Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון החמש הפסיד (עוד) חבר ! ----> מה דעתכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני על אסיד.......................... :lol::lol::lol::lol::lol:

בני התיחסות שלי לא הייתה נכונה... מכוון שיצא לי להיות בקשר עם המועדון ב2 תקופות שונות

בהודעה לגבי היחס הרע והמר התיחסתי להכרות הראשונית עם המועדון ב כמה חודים הראשונים....

לאחר מכן הקטע של הכפייה דתית הגיע מאוחר אחרי שנה שכבר למדתי להכיר את הנשמות הפועלות........................

בגדול אני מעריך את בני על כך שהיה לו את הבייצים להגיד הכל פברצוף לאחר שהקשיב לתרד שלנו בעניין........ הוא נתן לי חומר למחשבה אחת או שתיים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב אתם לוקים בהבנת הנקרא?

מה יש לחזור כאן? ענו לו שאין רכב. ולגבי הטענה שהוא התכוון לרכבים בכלל משנות הששים, אז אם אני לא הבנתי, אני משער שכמה וכמה חכמים ממני, כולל אירית, לא הבינו את מה שהוא רוצה מהמייל.

למרות זאת הוא קיבל תשובה ענינית.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אז ראשית, אני בכל זאת רוצה להודות לכל מי שהשתתף בת'רד הזה כי זה מעיד על איכפתיות. (ונתתם לי הזדמנות להיות קצת רע..אחחח.זה היה טוב...).

הועלו כאן מספר בעיות עשהעיקרית שבהן היא יחס חברי המועדון לצעירים ולמתענינים.

אז תבינו שהמועדון הוא מסגרת שיש בה חברים בעלי מטרה משותפת. איש לא מחנך את החברים, המועדון לא גידל אותם וכמו כל מסגרת יש בה טובים ורעים, גם בין החברים וגם, סילחו לי, בין המתענינים...

לכן אי אפשר להשליך על המועדון דבר שאין בו.

הצטרפות למסגרת מגובשת היא תמיד קשה ולפעמים לא נעימה. צריך לעבור חבלי קליטה ולהתאמץ וגם אולי לבלוע צפרדעים עד שאתה יוצר את המסגרת החברתית שלך בתוך המועדון וזה לא קל. אבל בסופו של דבר לומדים להכיר את רוח הדברים ובעיקר להכיר את אותה קבוצה מצומצמת שאתה מתיחס אליה.

לכן הצעתי היא כן להתעקש, כי בגדול המועדון מורכב מחברים שעסוקים בדבר שעושה להם טוב בחיים. ויש בו מכאן ומכאן, גם כאלה שנמאס להם משאלות של אנשים וגם כאלה (כמוני למשל...) שעונים בחיוב גם לשאלה האינסופית "כמה היא שווה...". תשתדלו קודם למפות את השטח כי האוכלוסיה, כמו שאמרתי היא רבגונית.

כמסגרת, המועדון עשה ועושה דבר שראוי שיכנס לספרי לימוד האזרחות: קבוצת אנשים מצליחה לשנות חוק למען התחביב שלהם. ועדיין זה נעשה. רק לאחרונה הוכנסו רכבים מסחריים ואופנועים להגדרות. ואת זה עשו אנשים בזמנם הפנוי וייתכן גם כאלה שענו כמו שענו לחבר צעיר ומתחיל. כי זה המועדון...

בקשר לתשובה הספציפית של עירית, דשנו בזה ולא אוסיף.

ומילה לקובי. המוסטנג יפה או לא יפה זה לא רלונטי ליידע ("מאגרי מידע") כמו שאתה ציינת במסר שלך האחרון. זה גם לא רלונטי להובי בכללותו. כי המועדון מקבל לשורותיו כל אחד והקריטריון היחיד לקבלה זה תשלום דמי חבר (אתה לא חייב להיות בעל רכב אספנות לצורך כך). יש חברים עם מכוניות יפות ויש כאלה עם מוסטנגים שנראים כמו קורטינה.אז מה? מה זה קשור ליידע? מה זה קשור לנסיון? זה קשור לאמצעים, לזמן, להשקעה ולא קשור למאגרי יידע או גיל.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
קודם כל למכתב המקורי

או שאני לוקה בהבנת הנקרא או שהחבר ההוא לוקה בזה.

ואני לא מבין על ההשתלחות במזכירת המועדון.

היא ענתה לו מהר, כנדרש מהתיחסות הכללית של המועדון. כנראה אין לכם נסיון עם גופים אחרים שמקבלים אי מיילים.

היא ענתה לו בצורה מרומזת שאין רכב כזה במועדון וכשהוא לא הבין ולחץ, היא ענתה לו חד וחלק שאין (עם ציון הדגם)ובכך סתרה את "ההתרשמות " שלו שהתשובה שלה שטחית. אז היא לא. אבל את זה, הס מלהזכיר..העיקר "ההתרשמות".

לדעתי, בהנחה שההודעה שפתחה את השרשור מצוטטת את חלופת האימיילים באופן מדויק,

אתה טועה.

ציטוט החלק הרלוונטי:

(-) באיזה חלק של המשפט לא הבנת את התשובה

"הדגמים הקיימים במועדון הם משנתונים הרבה יותר מוקדמים ונדירים שהרי 73 רק ממש עכשיו נכנס לתקן מבלי כוונה כמובן לזלזל"

(-)

בוקר טוב,

לא מצאתי את החלק שעונה האם יש או אין במועדון בעלים של רכב כזה,

הדגם הזה יוצר החל מתחילת שנות ה-60, ולכן קיבלתי את הרושם שתשובתך לא נעשתה לאחר בדיקה כלשהי, ושהנחת שהמודל נכנס רק עכשיו להגדרת האספנות.

ולגבי ה"נדירים", הרכב שלי יובא לארץ ביבוא אישי ע"י שגרירות, וטרם הצלחתי למצוא בעלי רכב דומה בארץ , שזו הסיבה לפנייתי מלכתחילה.

(בחו"ל מצאתי די הרבה מועדונים של בעלי רכב זה).

שבוע טוב,

(-)

(-) אין P6 שנת 73 במועדון

הוא ביקש לדעת אם יש רכב מהדגם של רכבו שלו. הוא ציין בפירוש שמדובר על

דגם שיוצר משנת 60.

היא ענתה לו שאין רכב כזה שנת 73. זאת, לדעתי, בהחלט תשובה שטחית - הקטנת ראש,

ומשהו שנראה כמו רצון לנפנף אותו ("באיזה חלק של המשפט לא הבנת...").

פורסם

ונניח שהיא טעתה....אני מבין שבמועדון של רשעים מרושעים אסור לטעות...

פורסם
ונניח שהיא טעתה....אני מבין שבמועדון של רשעים מרושעים אסור לטעות...

אין לי שום דיעה על המועדון עצמו, התשובה שלך קצת לא במקום.

אני לא רואה סיכוי שהיא טעתה, אלא אם היא לא טרחה לקרוא את מה שהוא כתב.

הוא הרחיב במפורש על השאלה שלו.

ציינתי שמהצד התשובה הזאת נראית לא עניינית ולא מנומסת במיוחד, אולי אפילו

מתנשאת. זה מה שאני הייתי מרגיש, בכל אופן.

זה הכל.

פורסם

בני הספל שלום רב

אני היתי בקשרים עים המועדון עוד מתחילת דרכו כשרק היו דיבורים על הקמת המועדון ולויתי אותו תקופה לא קצרה אני בן 50+ ועובד במיקצוע (מכונאות רכב למעלה מ35 שנים את רכבי האספנות שמדברים עליהם אני מכיר היטב). אני עדיין עומד על דעתי שהגרעין הותיק הם אנשים נצלנים אנטרסנטים ולא הוגנים מיצטער אבל זה המצב. היה לי נסיון רב איתם היה לי מוסך שנים רבות וכל עוד עזרתי ותיקנתי לחברה את המכוניות בחינם היתי אחלה גבר אבל ביום שאני היתי זקוק למשהוא נאלמו כולם אז אתה תיקרה לזה איך שאתה רוצה אבל זה המצב אגב מישהוא האלה רעיון להקים מועדון נוסף אני בהחלט בעד הרעיון

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, שמח שקיבלת הזדמנות להוציא קיטור או כמו שנהוג לומר להעיף פיח מהראש מנוע.

עכשיו תירגע.

יפה שאתה קולט לאט שהמזכירה אכן טעתה. בהתחלה לקחת את הצד של הסניגור וסיפרת מדוע היא צחה כשלג. בהודעה האחרונה אתה חוזר למציאות.

מותר לטעות (גם ל"רשעים" - מוצא חן בעיני...).

מה לעשות? ציפיתי לארבעה מהלכים פשוטים - ואני שואל אותך בפירוש ואנא השב לי בצורה ממוקדת ועניינית - האם אתה מתנגד אליהם או חושב שהם מיותרים :

1. בשם ההגינות - שבעל תפקיד רשמי במועדון יגיד : אכן נעשתה טעות .

2. בשם הזריזות - שזה יקרה מהר, ולא אחרי עשרות תגובות.

3. בשם הלקח - שאותו בעל תפקיד יגיד : נשפר ונשתפר, נלמד, נתקן. הרי ממה נלמד אם

לא מטעויות ומתגובות?

4. בשם המיסחריות - שמישהו מהמועדון יחזור לבחור (יש אי מייל שלו...) ויגיד לו - אולי בכל

זאת תצטרף ? כך נוכל לעזור לך יותר.

בני, כל אלה לו קרו היו חוסכים את תיבת הפנדורה שנפתחה. ה"רשעים" משני הצדדים היו ממשיכים לנמנם כל אחד בקבינה הפרטית שלו ומשרד הרשוי לא היה מתהפך בקבר (אני יודע שהוא לא ממש מת... נקרא לזה מוות קליני).

אבל כיוון שכולנו יהודים (רק ביטוי...) בוא ננסה ביחד לתקן :

- האם אפשר לקבל תגובת "טעות טועים טעינו" לא מצטדקת ומתפתלת (לשם שנוי) מהמועדון ?

- האם אפשר לבקש מהעוסקים בקודש בחינה נוספת של תהליך גיוס חברים פוטנציאליים?

- האם אפשר שיחזרו אליו ויציעו לו להצטרף? הוא יסכים.

אני ורבים כמותי מאוד נשמח לראות את האגו הישראלי המפורסם מונח רגע בצד, ואת מקומו תופסת התיחסות מהירה ומקצועית של נותני שירות לחברי המועדון הקיימים והפוטנציאליים, שאחת ממטרותיהם היסודיות היא גם גיוס חברים חדשים למועדון יקר זה.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

יש טעות ויש טעות

הטעות של המזכירה היתה בהבנת הנקרא, לא באיכות השרות

הבנאדם התכוון לדבר אחד והמזכירה התכוונה לדבר אחר

על סמך ההבנה שלה (וכדי שלא תחשוב משהו רע על יכולת ההבנה שלה אומר לך שאני הבנתי כמוה), היא ענתה מיד ובצורה ענינית.

כלומר אם מדברים על איכות השירות, אין כאן מה להתלונן, מה גם שהוא לא הפונה היחיד.

אז אל תנצל בבקשה את אי ההבנה (שאגב, הפונה "גם" שותף לה) להתנגחות על איכות השירות במועדון...

המועדון תמיד משתפר, או מנסה להשתפר והראיה היא איכות התצוגות כמו זאת שבאה לידי ביטוי במודיעין או איכות מקום המפגש ביום ששי, ותאמין לי שזה לא קל, או איכות האבטומוביל, אבל כאן אני הנחתום שלא יעיד על עיסתו..

אז להיטפל על דבר שמקורו באי הבנה? אני לא חושב שהמזכירה טעתה באיכות השירות שהיא נתנה לו...

לגבי תשובה מאוחרת: יו"ר המועדון לא הצליח להתחבר לאתר ורק אחרי עזרה של צוקרמן זה הסתייע..בנתיים עוד חברים התבטאו.

ואם אתה רוצה לשפר את האיכות? תהיה פעיל..בהתנדבות כמובן.

פורסם

יש פה אי הבנה אני לא מכיר את המזכירה או הפקידה ואין לי שום טענה כלפי

יש לי טענות כלפי החברים במועדן יעין לי פיח בראש אגב שמי בני ל ואנה לו להיתבלבל ביני

ובני הספל כבודו בימקומו

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני הספל היקר. אענה בקצרה.

איכות השירות היא מושג ארטילאי הנבחן בעיקר בעת טיפול במאורעות לא סטנדרטיים.

דוגמאות למאורעות כאלה? בבקשה :

כשאתה רוצה להחזיר לחנות משהו שכבר קנית,

כשאתה טוען ששילמת יותר מידי על שירות מסויים ודורש החזר,

כשאתה מזמין בעל מקצוע לתקן משהו שהתקלקל,

ואחרון.... כן..! כשמתפתחת אי הבנה בינך לבין נותן שירות וצריך לפתור אותה.

הגדולה מצידו של נותן השירות היא לבלוע את הרוק, לראות בדימיון את הדולרים (שקלים..) נכנסים לקופה ולנטרל במהירות, באדיבות ובמומחיות את אי ההבנה. לא להמשיך אותה.

לכן לדעתי פעולת המזכירה היתה לא נכונה לא בטעות הראשונית אלא בחוסר היכולת לפתור את הפלונטר או, אם הדבר איננו בגדר ידיעתה או סמכותה, להפנות את הלקוח המאוד-מנומס-אולם-חסר-הבנה-אולם-הוא-לקוח-פונטציאלי למישהו אחר במועדון.

בניגוד לסתם טעות של חוסר הבנה, טעות של חוסר יכולת לפתור קונפליקט היא הרבה יותר סימפטומטית ומהותית. היא עלולה להשליך על אופי המשרד, השירות לחברים ובעצם על המועדון כולו, אם היא תיהפך לשיגרה ולסטנדרט.

לכן נזעקו כל כך הרבה חברים ולכן מצופה מההנהלה לטפל בטעות (זו הסימפטומטית, לא של חוסר ההבנה) בכל דרך שתבחר.

בוודאי לא צריך לספר לך שתרבות השירות והטיפול בלקוח, בינינו, לוקה בחסר רב בהמון מקומות רבים וטובים ו...ישראלים. אבל זו לא חצי נחמה.

ולעניין ההתנדבות. מתי תפסיק לנגן על זה?

זה כמו שחבר מועצת עיר יגיד לי :"רוצה לראות דברים זזים יותר מהר? תהיה בעצמך חבר מועצה!" . או כמו שקצין מטה יגיד לחייל הקרבי :"רוצה פעולה מתוכננת יותר טוב? צא לקורס קצינים ותהיה קצין מטה בעצמך!"

אבל מה לעשות? קודקוד הפירמידה צר והבסיס רחב. יש מעט מנהלים והרבה עובדים. ככה זה פועל בצורה נורמאלית. זה לא מעשי לי ולרבים מאיתנו להתנדב בשלב זה וממילא אין הרבה מקום במשרד... אבל אין צורך להציג את זה שרובנו חברי מועדון "פשוטים" שוב שוב כתירוץ לביקורת. עליכם - נבחרינו שכן החליטו להתמודד ולקבל תפקיד - לבצע את המלאכה הראוייה ואנו, שאר חברי המועדון, סומכים עליכם בכך. לכן בחרנו אתכם.

למרות שהבטחתי קצר יצא לי ארוך. מתנצל.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

שבוע טוב לחברי הפורום

מכיוון שלי אין בעיית אגו ..... אז כיו"ר המועדון אני מתנצל ממי שנפגע מהתנהגות כזו או אחרת של מי מחברי המועדון הן במפגשי יום שישי, הן בשיחות טלפון, הן בכתיבה בפורם או בכל ארוע אחר.

אומנם אנו לפני הימים הנוראים שכפי שידוע לכל, כולם מבקשים סליחה ומחילה כוונתי היא כנה ורצינית!!!! באו נתקדם הלאה.

אני באופן אישי אטפל במספר נושאים שהועלו בפורום בהקדם.

זו ההזדמנות להודות לאותם משתתפי פורום שהגיעו למפגש ביום שישי ויחד דנו במספר נושאים חשובים לכולם.זו הדרך הנכונה לקדם נושאים!!!

אז שוב תודה על הגירוי המחשבתי, מבטיח לבצע הפקת לקחים כמו שצריך.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

למועדון הצטרפתי ב1986 זכור לי שהגעתי עם אבי שנהג את הלארק 63 למלון השרון

בהרצלייה,רכניץ צבי ראה את הלארק 63 והתלהב,ואז הצטרפתי כי חשבתי שזה נחמד שקם לו מועדון רכב קלאסי בארץ,מאז ועד היום בזכות המועדון אני עדיין מחזיק ברכב,חבריי מועדון עוזרים יש כאלה שיותר וכאלה שכמה שיכולים,נכון מי שרוצה להכלל במועדון בתור חבר עליו לשלם סכום מסויים שהינו בכדיי שהמועדון שתרם רבות לתרבות המוטורית הקלאסית בארץ הזו,בזכותו משפצים גרוטאות שנמצאו כאן בארץ ואו מייבאים מחול,חתך אוכלוסייה נרחב מקבץ לו מועדון החמש כאלה ואחרים אשר כל אהבתם היא אחת רכבים קלאסיים.

עופר בן צבי

פורסם

נחום, תודה על התגובה העניינית והרצינית.

אני משוכנע ביכולתך וביכולת המועדון להשתפר, לשגשג ולהצליח.

T

• תוכן חדש...