Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,וצהריים טובים.

לא משנה עם מי תדבר,ברגע שתגיע לנושא שיחה בנוגע לרכישת מכונית אמריקאית,ישר מבלי לחשוב פעמיים,וללא היסוס, הוא יזרוק לך " כן,אבל תחבר לה צינור דלק ".

עכשיו אני כחובב אמריקאיות ( בן 20),יודע בוודאות של 100% שאני ארכוש אחת בשנים הקרובות,ופשוט נמאס לי לשמוע את ההערות הציניות האלה על הדלק שמבאסות לך את החיים.

אז אני בא ושואל אתכם בעלי הניסיון,כי לא אישית עוד לא היתה אמריקאית.

-)אומרים את זה רק בגלל המנועים הגדולים של המכונית ? כי דווקא שמעתי לפעמים שיש מקרים הפוכים (לדוגמא במונטה קרלו-קראתי פה באחד הפוסטים שהיא שותה פחות,מרכב "רגיל"..שכחתי את שמו כרגע.).

-)זוהי אימרה שבאמת כוללת את כל המשפחה האמריקאית? או שהכל אינדיוידואלי,ויש חריגים...

בקיצור,אני ממש מבולבל :oops:...להתיחסותכם אודה (-:

נ.ב

יש לכם פורום מדהים,למדתי מכם אין ספור דברים.

Get Rich Or Die Tryin'

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה באמת רוצה אמריקאית - וזה באמת חשוב לך - הצריכת דלק לא תהיה משמעותית עבורך.

רכב קונים באהבה, וכך גם מתייחסים אליו.

אני לא איכנס לדיון של "אמריקאית זוללת דלק או לא", פשוט משום שלא הייתה בבעלותי אמריקאית מעולם.

אבל כמו שאצלי עולה יותר כסף לתדלק 98 ולא 95, אתה יכול לעשות סדר עדיפויות ואם חשוב לך עד כדי כך רכב כזה ולא אחר - לחיות עם ההוצאות שנלוות אליו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא כל האמריקאיות שתייניות.

הסרטוגה שהיתה לאבא שלי היתנה עושה כ 10 ק"מ לליטר ועם המאליבו הנוכחית (מודל 2005) הממוצע עומד על 11 ק:"מ לליטר שזה כ 70% נסיעות עירוניות.

הבעיה שלהן היא מחירי חלפים גבוהים מאוד וירידת ערך עצומה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא להתרגש! לפני יומיים ראיתי אלפא 147 למכירה והתעניינתי. מכל עבר צעקו לי"אל תגע באוטו הזה יש לא בעיות חלודה" וכולי.... בעבר הקרוב וגם הרחוק, מה שעניין את האמריקאים הוא גודל. כמה שיותר! שמוש בטכנולוגיות מאוד ישנות בהיצע המנועים שלהם, גרם להם לייצר מנועים גדולים מאוד שיוכלו להזיז את הספינות שלהם ורק בקו ישר. על סיבובים אין מה לדבר איתם אפילו היום. מנועים אלה עובדים לרוב בסל"ד נמוך עם יחסי העברה ארוווווכים למען נוחות מירבית לכל ישבני הביק מק שישבו באוטו.

לא הייתה שום מחשבה על חסכון במשקל. קרבורטורים ענקיים\מזרקים. העיקר לחצות מרחקים בנוחות{ככה הם חושבים}.

מנועים אלה צרכו לא מעט דלק. גם בארץ יכלו להחזיק אותם אנשים יותר אמידים.

אל תתיאש המנועים של היום יותר מודרניים, וגם עם יקח לאמריקאים עוד זמן להגיע לרמת המנועים הארופיים\יפן. הם בדרך הנכונה. וחוץ מזה מנועים אלה לא רעים בכלל ועם אתה אוהב את ההרגשה של שייט בים אז אל תתרגש מסטיגמות

פורסם

הם לא מכוונים לאותה מטרה של האירופאים \ יפנים (לפחות לא כיוונו, עד התקופה האחרונה) - כל הרעיון מאחורי הסטייל של האמריקאיות הוא - גודל וכוח, בלי לחסוך בכלום (וזה מתבטא גם בנפח המנוע, גם במשקל, גם בצורה הכללית) ובקיצור, לי יש את הכלי הכי גדול :twisted::lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אל תיקח ללב את הסטיגמות!

האמריקאיות של היום ממש לא כמו האמריקאיות של פעם.

השבי AVEO עושה לפי נתוני יצרן מעל 1:12 בנסיעה משולבת. מצד שני היא לא בדיוק קודה המי SIXPACK.

סטיגמות מטופשות בוא נשאיר לדודים מעצבנים ולמנהלי ציי רכב שעונים על סקרים מגמתיים.

תבחן כל רכב לגופו ותראה אם הוא עושה לך את זה.

פורסם

BERLINER כתב:

שמוש בטכנולוגיות מאוד ישנות בהיצע המנועים שלהם, גרם להם לייצר מנועים גדולים מאוד שיוכלו להזיז את הספינות שלהם ורק בקו ישר. על סיבובים אין מה לדבר איתם אפילו היום

ואיפה הקשר בין המנוע ליכולת הרכב לפנות (כזכור לי, M5 פונה לא רע בכלל עם מנוע 5 ליטר,ולא חסרים רכבים עם מנועים גדולים כמו פרארי, אסטון וחברותיהן)?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

הכוונה היא לא בהקשר הישיר שבין נפח המנוע ליכולת הפנייה של הרכב, אלא בכך שהאמריקאים פשוט לא התמקדו בכך - הרכבים האלו תוכננו באותו זמן לספק נוחות נסיעה מירבית (תזכור שרובם הגורף של הכבישים בארה"ב הם היי וויס ארוכים וישרים המשתרעים על פני אלפי קילומטרים), אבזור ברמה גבוהה (אין הרבה קונצרנים שייצרו עוד בשנות השישים רכבים עם מזגן מובנה ובקרת אקלים, רדיו מובנה וכו'), מומנט אכזרי ומנוע גדול ושרירותי (אני מתכוון לדגמי הדגל ולא לדגמים "הנחותים" יותר שיוצרו עם מנועים חלשים יותר ע"מ להוזיל את מכיר הרכישה) - וכתוצאה מכל אלו לאמריקאים אז, כהיום - לא ממש אכפת מיכולות הפנייה של הרכב, אלא מנוחות ונסיעה בקו ישר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תיאור יפה של הכוונה האמיתית.

רק נק' אחת -

מומנט אכזרי ומנוע גדול ושרירותי

אני מניח שהתכוונת ל"שרירי" (למרות שפירוש המילה באנגלית הוא "זדוני", וזה בהחלט מתאים לחלק מהמנועים האמריקאיים:wink: ).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

וואלה, כשנהגתי ברכבים צרפתיים, הייתי נותן גז אבל האוטו עושה מה שהוא רוצה, תמיד האשמתי את התיבה האוטומטית הגרועה שלהם... עכשיו מסתבר שזה פשוט היה מנוע בעל כוח שרירותי :lol:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

השבי AVEO עושה לפי נתוני יצרן מעל 1:12 בנסיעה משולבת. מצד שני היא לא בדיוק קודה המי SIXPACK.

אמריקאית?!

אני מתפלא עליך אישפוז.

האוויאו נוטה יותר לבית אבא הקוריאני, שם היא נולדה ומיוצרת כיום. זה שיש לה "סמל" אמריקאי בדמות הכנפיים של שברולט, לא אומר שהיא אמריקאית אמיתית (כולל כל הסטיגמות על גודל, מנוע, דלק, רכות וכו').

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

להגיד לכם משהו בתור מישהו שיש לו אמרקינית תאמינו לי לא אכפת לי מהדלק העיקר שאני שמור שמה טוב מאוד בלומינה שלי המושבים מאחורה מיועדים לשמנים לאללה בגגלל זה האוטו כול כך רחב תאמינו לי עדיף נוחות ובטיחות ,

מאשר צריכת דלק אם לוחצים קצת הם לא עושות בעיות אם אתה קורע אותה הם אוכולות 1 ל1 (ביטוי) בעיקרון האמרקניות זה רכבים של נוחות בטיחות וכבדות האמרקניות מזה כבדות חבל לכם על הזמן בקיצור מקווה שהבנתם אותי

CHVROLET LOMINA V6 3.97 LS

פורסם

זהו שבטיחות זה לא מחייב. אין קשר בין הגודל של הרכב לבטיחות שלו כי רכב שתוכנן עם איזורים סופגי אנרגיה יוציא אותך יותר שלם מאשר רכב בגודל כפול שאין לו איזורים סופגי אנרגיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קודם כל להבהרה:

1) לא = מילת שלילה, לדוגמה: "לא, אין לי מושג בדיקדוק".

2) לו = מילת שיוך, לדוגמה: "אין לו מושג בדיקדוק". (ובהטיה - לי, לו, לה וכו')

ולעניין

בעבר הדלק בארה"ב היה זול מאוד ובשפע (גם היום הוא זול משמעותית מישראל ואירופה) ולכן לא עניין את האמריקאים כמה המנועים שלהם צורכים.

המנועים היו חזקים ואמינים מאוד (V8 ו- V6 אמריקאים הם מנועים מאוד אמינים) אבל עם ניצולת נמוכה וכתוצאה מכך הספקים נמוכים.

כיום (ואני לא מדבר על הקוראניות שיש עליהן סמלים אמריקאים) מחירי הדלק בארה"ב עולים ומתחילים לראות שם יותר ויותר מכוניות קטנות (היאריס די פופולרית שם ואני יודע שהיא לא אמריקאית, זו רק דוגמה) ומנועים חסכוניים.

השאלה היא, על איזו אמריקאית אתה מפנטז?

קלאסית מגודלת? או מודרנית "צנועת" מימדים?

אם הפנטזיה שלך היא הקלאסית, קנה מיכלית דלק בנוסף למכונית.

אם המודרנית היא הבחירה שלך, לדעתי (לא מנסיון) לא יהיו הבדלים ממכוניות אחרות עם מנוע בנפח מנוע דומה.

המנוסים שביניכם (בעליהן של אמריקאיות) יתקנו אותי אם אני מדבר שטויות (לא קורה בד"כ בלי לפחות 50% אלכוהול בדם)

סתם, כי בא לי לדבר

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...