוא, שכתבתי נניח "הקליאו יותר טובה כי היא גוזרת את האיביזה בקו ישר", או משהו מטופש כזה. גם אתה החלטת משום מה שאני מנסה לשכנע אותך שהקליאו עדיפה עבורך, כשבעצם בשרשור אחר כבר כתבתי לך שהאיביזה היא כנראה המכונית העדיפה בשבילך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...