Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אמור להיות חוזה כזה? אם קיים.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החוזה שאבא שלך חתם עליו כשהוא החליט לקחת רכב בליסינג - חייב להיות חוזה חתום או מסמך רשמי שמאשר את ההסכם ביניכם לבין חברת הליסינג.

אם אין אצלכם - תדרשו עותק מחברת הליסינג.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

באמת חוצפה מצידם.

אביך לא חתום מול חברת הליסינג,אלה מול החברה בה הוא עובד,בנושא החזקת רכב והסבת דוחו"ת.

תבקשו מהקצין רכב שיתן לכם את העתק החוזה על הרכב היונדאי.

מה בסוף היית בחרמון?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כן. האוטו עשה קצת רעשים חדשים בעליה לשם, אבל חוץ מזה היה בסדר.

hagggg55 כתב:

פורסם

אתה צריך להיות שמח, לא מספיק שניפתרת מהיונדאי, שימחה בפני עצמה-גם קיבלת פוקוס! :lol:

ועוד משהו שלא שמת לב, גם ניפתרת מבעית התשלום על הצמיגים.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

אתה יודע מה? אני אפילו לא בטוח שזה המקרה. ייתכן ובכל זאת חוייבנו עבור הצמיגים, לפני שהאוטו נמכר. וככה נדפקנו מכל הכיוונים.

על האוטו כבר לא כל כך איכפת לי. הייתי רוצה שתהיה לי קצת יותר התראה מראש אבל ניחא. מה שבאמת מעצבן אותי זה שאיבדנו עכשיו כל מה שהיה בתוך האוטו.

יש איזושהי דרך להשיג שם שם בנאדם לפי מספר רישוי? אם יהיה לי את השם אני אוכל להשיג טלפון, ואז אני אוכל לבקש את הדברים שלי בחזרה.

מישהו מכיר דרך כזאת?

hagggg55 כתב:

פורסם
מה שבאמת מעצבן אותי זה שאיבדנו עכשיו כל מה שהיה בתוך האוטו.

אל תשכחו לתבוע אותם על הציור של גוגן שהחזקתם שם :twisted:

GOT סחוג?

פורסם

אני מבין ממה שכתבת שאבא שלך שכיר במקום שמחזיק לא מעט רכבים. שיכנס לקצין הרכב שלו (ותדאג שאימא שלך תעצבן ותו בבוקר לפני שהוא הולך אליו) ושידרוש ממנו טיפול יסודי מול אלבר.

קצין הרכב מתוקף תפקידו כבר ידע להוציא מהם פיצוי נאות בצורת אוטו חדש ופיצוי על הדברים האישיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אמרתי לך כבר.. ואני אגיד שוב

אני חושב שיש לכם עילה לתביעה, אבל אתם צריכים לדבר עם האנשים שסגרו איתם חוזה, מן הסתם.. איפה שאבא שלך עובד!

אלא אם כמו שנאמר פה.. כתוב בחוזה שהם יכולים למכור את האוטו מתי שהם רוצים

וזה.. אממ.. לא נראה לי הגיוני

עוד דבר שנראה לי ממש ממש ממש ממש מוזר זה.. איך לעזאזל הגיע הרכב אל מגרש המכוניות שמוצעות למכירה? הוא היה אמור ליהיות במוסך לא?

לדעתי זו מן תרמית קטנה זה הכל.. פשוט, יותר מידי בעיות באוטו.. עדיף למכור ולהרוויח כסף מאשר לתקן ולהפסיד.

צודק.. לא מקנא בבנאדם שקנה את הרכב חח .. אבל בכל זאת.

לדעתי? שווה להתייעץ עם עורך דין ועם החברה שאבא שלך עובד בה בקשר לחוזים ולברר אם יש עילה לתביעה.. אם כן.. תפאדל, כנס להם בראש, ואל תשכח לדווח לעיתונות שאז אלבר יאכלו אתה יודע מה עד לכתף.

פולקסוואגן גולף 2.0 שנת 2000.

פורסם

אתה לא יודע כמה כוח יש לך ביד.

תכתוב מכתב לערוץ הרכב של YNET ותנסה לבקש את עזרתם מול אלבר.

תבקש לדבר עם מנהל שירות הלקוחות שלהם ישירות.

מגיע לך לקבל פיצוי על הרכוש שהיה ברכב.

בחוזה רשום שאין הביטוח מכסה חפצים אישיים.

סבבה - תגיד להם שאתה לא תובע את הביטוח שלהם אלא אותם.

מניסיון כעובד לשעבר בחברת ליסינג (אחרת) קצת לחץ ואיומים ישיגו לך הרבה.

זוהי חוצפה שאין כדוגמתה, לקחת לך רכב לטיפול ופתאום יתברר לך שהוא נמכר?!

אני לא הייתי שותק על זה, ושידחפו את הפוקוס לתחת, מגיע לך יותר.

פורסם

השיקולים של הליסינג כ"כ שקופים שאיני מבין על מה נסובות תלונותיו של בעל האשכול, למעט כמובן הטענה על החפצים, וגם זאת במידה ולא הוזהר (גם ע"י שלט) לא להשאיר חפצים ברכב בזמן תיקון.

לפי תיאורו של פותח האכשול הרכב נמצא במצב מזוויע, כך שלליסינג משתלם להיפתר ממנו כל עוד הוא נראה שלם מבחוץ ומתניע, והנה פתאום מגיע איזה פרייר לאחד ממגרשיהם ומחפש יונדאי או כל רכב אחר "אבל במבצע", ההנהלה מבצעת חישוב"1+1=למכור" ומגישים לו את היונדאי הנ"ל.

הם הרוויחו את ההשקעה הראשונית שלא ירדה כולה לטמיון, את השקט הנפשי שלהם עד הטרנטה הבאה, את עלות הטיפולים והחלפים של רכב שהם ממילא יצטרכו למכור בסופו של דבר, ומי יודע כמה בקלות יימצא הקונה ה"מאושר", בבחינת "אם לא עכשיו, אימתי?", ובנוסף לכל הם לא רכשו עבורך רכב חדש שכן בין כה וכה הפוקוס שלהם עומד ללא שימוש.

אתה הרווחת רכב שמצבו יותר סביל ולכאורה בטיחותי מהיונדאי האקסית, נסיון לשינוי התנאים: אולי הפעם יהיו פחות תקלות - עם הקודם כבר ידעת מה קורה, גרוע מכך כבר נמצע בפירוקיה, ואילו עכשיו זו הזדמנות לבחון את מזלך. בנוסף לאמור כפי שהתרשמתי מעיון בדיונים בפורום זה הפוקוס הינה עדיפה מבחינה מוטורית ומבחינת הנדסת אנוש בכל פרמטר יותר מהיונדאי, ולבסוף - התרעננות והתחדשות לא מזיקות לעולם לנפש האדם.

הפרייער היחיד שלכאורה הניח את כספו על קרן הצבי הינו הקונה "המאושר".

פורסם
אמרתי לך כבר.. ואני אגיד שוב

אני חושב שיש לכם עילה לתביעה, אבל אתם צריכים לדבר עם האנשים שסגרו איתם חוזה, מן הסתם.. איפה שאבא שלך עובד!

אלא אם כמו שנאמר פה.. כתוב בחוזה שהם יכולים למכור את האוטו מתי שהם רוצים

וזה.. אממ.. לא נראה לי הגיוני

עוד דבר שנראה לי ממש ממש ממש ממש מוזר זה.. איך לעזאזל הגיע הרכב אל מגרש המכוניות שמוצעות למכירה? הוא היה אמור ליהיות במוסך לא?

לדעתי זו מן תרמית קטנה זה הכל.. פשוט, יותר מידי בעיות באוטו.. עדיף למכור ולהרוויח כסף מאשר לתקן ולהפסיד.

צודק.. לא מקנא בבנאדם שקנה את הרכב חח .. אבל בכל זאת.

לדעתי? שווה להתייעץ עם עורך דין ועם החברה שאבא שלך עובד בה בקשר לחוזים ולברר אם יש עילה לתביעה.. אם כן.. תפאדל, כנס להם בראש, ואל תשכח לדווח לעיתונות שאז אלבר יאכלו אתה יודע מה עד לכתף.

לו אין שום כוח ושום דבר כי חברת הליסינג לא חתמה איתו על שום חוזה ואין לה שום התחייבות כלפיו. היחיד שיכול לתבוע הוא המעסיק שלו שהוא זה שחתם איתם וסיכם איתם את תנאי העיסקה (ואני לא אתפלא אם יש בחוזה שלהם סעיף שהם רשאים להחליף את הרכב לרכב אחר לפי שיקול דעתם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קודם כל, זאת לא אבידה גדולה לאבד יונדאי אקסנט. למרות שפגיעת שאסי באקסנט יכולה להוות רק שיפור לטובה מבחינת ההתנהגות עדיין אין סיבה להיות עצובים. :lol:

בנושא החפצים שהשארת ברכב בזמן הטיפול- יש לך עילה להתלונן ולתבוע. יש הבדל גדול בין השארת דברי ערך ברכב וגניבתם

בזמן שהיית הרכב במוסך לבין ,מסירת רכב עם חפצים אישיים בתוכו לטיפול מתוך ידיעה שהרכב חוזר אליך בתום הטיפול. היו חייבים להודיע לך שהרכב לא יחזור אליכם ולתת לכם להגיע ולקחת את החפצים האישיים מהרכב.

אני לא רואה בעייה עם זה שחברת הליסינג החליטה למכור את הרכב. כנראה הוא הגיע לנקודת האיזון שבו עדיף להם למכור מאשר לתקן ולהשקיע.

יש רק דבר אחד שאני לא מבין מכל הסיפור. נניח ולעבודה של אבא שלך יש 20 רכבים מליסינג. 19 רכבים צמודים אצל העובדים ו 1 פורד פוקוס "זו*ה" (לפי הגדרתך). מקום העבודה היה עד כה משלם עבור 20 רכבים. כיום יש בידו 19 רכבים (הרכב שלכם נמכר ולא קיבלתם אחר). במקרה כזה, לא נראה לי הגיוני שקצין הרכב לא מעורב בנושא. או שהעסק החליט לצמצם עלויות ולהיפטר מאחד הרכבים והרכב שלכם הוא זה שנבחר ע"י הליסינג. אופציה אחרת היא שעובד אחר שמקורב יותר לקצין הרכב מקלף כרגע את הניילונים מרכב חדש. שווה לבדוק מול קצין הרכב כי משהו מסריח.

אסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...