Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לתאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח שלי נסע עם הפיג'ו 205 שלו שלפניו אוטו מסחרי גדול עם וו גרירה . כשהם הגיעו לצומת עם עצור אז אח שלי לא היה כל כך מרוכז והוא התנגש בחלקו האחורי של האוטו מלפניו בזמן שהוא עצר בעצור .

אחרי שזה קרה אח שלי יצא החוצה ליראות מה קרה לאוטו , אבל הנהג מלפניו פשוט המשיך ליסוע ואח שלי לא הספיק לקחת את מספר הרישוי של הרכב.

הנזק לאוטו של אחי: טמבון קידמי קצת יצא החוצה והתכופף פלוס כמה שריטות בפרונט והכנף מקדימה התעקמה.

מהערכה ראשונית של פחח הנזק מסתכם ב-700 עד 1000 שקל גג.

עכשיו איך הולכת הפרוצדורה מול חברת הביטוח ?

האם אח שלי צריך לתבוע את חברת הביטוח שלו?( יש לו ביטוח צד ג' וחובה)

תודה לעוזרים

יוגב

פורסם

אם הנזק הכספי גדול, עדיף לערב את הביטוח.

כדאי לפני זה לקחת את הרכב להערכה במסך ולבדוק את עלות התיקון.

בכל אופן קחו בחשבון שברגע שתפעילו את הביטוח תאלצו לשלם בשנה שלאחר מכן תעריף גדול יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

1. לאח שלך יש צד ג', אין לו ביטוח על נזקי (רכוש) אישים.

2. שיגיד תודה שהרכב השני נסע, כי אח שלך אשם, והוא לא צריך לשלם נזק לרכב השני (אני מאמין שהוא כן ישלם, כי נראה שהנזק קטן מעלות ההשתתפות העצמית.)

בקצרה- לא לערב שום חברת ביטוח, לתקן את הנזק שנגרם לפיז'ו ולנסוע לשלום.

אביחי

פורסם

האשמה כולה של אחיך.

כפי שנאמר לפני, שיגיד תודה שהרכב מולו נסע - אחריות התיקון עליו, הנזק מזערי (יחסית) ולא כדאי לערב את הביטוח.

לתקן ולנסוע לשלום !

פורסם

אכן אח שלי יתקן את הבעיה לבד בלי עזרה של הביטוח.

גם אם הוא היה רוצה "עזרה" מחברת הביטוח - הוא לא היה מקבל, אין לו מקיף.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...