Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא הונדה סיוויק 97,

הדלת האחורית לא נפתחת מבחוץ, הלכתי למוסך הוא אמר לי שאני צריך לקנות קליפס מהחברה כי רק להם יש אותו ואז אני יחזור אליו כדי שהוא ירכיב לי אותו.

הלכתי לחברה קניתי את הקליפס המזערי הזה בסכום של 40 ש"ח. ועכשיו אני מעוניין לסדר את זה לבד כי אני לא מתכוון לחזור שוב למוסך.

זה הקליפס המדובר:

resized3qi8.jpg

resized2iw8.jpg

resized1mz0.jpg

למישהו יש את התרשים של המערכת שפותחת את הדלת ברכב הנ"ל?

או שיודע איך אני מחליף את החלק הנ"ל בחלק השבור?

תודה.

פורסם

האם המוסך ביצע בדיקה לפני ששלח אותך לרכוש את החלק?

מדובר בתושבת למוט מתכת שמשמש להפעלת מנופית כלשהי, אני מתאר לעצמי שאם תפרק את הכיסוי או הריפוד שמכסה את המנעול תמצא את המוט המשוחרר ותקבע אותה בעזרת ההתושבת החדשה למקום. וזאת כמובן רק אם תשובתך לשאלתי הראשונה היא חיובית.

פורסם

סליחה על ההקפצה המאוחרת,

דניאל, כן המוסך ביצע בדיקה והוא שלח אותי לקנות את הקליפס הנ"ל.

האם אתה יודע לאן הוא מתחבר?

לתוך הידית החיצונית או שהוא קשור למשהו אחר.

אם יהיה תרשים אני אשמח!

תודה.

פורסם

כמו שדניאל אמר נראה שמדובר בקליפס של אחד ממוטות הקישור. אם תפתח את הריפוד סביר להניח שתזהה בקלות את המוט המנותק.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

חבלשלא צילמת את החלק ללא הנילון היה יותר פשוט

בכל אופן זה לא בעיה בכלל, תוריד את הכיסוי הפנימי ותראה את הבעיה כבר לבד.

רצוי באמת שתבדוק את נעילת הילדים (אמור למנוע פתיחה מבפנים בלבד) , לפעמים היא באמצע ויכולה לגרום לכל מיני תופעות.

רצוי שתבדוק היטב לגבי פתיחת הדלת ולעמים יש ברגים מאחורי ידית האחיזה מבפנים אם אינך יודע לעשות זאת חבל להרוס

כמה גרושים ויחליפו לך.

נ.ב

40 ש"ח זה לא הרבה זה מחיר יחסית זול

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל בכל פחחיה היתה מקבל את הקליפס מפרוק בחינם

ואני חוזר בי 40 ש"ח רק על מחזיק המוט זה הרבה !!!!

• תוכן חדש...