Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך סוף השבוע ניגשתי להתקין מערכת נעילה מרכזית ב205 שלי ( 5 דלתות )...

ותוך כדי ההתקנה גיליתי בעיה באחת הדלתות...

זאת תופעה שכבר קיימת באוטו מאז שאני נוהג בו... ורק עכשיו גיליתי שזאת בעיה!

משום מה... את דלת הנהג אי אפשר לנעול אם היא לא סגורה... ( לא עם מפתח ולא שאני מנסה ללחוץ את הצ'ופצ'יק! )

בהתחלה חשבתי שזה משהו כדי שהאוטו לא ינעל שהמפתחות בפנים!...

אבל עכשיו שהתקנתי את המערכת גיליתי שיש בעיה בכל הנעילה...

הדלת ננעלת... אבל כנראה שלא כל המנגנון זז... מכיון שאני סוגר את הדלת... ונועל...

הוא לא נועל את כל שאר הדלתות... (כלומר החלק שאמור להזיז את המנוע של הנעילה... לא זז !!! )...

ובכלל הדלת הזאת לא מתפקדת כחלק מהנעילה המרכזית!

עכשיו,

מישהו במקרה נתקל בתופעה דומה ויש לו איזה פתרון יצירתי ?

ניסיתי להתיז קצת WD40... ולא עזר...

אולי מישהו מכיר איך עובדים המנעולים האלה ואולי יש איזה משהו שברח וצריך בסה"כ להחזיר ?.....

בכל מקרה... אם למישהו יש עצה או איכשהו לעזור לי אני אשמח!!!

תודה רבה!,

ניר.

אגב, בדקתי טוב טוב וכמה פעמים שהמנוע של הדלת עובד... ככה שהבעיה היא לא במערכת נעילה עצמה!

פורסם

אם אתה לא יכול לנעול כאשר הדלת לא סגורה שזה אומר - פתוחה. (אם הבנתי נכון) ככה זה אמור להיות בשום רכב לא תצליח לנעול את הכפתור של דלת הנהג כאשר היא פתוחה.

פורסם

הכוונה בלנעול...

זה שהדלת לדוגמא פתוחה...

אתה לוחץ את ה"צ'ופציק" של הנעילה וטורק את הדלת...

אז היא נעולה!....

ככה לדוגמא אפשר לעשות בדלת של הליד הנהג!

פורסם

אבל בדלת של הנהג אי אפשר. ככה זה. בכל הרכבים. דלת הנהג ניתנת לנעילה רק כאשר היא סגורה. אם יש נעילה חשמלית תראה שהכפתור מנסה לרדת ונבלם ולמעשה לא יורד.

הכל תקין.

פורסם
אבל בדלת של הנהג אי אפשר. ככה זה. בכל הרכבים. דלת הנהג ניתנת לנעילה רק כאשר היא סגורה. אם יש נעילה חשמלית תראה שהכפתור מנסה לרדת ונבלם ולמעשה לא יורד.

הכל תקין.

אתה בטוח ?...

יכול לההיות שנסיונות עבר של אח שלי להוריד את הכפתור בכוח גרמו לבעיה בנעילה ?

כי הטבעת שיורדת ואמורה להוריד את המנוע של הנעילה המרכזית... לא יורד עד הסוף!...

ואז הנעילה המרכזית לא עובדתתתתתת !!!!!!!?...

פורסם
זה לא בכל הרכבים, באימפרזה אפשר לנעול את דלת הנהג (וכל השאר הדלתות) גם כשהיא פתוחה.

באימפרזה שלנו זה לא ניתן לביצוע. בכל מקרה ב90% מהרכבים זה ככה. המטרה היא למנוע נעילה של מפתח בתוך הרכב.

גיא.

פורסם
זה לא בכל הרכבים, באימפרזה אפשר לנעול את דלת הנהג (וכל השאר הדלתות) גם כשהיא פתוחה.

באימפרזה שלנו זה לא ניתן לביצוע. בכל מקרה ב90% מהרכבים זה ככה. המטרה היא למנוע נעילה של מפתח בתוך הרכב.

גיא.

לא בדקתי איך זה באימפרזה (נעילה מרכזית :p) אך בכל הסובארו שנתקלתי עד היום ניתן לנעול את דלת הנהג גם כשהיא פתוחה רק אם אתה מחזיק את ידית הדלת מורמת וטורק את הדלת.

אם לא תחזיק את ידית הדלת מורמת בזמן הטריקה, המנעול יקפוץ למצב פתוח שוב והדלת תיסגר.

במספר יפאניות נוספות שנתקלתי זה אותו הפטנט בדיוק - בפג'ו/סיטרואן חייבים לטרוק את הדלת ורק אז לנעול עם מפתח/נעילה מרכזית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
טוב אבל אצלי בלנטרה

אפשר לנעול

ותאמינו לי שאם אי-אפשר היה לנעול זה היה חוסך לי חלון שבור :(

או 150 שקל לאלוני מנעולים שיפרצו לך בשניה את האוטו בלי נזק בכלל ... במקום לשלם 350 שקל לחלון ;)

אורן... שנתקע עם המפתחות על הדשבורד באופל ...

• תוכן חדש...