Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהחלפתי את כל המערכת שלי פניתי בשבת להתקנה של החדשה

בשלב הזה הותקנו

המגבר לקומפוננטים - קיקר kx600.4

קומפוננט קידמי -Cerwin Vega5252

קומפוננט אחורי - MB QUARTesa 216

חיוט כפול של 4 גייג

3 סטים של rca של רוקפורד (לא זוכר את הדגם)

וhu של פיוניר 770(החדש בדרך http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=150204)

ממתינים להתקנה:

קבל 1p של לנזר

פיניקס גולד קסנון 400.1

סאב של אינפינטי קפה פרפקט 12.1

הבעיה שלאחר ההתקנה הופיע רעש אלטרנטור ברמקולים (קידמי ואחורי) חזק מאוד.

יש לציין כי כל החוטים הועברו צינור שירשורי והפלוס הופרד משאר הכבלים

הרכב הינו סיאט איביזה

המלצות לפתרון:

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

משום שההד יוניט שלך של פיוניר, הייתי אומר שיכול להיות שהיציאות של ההגברה הם המקור לבעייה.

יכול להיות שבזמן שהמערכת פעלה הוצאו ה-RCA?

אם כן ישנה דרך לסדר את הבעיה.

לחבר את הכניסה של ה-RCA לגוף המכשיר (שזה בעצם מינוס)

פורסם

גם זה בוצע כבר חיברתי כבר מהמכשיר למינוס של הrca

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

בכבל RCA יש עוד חוט בודד נוסף הקרוי אנטנה, תחבר קצה אחד למינוס של המערכת וקצה שני למינוס של המגבר.

פורסם

הבעיה היתה שהכבלים עברו לייד המחשב של כריות האוויר והמנוע החשמלי של ההגה

הפתרון - פירקתי את כל הרכב והעברתי את הrca במרכז הרכב - ואין לי רעש יותר

תודה על ההצעות.

פורסם

תודה על ההצעות.

עלית על הבעיה בעצמך,יפה!

אין דבר העומד בפני הרצון

גם לי היתה בעיה של היסים ופתרתי אותה היום

פורסם
בכבל RCA יש עוד חוט בודד נוסף הקרוי אנטנה, תחבר קצה אחד למינוס של המערכת וקצה שני למינוס של המגבר.

זה לא קיים בכל כבלי ה RCA והכבל הנ"ל אמור לשדר את פקודת ה"רימוט" למגבר. כל שימוש אחר בכבל הזה הוא בגדר אילתור.

מחשבי רכב מוסיפים רעשים לכבלי RCA פשוטים בד"כ. לרוב לכבל מסוכך הם לא יתווספו.

גם ה RCA ברכבי עובר צמוד למחשב כריות האוויר אך אין רעשים.

סיפור מעניין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
זה לא קיים בכל כבלי ה RCA והכבל הנ"ל אמור לשדר את פקודת ה"רימוט" למגבר. כל שימוש אחר בכבל הזה הוא בגדר אילתור.

איתמר.

נראה לי שדווקא השימוש של הכבל הזה לפקודת 'רימוט' הוא דווקא אילתור (:

אחרי הכל התדר של הרימוט יכול לעלות על התדר של הקול ואז זה עלול ליצור רעשים.

וגם אם זה אילתור בשביל לסגור אדמות , אז זה אחלה אילתור.

פורסם

הרימוט, בניגוד לכבלי מתח, מוציא זרם של כמה מילי-אמפר בלבד. הסיכוי שהוא יגרום להפרעות אפסי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם כבר ברעשי אלטרנטור עסקינן, לאחר שהרעשי האלטרנטור לא פסקו וכל דרך אפשרית לא פתרה אותם ונותר רק לשפץ את האלטרנטור, המתקין הגאון שלי עם עוד הברקה מטורפת שלו , שם לי קופסא ששוקלת בערך 2 קילו צד אחד שלה מחובר ל+ של המגבר וצד שני שלה מחובר לכבל המתח שבא מהמצבר. אין לי מושג מה יש בקופסא הזאת אבל הדבר הזה פתר לחלוטין את רעשי האלטרנטור, מישו יודע במקרה איך קוראים לחלק הזה? אם תרצו אני אעלה תמונה, כי זה פשוט גאוני הדבר הזה.

בנוסף שלא כמו משתיק , הוא לא פוגע באיכות הסאונד בגלל שהוא פועל על רמת ה-DC של המגבר

פורסם

תעלה תמונה (ברורה ככל האפשר בבקשה ואם יש כיתוב שאפשר יהייה לקרוא אותו) ונשכיל כולנו .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מחשבי רכב מוסיפים רעשים לכבלי RCA פשוטים בד"כ. לרוב לכבל מסוכך הם לא יתווספו.

גם ה RCA ברכבי עובר צמוד למחשב כריות האוויר אך אין רעשים.

סיפור מעניין.

איתמר.

אז זהו שהחלפתי 3 סטים ובכולם היתה לי בעיה בסוף השארתי את הכבלים של רוקפורד(הכסופים)לא זוכר את הדגם והעברתי אותם במרכז הרכב רק זה מנע את הרעשים

• תוכן חדש...