Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2007

עומר ג R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שעדיין לא יודע , ההרשמה החלה.

MDC 2007 , האירוע שחלק גדול מאיתנו חיכו לו.

באפריל מתחילה העונה.

אני מצפה לעונה חמה, מותחת ומאתגרת.

I'M IN!

1.JPG

P1090011.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיכיתי שמישהו יפתח שרשור (טוב נו, עמדתי כבר לפתוח בעצמי :lol:).

אני גם בפנים, מי עוד ?

הפעם הולך להיות מטורף לגמרי כשהפכו את הקטגוריה שלנו לפתוחה (בגדול הוציאו את הנינג'ות, כל השאר יחד).

הקטגוריות החדשות:

1. עד 1600 לא מוגדשים כמו שהיה קודם.

2. 4x4 והנעה אחורית מוגדשים (evo/sti בעיקר).

3. כל השאר :twisted:, וזה כולל את כל הקטגוריה שהייתה קודם אבל בלי הגבלת הנפח (שהייתה בעונה הקודמת 2 ליטר), כל הנעה קדמית (עם/בלי טורבו), הנעה אחורית ללא טורבו, 4x4 ללא טורבו וגם...רכבי טורבו דיזל וג'יפים :shock:.

4. קטגורית נכים (כנראה שיש ביקוש).

מה שטוב (לקח חשוב מהעונה שעברה), סליקס לסוגיו יעלה אוטומטית את הרכב לקטגוריה גבוהה יותר.

התקנון

עומר הכל בסדר ? שמת תמונות MDC בלי שום תמונה של הראלי והספונסר :wink:

ניר

פורסם

1.5. על כל משתתף חדש בליגה לעבור אימון מקדים בכדי לבחון יכולות שליטה ברכב ועמידה בכללי בטיחות. במידה ומשתתף לא עמד בקריטריונים הנ"ל, בזמן האימון המקדים, רשאית מסלולים למנוע השתתפותו בליגה (ללא החזר כספי).

:?

קצת הגזימו, לא?

פורסם

אני מניח שזה סעיף של תקנון כדי שתהיה להם איזו שהיא בקרה על המשתתפים שלא יבוא איזה דביל ויעשה שטויות (כנראה שיש להם ניסיון רע). אולי גם בגלל שבמקום החדש יש פחות מרווחי ביטחון.

בכל מקרה, לא נראה לי שזה בשביל לעשות קופה או משהו כזה, גם ככה רוב המשתתפים מוכרים להם כבר.

פורסם

עומר הכל בסדר ? שמת תמונות MDC בלי שום תמונה של הראלי והספונסר :wink:

ניר

ניר אל דאגה.

אתה תזכה לראות הרבה מהספונסר בעונה הקרובה..

אני כבר נרשמתי לכל העונה (תודה לDC 8) ).

נ.ב: האם למישהו יש ניסיון על האספלט של ראש העין מול האספלט האשדודי?

ורק בשבילך

:wink:

p10707672wj.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
ניר אל דאגה.

אתה תזכה לראות הרבה מהספונסר בעונה הקרובה..

אני כבר נרשמתי לכל העונה (תודה לDC 8) ).

נ.ב: האם למישהו יש ניסיון על האספלט של ראש העין מול האספלט האשדודי?

ורק בשבילך

:wink:

גם אני בפנים!

איזה כיף!!!

עומר השנה לא תוכל לצחוק על החיפוג'וינט,כי אני נכנס עם הכרמן השנה.אבל הפעם אני לא איתך בקטגוריה כי אני גם הנעה אחורית וגם עם 2 ליטר.

ניר עכשיו יש לי הזדמנות להחזיר לך על...כמה זה היה?3 עשיריות?

פורסם

האם למישהו יש ניסיון על האספלט של ראש העין מול האספלט האשדודי?

יש.

הוא לא איכותי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ניר עכשיו יש לי הזדמנות להחזיר לך על...כמה זה היה?3 עשיריות?

שיט, ידעתי שזה ינקום בי מתישהו :-(...

:lol:

יאללה, שיהיה בכיף, העונה הזאת זה מרגיש כמעט כמו הג'ימקאנות הראשוניות שכולם יחד ואין קטגוריות, כמעט כל רכב "נופל" לקטגוריה שלנו אז אני עושה שינוי מוד קטן ו-The more the merrier 8).

ניר

פורסם

גם אני בפנים. מכוון להגיע לחמישיה העליונה.

עכשיו נשאר רק להפטר מניר, רוני, קובי, גל, ודן ואני מסתדר נהדר ;-)

פורסם

אני מבין שאת בקשי אתה כבר לא סופר.

אה, גם אני בפנים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אלא אם כן הוא יבחר לא להשתמש בהם. הם לא מודבקים לג'אנטים.

בכל מקרה, may the one with the best excuses win... :-D

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...