Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני מרבה לעבוד עם קבצי PDF ולפעמים יש צורך למחוק טקסט בקבצים מסויימים או למחוק תמונה וגם לבצע CROP (הקטנה) לגודל עמוד, יש ברשותיי את תוכנת ADOBE ACROBAT וגם NITRO PDF ולצערי אין בשום תוכנה את כול האפשרויות, לכן אני משתמש בשתי התוכנות וגם בתוכנה נוספת שנקראת PDF EDTIOR.

תוכנת NITRO PDF מאפשרת לבצע CROP לעמודים אבל לא מחיקת טקסט.

האם מישהו מכיר תוכנה שיש בה הכול וגם עריכת תמונות שנסרקו לקובץ PDF !!!

תודה לעוזרים

איזה כייף לי :)

פורסם

אם מדובר על קובץ PDF שנוצר כתמונה (בסריקה, למשל), אז קשה לי להאמין שיהיה אפשר לבצע עליו עריכה של הטקסט.

אולי למחוק חלק מהטקסט ע"י הדבקה של ריבוע לבן, אבל לא לערוך בצורה מלאה.

אני, בכל אופן, לא שמעתי על אופציה כזאת באף תוכנה. אשמח לגלות שטעיתי :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סריקה אפשר להפוך לטקסט ומשם לערוך , בעזרת OCR . לא תמיד זה מוצלח ולעיתים דורש תיקונים רבים .

עם זאת , שווה בדיקה .

פורסם

אפשרי ועוד איך אפשרי - תנסה לחפש תכנות שמעבירות קבצי PDF לקבצי וורד ולהיפך

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

שלום רב.

האופציות בעבודה על קבצי PDF הן רבות ומגוונות, באמצעות PLUG-INS מתאימים שמתלבשים על האקרובט.

לצורך מחיקת טקסט ו/או שינוי טקסט קיים, הוספה וכד', לרוב אין צורך בתוכנת OCR, אלא לעיתים מספיקה מעט סבלנות...

לפותח השרשור, מאחר ואני מבצע את הפעולות אותן ביקשת עשרות פעמים ביום, אתה מוזמן ליצור עימי קשר בפרטי לקבלת עזרה והתוכנה המתאימה.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

מצטרף לדעות של חבריי, אם ישנה כבר תמונה לא תוכל לערוך אותה - מה שכן אתה יכול לערוך אותה בצורה חיצונית ואז להוסיף לPDF.

האפליקציה שאתה צריך היא:http://www.foxitsoftware.com/pdf/pe_intro.php

אני משתמש בה כבר כמה שנים לתחביב אחר שלי - בניית דגמי מכוניות מנייר - שם הקבצים מגיעים עמוסים בפרטים ולפעמים בא לי להוסיף את השם שלי לדגם או לשנות את הצבע :)

דרך אגב - יש שם גם pdf reader שווה הרבה הרבה יותר מאקרובט.

תהנה!

פורסם

האפשרות של ייצוא תמונה מתוך קובץ PDF בפורמט JPG או BITMAP ידועה לי ואני מבצע זאת מחוסר ברירה אבל התהליך גוזל זמן, אני מחפש פלאג אין שיעבוד עם אקרובט ויוכל לבצע את התהליך.

איזה כייף לי :)

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מרק מצאת פלאג או תוכנה?(אני יודע שזה שרשור עתיק)

אני זקוק לתוכנה שתמחוק לי פריטים מסויימים בקובץ PDF בדחיפות עד למחר בבוקר.

יש למישהו תוכנה שלא מסמנת על הדף בזמן השמירה כתובית שאומרת שזו גירסת ניסיון?

למישהו יש קראק ל FOXIT EDITOR.?

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...