Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון החמש הפסיד (עוד) חבר ! ----> מה דעתכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי נתנו להשיב על כל הטרוניות?

לנחום קדמיאל,

איש יחסי הציבור של מועדון החמש????

פגשתי את האיש לפני מספר שבועות במפגש המועדון ביום שישי.

את המפגש הקצר הזה אני יכול לסכם ע"י כל מה שנאמר פה על המועדון וחבריו.

האיש הגיע עם מכוניתו MGB צהובה (יפיפיה ומדהימה), אני שהבעתי את התפעלותי בפניו לא זכיתי לראות אפילו את עיניו, הוא עשה טובה והעיף מבט חטוף ומזלזל, וכאשר שאלתי אותו שאלה קיבלתי מילמול קצר.

טוב אבל עכשיו הוא הבטיח לשנות ולהשתנות......

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מספיק לפזר מלח ....

אגב, חבר שרכש לאחרונה וויליס טנדר וכרגע בתחילת השיפוץ התקשר אלי אתמול וסיפר שראה בתל אביב מישהו עם טנדר משופץ דומה.

הוא אמר "שלום" ומשהו כמו "גם אני משפץ, אפשר לשאול שאלה וכו'.." . המישהו פשוט סובב את הגב, התעלם, הניע ונסע.

החבר שאל אותי בטלפון אם כולם במועדון ככה (גם הוא שוקל אן להצטרף).

אמרתי לו שחארות יש כנראה בכל מקום, עם אחוזון מעט יותר גבוה במועדון , אבל זו לא סיבה לא להצטרף.

אבל בינינן, אולי השילוב הזה של עבודת שיחזור קשה + חוסר פירגון בבית מצד המשפחה + תחרות סמויה וגלויה מול החברים האחרים - גורם לכמה שריטות עמוקות ומה שיוצא זה בנאדם עויין לסביבתו.

מצד שני יש גם כמה נחמדים ומפרגנים.

עצתי היא שנשאיר את העויינים בבדידותם המזהירה ושייחנקו עם האוטו והכבוד.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

אני רק לא מבין דבר אחד. למה יש מי שחושב שמגיע לו תשובות על שאלות שבטח נשאלו כבר 500 פעם. למה בנאדם שנוהג ברכב אספנות חייב לעצור מלוח הזמנים שלו ולהתחיל לדבר עם כל בנאדם שמסקרן אותו מה הרכב שמולו.

אני גם לא מבין איך זה קשור לאיכות המועדון. אם בנאדם לא נחמד חבר במועדון, איך זה משליך על המועדון? מה הקשר? אם בקומברס (למשל) יש עובד אחד מגעיל, זה אומר שכל החברה גרועה?

פורסם
אני רק לא מבין דבר אחד. למה יש מי שחושב שמגיע לו תשובות על שאלות שבטח נשאלו כבר 500 פעם. למה בנאדם שנוהג ברכב אספנות חייב לעצור מלוח הזמנים שלו ולהתחיל לדבר עם כל בנאדם שמסקרן אותו מה הרכב שמולו.

אני גם לא מבין איך זה קשור לאיכות המועדון. אם בנאדם לא נחמד חבר במועדון, איך זה משליך על המועדון? מה הקשר? אם בקומברס (למשל) יש עובד אחד מגעיל, זה אומר שכל החברה גרועה?

מצד אחד אתה צודק כמובן. אף אחד לא חייב לענות על שאלות. מצד שני מי שלא רוצה שישאלו אותו שאלות יכול לנסוע במיצובישי.

נראה לי שמי שנוהג באוטו נדיר ויוצא דופן אמור לצפות שזה ימשוך תשומת לב.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

בדיוק!!

מי שמשפץ רכב אספנות ומשקיע את כל זמנו והונו- חי מהתגובות של האנשים מסביב-

אחרת כמו שמישהו אמר: שייסע במיצובישי.!!

פורסם

מצד אחד אתה צודק כמובן. אף אחד לא חייב לענות על שאלות. מצד שני מי שלא רוצה שישאלו אותו שאלות יכול לנסוע במיצובישי.

נראה לי שמי שנוהג באוטו נדיר ויוצא דופן אמור לצפות שזה ימשוך תשומת לב.

גם אני נוהג ברכב "די" מיוחד, ואנשים שואלים אותי שאלות בלי הפסקה וזה לא ממש מפריע לי. עוד לא קרה שמישהו עצר לידי ברמזור ולא הסברתי לו 7 פעמים איך מבטאים נכון Vignale... אבל זה לא אומר שכל בנאדם חייב לרצות להסביר.

יש אנשים - שמה לעשות - קנו את האוטו בשבילם, לא כדי להיות מוזיאון נייד + הדרכה על גלגלים. תכבדו את הפרטיות אחד של השני ותבינו שיש אנשים שלא אוהבים לדבר עם זרים 500 פעם ביום. זה שמישהו קנה רכב אספנות לא אומר שהוא קנה גם כרטיס חופשי-חודשי להטרדה מכל זב חוטם שעובר לידו!

פורסם

רואים שאתה עובד בקומברס.... :p:p:p:p

ברצינות-אני מסכים חלקית עם מה שאתה אומר וגם מכיר כמוך ישראלים,

אבל זה אנחנו-ישראלים-!!

אם היית באירופה או בארה"ב סביר להניח שלא היינו מנהלים את השיחה הזאת, :wink:

ואל תשחק אותה- אתה נהנה מהמבטים של כולם על הvinagle שלך :):lol:

פורסם

כי זה, לדעתי, חלק ממה שמגדיר חובב רכב.

אני גם זוכה ללא מעט הערות על הרכב שלי. ולכולן אני עונה בנימוס. כשזה לזבי חוטם למיניהם, אני עונה בנימוס ובקצרה. זה לא פחיתות כבוד בשבילי להגיד לערס בן 14 איזה רכב זה ואיזה נפח מנוע יש לו.

אבל אם אני רואה שחובב רכב אמיתי לפני, עם שאלות לעניין ורצון כנה לרכוש קצת ידע - אני תמיד אענה לו בפירוט (ומעט במיסיונריות), ואהנה מהעניין שלו בתחום שמאוד חשוב לי.

ואם הדבר מתבצע במפגש מכוניות, ולא בדרך להשתלת כבד או משהו דחוף שכזה, על אחת כמה וכמה. אם אני בא מראש למפגש שתכליתו מכוניות, אז זה מה שיש בלוח הזמנים שלי - שיחות על מכוניות. ואפילו אם מדובר בשאלות שנשאלו כבר 500 פעם.

מסכים איתך בקטע הזה ב-100%. הכללות הן תמיד לא לעניין.

חוץ מזה קומברס חברה גרועה בלי קשר לעובדים...

אבל אם בחברה מסויימת מדגם מסויים של עובדים התנהג ברובו בחוסר פתיחות מופגן כלפי, טבעי שאחשוש להצטרף לאותה חברה, ואני חושב שאפשר להבין את זה.

פורסם

צריך לזכור ראשית לכל,שמועדון ה5 פעל רבות לקידום רעיון רכבי האספנות,ולולא מאמץ אמיתי של כמה מחבריו המתנשאים,לא הינו כולנו יכולים לנסוע עם ביטוח זול כל כך וזו רק דוגמא אחת.

הבעיה היא שחלק נכבד מחברי המועדון עשירים "מרודים",לא נגעו באוטו שבו הם נוסעים,לא לכלכו ידיהם בשיפוצו,יש להם המכונאי"שלהם" הרפד "שלהם"

הצבע "שלהם",או שייבאו את הרכב כמו שהוא במצב כמו יצא אתמול מבית החרושת.

כנסו לפורום החיפושיות ותבינו איך נראה פעם מועדון ה 5 ,כולם עוזרים לכולם,עושים הכל בעצמם,ומסרבים לשמוע על תשלום תמורת חלקים שעוברים ממי שיש לו ,למי שצריך.

אולי צריך להקים ענף במועדון ה5 לתפרנים. כאלה שיהיו מסוגלים להתלהב גם מרנו 4 ,5 או וולוו 144 שעבר צביעה עצמית ,מחוסר תקציב.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

אני מבין לליבו של הבחור שנפגע מהיחס אני קיבלתי יחס קצת יותר מזלזל אחרי שנים של חברות במועדון.והחלטתי לא לחדש את חברותי במועדון לא הכנס לפרטים.ורציתי להגיד לאותה גברת נחמדה להתיחס לאנשים ביותר רצינות וסובלנות ולא לטייח

דודו עומר חבר מועדון הקפרי הישראלי

סובלנות תמיד משתלמת.לכול התחלה יש סוף.

פורסם

אושרי אתה צודק לדעתי.

המועדון, שאולי היה פעם צעיר ותמים - כמו מועדון החיפושיות היום, השמין, התבגר והסתאב.

יותר ויותר אנשים כבר קיבלו את מה שחיפשו (הנחות, קשרים, כבוד) וכבר לא מעניין אותם למשוך אחריהם אחרים. יותר מזה - אם יצטרפו רבים אחרים אותם וותיקים כבר לא יהיו "מיוחדים" , ויהיו רבים שיבינו יותר מהם ברכבים, באינטרנט וכו'..

כלומר - "וישמן ישורון ויבעט..."

ובקיצור - יש לנו מועדון שבע, רגוע ואולי אפילו קצת עייף. וכבר לא מעניין אותו לגייס חברים כמו פעם, בלהט, בשכנועים, בפיתויים - העיקר שיצטרף...

גם המייזם החדש של "השקה" חגיגית למכונית חדשה שמגיעה למפגש נראה לי מזוייף ומאולץ. אולי אני טועה אבל ימים יגידו.

לכן לדעתי יקרה אחד מהשניים - או שהמועדון ימשיך להיות מנומנם ומדושן ויסתפק במה שיש (דוגמאות מעולם העסקים לא חסרות - IBM בסוף שנות ה - 70, רפא"ל בתחילת שנות ה - 80, חברות בריטיות של תחילת שנות ה 50 ועוד.. כולן חברות שמנות, שבעות ומנומנמות שלא שמרו על קהל הלקוחות שלהן והתעוררו בזמן או שלא בזמן).

או - שהמועדון יצמיח מתוכו צוות רענן, רעב, זריז - שיפעל במרץ לגיוס חברים חדשים

ו ל ט י פ ו ח ם עם סקרי שביעות רצון ויעדים ברורים וסבירים של 10% גידול במציבת החברים כל רבעון (שהם כ 46% גידול שנתי).

מתי זה יהיה? תוך כמה שנים? אולי אתה והוא ואני נהיה בצוות הזה? מי יודע ??!!

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

• תוכן חדש...