Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין איך אפשר לעשות כזה דבר בטעות?

בעקבות התקלה האחרונה ביונדאי שלנו, מהאשכול הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=144651

הכנסנו את האוטו למוסך של חברת הליסינג (הגרועה בעולם) "אלבר".

במשך שבועיים האוטו לא חזר מתקלה שאמורה להיות די פשוטה לפיתרון. התקשרנו אליהם לפני כשבוע, והם בכלל לא ידעו שהאוטו שלנו אצלם. אמרו שיבדקו ויחזרו אלינו. לא בדקו ולא חזרו. אתמול אבא שלי שוב התקשר, אמרו שיחזרו אליו בצהריים. לא חזרו.

היום אבא שלי שוב התקשר, ואמרו לו שמכרו את האוטו שלו בטעות.

איך לעזאזל אפשר למכור אוטו בטעות?! כמה מטומטם בנאדם צריך להיות בשביל לעשות כזה דבר?!

עכשיו לא מספיק שמכרו אותה בלי ידיעתנו, גם כל החפצים שהיו בתוך האוטו נעלמו ביחד איתו, ואי אפשר לעשות להם כלום, כי באלבר ברגע שאתה מכניס את האוטו לטיפול, החפצים על אחריותך בלבד.

עכשיו נקבל פורד פוקוס במקום למשך שנה אחת, ואין אופציה לקבל אוטו אחר במקום הפוקוס, כי זה האוטו הפנוי היחיד שיש בעבודה של אבא שלי.

עכשיו נכון שהפוקוס טובה מהיונדאי בערך בכל פרמטר שיש, אבל בכל זאת. זאת היונדאי שלנו! במהלך השנה וחצי+ שאני נוהג עליה, מאוד נקשרתי לאוטו וזה פשוט כל כך מעצבן שהם מכרו את האוטו שלנו, בלי אפילו אופציה לרוקן אותו מהחפצים שלנו!

אלבר זאת בקלות חברת הליסינג הכי גרועה שיש. למה?

* בטיפולים הם תמיד מחפפים, אף פעם לא מטפלים בזמן.

* כשיש תקלה הם עושים טובה שהם באים לקחת את האוטו 3 ימים אחרי הדיווח, ומחזירים אותו אחרי שבוע, אומרים שהכל סודר ואין שום שינוי.

* לפעמים הם גם לא באים לקחת את האוטו אחרי שמדווחים על תקלה, אלא שולחים נציג (שהוא תמיד הכי חוצפן ומתנשא בעולם) שמתניע שניה את הרכב, אומר "הכל בסדר. אין פה שום תקלה" מכבה והולך.

* כמו באשכול שנתתי לינק אליו למעלה, אחרי שאמרנו שיש נורת check דולקת קבוע ושאני נוסע לחרמון למחרת אז אנחנו צריכים אוטו חלופי, הם ענו "יהיה בסדר. זה לא משהו קריטי. סע, תחזור, ואז תכניס את האוטו", אני בטוח שהתגובה של הנציג לא הייתה משתנה גם אם זאת הייתה הנורה של כריות האוויר או הABS.

* בזמן שהאוטו היה במוסך ב3 שבועות האחרונים, הם התקשרו ואמרו שהצמיגים במצב מזעזע ושצריך להחליף אותם. אבל בגלל שעברו רק 40 אלף ק"מ מאז ההחלפה האחרונה ההחלפה תהיה על חשבונינו (לא אישית, אלא על חשבון החברה שבה אבי עובד. אבל בכל זאת מעצבן).

טוב יש לי עוד הרבה סיפורי אימה על היחס והשירות המזעזע ואיכות הטיפולים הירודה שמקבלים בחברת הליסינג הזאת. אבל המסקנה היא, שאם אי פעם אני אקח אוטו בליסינג בעצמי, אלבר תהיה החברה האחרונה שאני אפנה אליה. פשוט ממליץ לכולכם להתרחק מהם.

אגב, אני ממש מרחם על הבנאדם שקנה מהם את היונדאי עכשיו. הוא קיבל אוטו עם מכת שלדה רצינית מאוד, מנוע גוסס, גיר שהוחלף פעמיים ועדיין לא עובד, בולמ"ז גמורים (האוטו נוטה קדימה בחוזקה בכל בלימה), ועוד הרבה בעיות שקצרה היריעה מכדי לפרט.

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל דאגה ידידי היקר, משלחת חיסול בדרכה אל האחראים למחדל :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דוגרי תשמח - קיבלת פוקוס. ואני אתה וקונדסון זוכרים איך הפוקוס, עכשיו רק צריך לראות מה השיפור אחרי שתכיר את האוטו :D

חביבי - תתחדש. שים *** על אלבר וסע לשלום.

נ.ב.

בקשר לצמיגים - אני יכול להבין אותם :D...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כן אבל זאת לא תהיה פוקוס חדשה. זה האוטו החלופי ששוכב עכשיו בעבודה של אבא שלי כמה שבועות. וכולנו יודעים כמה רכבים חלופיים הם "רכב זונה". וזה עכשיו הולך להיות האוטו שלנו לשנה הקרובה.

hagggg55 כתב:

פורסם

האם אתם יכולים לסרב? וחוץ מזה - בכל זאת הוא במצב טוב יותר מהאקסידנט שכבר הייתה במצב צבירה "גיגית".

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כן אבל זאת לא תהיה פוקוס חדשה. זה האוטו החלופי ששוכב עכשיו בעיתון הארץ כמה שבועות. וכולנו יודעים כמה רכבים חלופיים הם "רכב זונה". וזה עכשיו הולך להיות האוטו שלנו לשנה הקרובה.

לפי התיאור שלך של היונדאי, יותר גרוע ממנה לא תקבל.

פורסם

נכון. אבל היית מצפה שאחרי שעושים כזאת פאשלה, המינימום שנקבל זה אוטו חדש. או לפחות אופציה לבחור איזה רכב נקבל. לא?

hagggg55 כתב:

פורסם

כן, אז תדרוש את זה מאלבר.

השאלה אם יש לך כוח ללכת ראש בראש איתם, לפי דעתי בסוף זה ישתלם כי הם עשו פה טעות רצינית והפרו את החוזה איתכם (אלא אם כן כתוב בחוזה שמותר להם למכור את הרכב לפני תום תקופת הליסינג).

פורסם

תתעודד.. אולי הפוקוס יותר מהירה מסוזוקי ליאנה :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איך לעזאזל הם יכלו למכור את הרכב בלי אישור שלכם - מה יש להם סתם רכבים במוסך שצריך להפטר מהם אז הם מוכרים?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אורן - חפש את החוזה ותראה מה כתוב, אם הם לא פעלו ע"פ החוזה - דרוש מהם פיצויים על הפרת חוזה בדמותה של מאזדה 3 חדשה! :wink:

בקשר לליאנה - אין סיכוי, אם הלאנסר לא מהירה יותר אז הפוקוס בטוח לא - פחות הספק, יותר משקל.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נציג "אלבר" עומד ברמזור, נעמדת לידו סובארו DL.

"תגיד לי, זה טוחן אימפרזה?"

הנציג עונה "בטח טוחן".

"וואלללה כמה מוכר? בוא אני נותן לך עכשיו 20 אלף - בלי בדיקה!"

והנציג מושך בכתפיו ועונה "פסדר"...

וככה לאורן אין רכב :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...