Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון החמש הפסיד (עוד) חבר ! ----> מה דעתכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל פעם שהייתי מגיע למפגשים (אגב באופן קבוע) להדר יוסף

ומחנה את ריכבי(אולדסמוביל קטלס סופרים 82) באזור ה-"אליתות" נקרא לזה כך

והמביו יבין.....

ישר היה ניגש אלי בחור ומבקש בנימוס קל שאזיז את הרכב בטענה "שהמתחם שבוא אני מבקש לחנות שמור ,לחברי המועדון, לא התווכחתי יתר על המידה והחנתי במקום אחר.

אולם דקות ספורות הגיע איזשהיא וולוו 121 (לא בטוח) אבל יותר זקנה משלי וחנתה

באותם 2 מ"ר שרציתי לחנות קודם לכן.

בירור קצר עם בעל הוולוו אם היותו חבר במועדון שעל כך ,שמורה לו הזכות לחנות "במעמד

כבוד" והסתבר שהוא לא חבר !!!!!!!!!!!!!

שאלה : למה הוא כן ואני לא ?

מסקנה : לחברי המועדון אין שום סימפטיה למכוניות אמריקאיות בנות 20 ומעלה וזה לא קשור ל6 או 7 ספרות וזה לא קשור לחבר מועדון אן לא חבר מועדון..........ככה הם וככה הם נראים.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שאני צריך לחדד את דברי:

אני בעצמי נכוויתי מהיחס של חברי מועדון, ומתרבות השווים יותר ושווים פחות.

בגלל זה אני לא חבר מועדון, למרות שהייתי יכול להפיק ממנו לא מעט. התרשמתי שמדובר בקליקה די סגורה חברתית, שתלך ותתנוון תוך עשור או שניים אם לא יוזרם בה דם חדש.

אבל אני פשוט לא חושב שהתקפות ישנו משהו. חוץ אולי מליצור עויינות והסתגרות.

נראה לי שיותר פרודוקטיבי לנסות לשכנע לשנות את המצב. אם מדובר בגישה שבאה סה"כ מתוך איזושהי מנטליות, יכול להיות שנפלנו דווקא על כמה שתלטנים שמנכסים לעצמם את המועדון, ושיש רוב דומם שאינו בדלן ושמבין שככל שהשנים חולפות - מכוניות חדשות הופכות לראויות לסטטוס של אספנות וראויות לכבוד.

זה בדיוק כמו שאנחנו בעוד 20 שנה נסתכל עקום על מי שיבוא למפגש קלאסיות עם הונדה סיויק שנת 2000. כשהדור שלנו רואה דווקא במכוניות סוף שנות ה-70 ותחילת ה-80 את המכוניות שהוא העריץ בתור ילד. חבר מועדון ה-5 הממוצע עורג למכוניות ילדותו משנות ה-50 וה-60. ומכוניות שראה על הכביש "לא מזמן" נראות לו כשוות פחות.

זה קטע מנטלי דפוק שאני לחלוטין לא מסכים איתו.

אבל לדעתי מריבות לא יעזרו.

רוצים? נסו לשנות את המצב. חושבים שאין סיכוי? בואו נקים את מועדון ה-6...

ואגב, אני בהחלט חושב שפתיחות יתר של המועדון והידיעה שיש מקור ידע שיכול לעזור במציאת אנשי מקצוע והזמנת חלפים בהחלט יכול למשוך בעלי DL ודומיהם שאינם מחזיקים את המכונית כתחביב ומתוך כוונה לשמרה ולשפצה - אלא כאמצעי תחבורה זול.

עם יד על הלב - נניח שנלך ונקים מועדון 6 שירכז את המשפצים והמשמרים של רכב ישן בן פחות מ-30. תרצו לשרוף זמן ומאמצים על כל מי שמחפש חלק או טיפול למכוניתו? או שתעשו גם אתם אפליה מסויימת בין אנשים שאתם מעריכים שהינם חובבי רכב לבין מי שינטוש את הרכב ברגע שהוא יצטרך טיפול שעולה יותר מכמה מאות שקלים.

מה שכן - אני מבטיח לכם שבמפגש של מועדון כזה, אני לא הייתי מעלה על דעתי לגרש רכב כדי להחנות במקומו אחד אחר. צריך לקבל אנשים לפי מידת התשוקה שלהם לתחום, ולא לפי איזה רכב יש להם ומה מצבו.

המצב היום הוא שיש הרבה חובבי רכב קלאסי (לאו דווקא עתיק) שאין להם גוף שיכול לתת מענה לצורך שלהם בפעילויות, החלפת ידע, והיכרות עם חובבים דומים.

חבל.

פורסם

אני יכול להגיד בבטחון לא רב שאתם טועים.

הצטרפתי לפני 10 חודשים לקראת יבוא של רכב - מטעמים אינטרסנטים לחלוטין. לא היכרתי אף חבר מועדון קודם ולא הייתי ב"קליקה" של אף אחד. הצטרפתי כי חשבתי שזה יעזור לי ליצור קשרים עם אנשים בעלי תחביב משותף.

למפגש הראשון בהדר-יוסף הגעתי מוקדם יחסית עם מיצובישי מודל 2001. מאחר ולא היה שום שילוט, ובאותו זמן היו רק כחמש מכוניות אספנות נוכחות, חניתי ב"אזור הקדוש" (לא ידעתי שצפויות להגיע עוד). מיד ניגש אלי בחור חמוץ-סבר במיוחד (שמו שמור במערכת)והסביר לי שזה חניה לחברי המועדון בלבד. הראיתי בגאוה כרטיס חבר אבל זה לא שיכנע אותו.הוא הסתכל על האוטו ועלי כעל פסולת מוטורית-אנושית והורה לי לזוז. אלמלא הייתי מצויד מראש בהערכה עצמית מפותחת באופן מיוחד , אולי הייתי נעלב ממנו. איזה מן קבלת פנים זו לחבר חדש? לא נתתי לזה להפריע לי, ובחודשים שחלפו מאז היכרתי במועדון אנשים רבים, טובים ונחמדים, שעזרו לי מאוד וגם אני אולי עזרתי לחלקם מעט. אותו בחור חמוץ, דרך אגב, ניסה ללא הצלחה להבחר לועד באסיפה האחרונה. מענין למה?

מנקודת הראות שלי, הכרות עם בעלי ענין משותף לשלך תמיד יכולה להועיל וגם יכולה להיות נחמדה. לא צריך לאהוב את כולם ולא צריך שכולם יאהבו אותך. לא צריך שכולם יתלהבו מהרכב שלך וגם אתה לא חייב להתפעם מכל קקמאיקה שמישהו מביא למפגש.

לענין ה"קליקות" - זו גם שטות מחלטת. ברור שיש קליקות - בכל מסגרת אנושית זה קיים. למה זה מפריע? צור את הקליקה שלך עם מי שטוב בעיניך ואל תרגיש מחויב להיות חלק בכל תת-קבוצה. זה שמישהו בעל שיער לבן (עם או בלי כרס :D ) מביט עליך כביכול מלמעלה, לא צריך לגרום לך להרגיש מלמטה. אתה גם לא חייב להיות חבר שלו - יש מספיק אחרים.

גם לעניין דמי החבר שעלה פה, לא ברורה לי התרעומת. אם לא יגבו דמי חבר לא יהיה ממה לממן את פעילות המועדון שגם ככה איננו עתיר תקציב. נציגי המועדון הרשמיים בהחלט מחוייבים לדעתי להאיר פנים לכל פונה מתוקף תפקידם (ומנסיוני גם עושים את זה) אבל מי שרוצה משהו צריך גם להיות מוכן לשלם תמורתו. זה שאתה רעב לא אומר שבעל המכולת צריך לתת לך לחמניה בחינם כשגרה.

את חלק מהמקטרגים פה כבר פגשתי במפגשים ואשמח לראותם שוב. יש גם אחרים שאני בד"כ נהנה לקרוא את מה שהם כותבים ואשמח לפגוש אותם אישית.

אני מתכנן להיות במפגש הקרוב אם לא יהיו בלת"מים. מי שרוצה להפגש שם - שיצור איתי קשר בה"פ ונתאם.

נמרוד

פורסם

נמרוד ביום שישי האחרון הגעתי פעם ראשונה למפגש המועדון וחיפשתי אותך (יותר נכון את ה -LTD שלך כי אותה אני מכיר אותך טרם).

אבל לצערי לא היית, אני מקוה שפעם הבאה שאגיע אוכל סוף סוף לפגוש אותך.

פורסם
נמרוד ביום שישי האחרון הגעתי פעם ראשונה למפגש המועדון וחיפשתי אותך (יותר נכון את ה -LTD שלך כי אותה אני מכיר אותך טרם).

אבל לצערי לא היית, אני מקוה שפעם הבאה שאגיע אוכל סוף סוף לפגוש אותך.

ביום שישי האחרון הייתי בנורבגיה כך שיש לי תירוץ מתקבל להעדרות :)

גם אני אשמח סוף סוף לפגוש אותך (וגם להתעדכן בנושא ה MG)

נמרוד

פורסם

תגובה ishpuz

אני בהחלט מסכים עם תגובתיך ודעתך בעניים זה ,ובאמת אין שום טעם בהקצנה ואו המרדה

מכל שהיא.

תחביב צריך אמור להיות משהו חיובי ולכולם למי שבוחר בו במידה שווה, גם אם לכמה אנשים חשיבה אחרת לגמרי.

בשבילי זה קצת מאוחר מידי כי החלטתי לעזוב את התחום , ועם יד על הלב : אחד הסיבות

לכך היא :חוסר הפרגון לחברה צעירים ,בעלי מוטיבציה אדירה ליישם ולקדם דברים,

אך בהעדר רצון , חבל על הזמן. [/b]

פורסם

מנסיון עבר במועדון יש אנשים לא כולם אבל לא מאת שהם פשוט נצלנים ואגואיסטים אמתים

כל עוד עזרתי ותרמתי לחברים היתי אחלה גבר הכונה השגתי להם חלפים ועזרתי בידע מיקצועי רב אבל!!!!! ביום שהיתי צריך משהוא כולם פשוט נאלמו גועל נפש אני אישת חושב שהמועדון הוא שיך לכמה אנשים אינטרסנטים ובכלל לא מעונינים לעזור לאיש אבל אוהבים כסף

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני אמור לחדש עכשיו את החברות שלי במועדון ואני ממש מתלבט מה לעשות. אף פעם לא יצא לי הרבה מהחברות במועדון, אבל זה חלקית באשמתי כי אני הולך רק לעיתים רחוקות למפגשים.

מצד שני, בפעמים שכן הלכתי, מצאתי (עם כמה יוצאי דופן בולטים) שדי קשה ליצור קשרים עם החברים האחרים. יש שם אנשים עם נטיה להתעלם ממך אפילו אם אתה מתפעל מהמכוניות שלהם ושואל שאלות לגביהן, כאילו הם מופקדים על סודות מדינה שמורים ביותר, ואפילו במקרים קיצוניים להתנשא ולגרש אותך עם מבט מזלזל כאילו אתה לא מספיק מיוחס שיגיע לך שהוא יתיחס אליך. עם זאת פגשתי שם גם אנשים נחמדים, כך שאסור להכליל.

יכול להיות שאם הייתי יכול לקחת את האוטו שלי למפגשים היתה לי גם יותר אינצנטיבה ללכת, ויותר על מה לדבר עם הנוכחים שם.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

האם נכון הוא שאף נציג רשמי של המועדון לא הגיב עדיין לשרשור זה ? אפילו לא היחצ"ן .....

אני מאוד מבקש לשמוע (לקרוא) תגובה רשמית של המועדון. כמובן, אם יש בעיות תקשורת אינטרנט אשמח להדפיס את השרשור, אפילו בכמה עותקים, ולשלוח למשרד המועדון בפקס או בדואר רשום.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

אם אני מוכרח לציין שיש כמה אנשים שבהחלט עוזרים לא כולם אנשים רעים ומרושעים.......

אני חושב וניסתי לעבוד ל זה כבר הרבה זמן להיתגבש כ קבוצה של חברה צעירים יותר...

אבל זה ממש קשה לארגן שאתה בצבא או עובד...

בזמנו עבדתי על סקיצות אם ליאור ברוך רק שליאור עסוק מידי כדי להיות פעיל....

אם לאנשים יש כוח לשבת להפגש וארגן אפילו אחת לשבועיים יכולה להיות יוזמה ברוכה...

חוץ מיזה אני בטוח שחברי מועדון ה5 יתמכו בנו בכל מה שקשור באירגון זכיות

ובכך אפשר לארגן עמק שווה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

דבר השירשור הועבר אתמול (שלישי) ליו"ר המועדון.

אם הוא לא יענה עד יום חמישי בערב, אני אענה...

ויש לי הרבה מה לענות

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני עוקב אחרי השרשור הזה באדיקות מתחילתו והחלטתי להגיב עכשיו לכל הטענות כלפי המועדון. לרקע כללי, אני חדש במועדון ובכל מה שקשור לרכבי אספנות, לאחר שקניתי את הוולוו 122 שלי הגעתי למפגש הצפוני של המועדון.

חששתי בתחילה מהפרשי הגילאים ביני לבין שאר הנוכחים אך להפתעתי קיבלתי יחס חם אפילו לאחר שסיפרתי שעדיין לא הצטרפתי למועדון.

מאז אני מגיע כמעט באופן קבוע למפגש, ונכון יש חברים שלא התחברתי אליהם, אבל יש רבים שכן מצאתי אתם שפה משותפת.

בכל מקרה אני מרגיש שיש הבדל משמעותי במנטליות החברתית בין חברי המועדון מהמרכז לאלו הצפוניים. אנחנו בצפון כנראה פחות סנובים!. אך מאחר ולא הייתי מעולם במפגש המועדון במרכז אז אולי אני טועה, אך לפי השרשור הזה נראה שיש בעייה לא קטנה של אף גבוה במפגשים במרכז הארץ.

אז לכל המאוכזבים, אני מציע, כנסו לאוטו ביום שישי קחו מקל קחו מזון ובואו אלינו לצפון

ליד קניון לב המפרץ במפרץ חיפה. יותר אינטימי, פחות בלגן ואנשים מאוד נחמדים שאוהבים לעזור.

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

אני אזרוק את גרסתי, כחבר מועדון צעיר וחדש.

אני דווקא נתקלתי ביחס חם למדי. נכון, לא קפצו עלי עשרות אנשים בשאלות לשלומי, אבל כשפניתי לאנשים מסויימים תמיד שמחו (ועדיין שמחים) לעזור עם כל שאלה קטנה כגדולה.

אולי הכל הוא עניין של גישה?

פורסם

איך השירשור הזה מסתדר עם אחת התשובות הכי נפוצות בפורום הזה "תתקשר למועדון - תענה לך בחורה נחמדה בשם אירית...."?

פורסם

לא יודע צוקי...........

אני יותר קיבלתי תגובות של איך צעיר כזה נוסע על אוטו כזה....

ואנשים התנקלו לי וניסו להוריד אותי מהרכב חשבו שאני צעיר ולא מבין לגבי שום דבר מוטרי...

וניסו לתחמן בשלל צורות וזה יותר מרגיז מהכל..................

הם לא ידעו שום דבר על הרקע שלי...

לרוע מזלם גדלתי ליד האוטו ומכוניות בכלל....

למרות שיש אנשים באמת עוזרים הרוב דווקא די מציק...........

יש כמה נשמות טהורות

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...