Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה דגמים מבוססים על פירלס.

ELS. XLS. XXLS.

ואיך האלמנטים האלו

XETEC XLS. 12"

http://www.12voltshop.eu/eu/index.php?main_page=product_info&products_id=2531

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

צריך להגיד לך לבצע חיפוש?

הזטק XLS = פירלס XLS בתחפושת (פורים).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני ידייק בשאלה.

אני מתלבט בין.

IDMAX 12D4V3 בודד (אולי שניים בעתיד)

XETEC G-12 XLS שתי יחידות

נתונים.

IDMAX נצילות של 88.1DB. יכולת ספיגה של 1000W RMS

XLS . נצילות של 93DB. יכולת ספיגה של 500W RMS.

לא להתיחס למחירים.

התיבות של האלמנטים יהיו לניצול מלא של האלמנטים.

ההגברה היא ארפקוייק 200DHC. או מגבר אחר בעתיד. רק במקרה של 2 IDMAX.

נתוני מגבר 600-700WRMS ב 4 אום. לפי היכולת החשמלית של הרכב.

1200-1400WRMS ב 2 אום. שוב ^^^^^^^

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

הקפצה.

אין כרגע אופציה לזוג IDMAX.

האופציות.

IDMAX אחד. שיקבל לפחות 900W RMS עד 1200W RMS

או

זוג XETEC G12. שיקבלו גם בין 900WRMS ל 1200WRMS.

מבחינת דיוק. SQ

מבחינת כוח. SPL

ולא מדובר על תיבות סגורות!

פורסם

אחחח אלי אלי... אתה פשוט לא מקשיב, הא? (תרתי משמע).

לא יעזור כלום. תכין ת'מערכת שלך עם כל החוטים ככה שתוכל לחבר ב10 דקות את שני הסאבים השונים. תגיע לבן אדם שממנו אתה קונה, ותשים לשמוע. אם לא תשמע, לא תדע. ואת הנושא הזה טחנתי גם אני וגם הרבה חברי פורום נוספים פה.

כמו שכבר אמרתי לך בשיחה בינינו, IDMAX הוא בעל עוצמה הרבה יותר מוחצת מסאב אחד של XLS. אבל אחרי 2/3 מהעוצמה של הסאב, הID מתחיל קצת לאחר. ברור שלא מדובר באיחור מטורף כמו סאבים ב200 שקל, אבל בתור חובב SQ מושבע, אני לא מוכן להתפשר אפילו לא על עשירית שניה של איחור, ולצערי אין לי את הציוד שיאפשר לי לעשות תיקוני זמנים (שגם איתם אגב אני לא בטוח שתוכל להגיע לתוצאה מושלמת) אז אני וויתרתי על ה"תענוג".

לפי דעתי האישית, מבחינת המושג "לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה", הIDMAX הוא הפשרה הכי טובה שתמצא בשוק. באמת, איכות באס משגעת, ודיוק מעולה בווליום "נמוך" (יחסית ליכולות של הסאב), החל מווליום בינוני ומעלה, מתחילה הפשרה בין עוצמה ודיוק. לי אישית הפשרה הזו לא התאימה.

לעומת זאת - הXLS, הוא הסאב, (שוב) לפי דעתי האישית, ההכי מדוייק ששמעתי אי פעם... אם יצא לי לשמוע משהו יותר מדוייק, אני כנראה אקנה אותו, אבל לא נראה לי שזה יקרה בקרוב.

ה"חיסרון" היחיד של הXLS, זה שביחס לID (שוב, הכל יחסי), הוא יותר חלש. לא יודע עד כמה בדיוק, אבל בהחלט ניתן להבחין בהבדלי העוצמה.

ועכשיו למקרה הספציפי שלך:

מכיוון שיש לך אפשרות לקנות שני XLS, ורק ID אחד, הייתי הולך על זוג הXLS. פשוט לאור העובדה שמבחינת דיוק, הXLS הוא סאב ללא פשרות, ואת הפשרה היחידה של העוצמה, אתה תשלים עם עוד אח תאום של הXLS.

בברכה!

יונתן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

OK.

יש אופציה לשני IDMAX. מחפש רעיונות למגבר שינצל אותם כראוי. (או במילים אחרות) מאיפה אני מביא לפחות 2200W RMS. ב 1 אום. איכותיים.

כרגע ללא תקציב. אבל בלי יציאות של מגברים מעל ל550 דולר

פורסם

אלי... החלקת על המוח, הא?? שני IDMAX????? מה אתה מנסה להשיג שם???

מילא שני XLS, מילא שני IDMAX 10"... אבל שני IDMAX 12"???

אין סיכוי שבאמת תצטרך כל כך הרבה עוצמה!

ואם בזכיית תחרויות עסקינן, אין לך שום טעם לשים יותר מID אחד עם תיבה פתוחה בנויה נכון. אף אחד בארץ, אפילו לא הSPLניקים המטורפים לא יגיעו לחצי מהרמה שלך!

בברכה!

יונתן.

פורסם

באיזה תחרות הוא יזכה בדיוק?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
תחרות מי יהיה חירש ראשון ..

על זה גם אני חותם

:-P

דרך אגב מישהו קנה עכשיו פייז 15" אולי תנסה שניים כאלו ?:lol:

למען ה' אולי תחליט לשמור על מה שנשאר מהשמיעה שלך , לפני שלא תוכל לשמוע .

אנה ממך , אנו רוצים אותך בפורום עוד קצת זמן , לא כדאי שתלך למקומות אחרים בגלל שני IDMAX :lol:

ועל מגברים אני לא הולך לחשוב בשבילך , לא מגיע לך :lol:

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אולי דיי עם הת'רדים של אם תרצו אין זו אגדה?

שמעתי IDMAX 12 סאב חזק מאוד ומדוייק מאוד בתיבה אטומה - 2 כאלה?

אם איזה סט תאזן מפלצת כזאת מקדימה? שום סט

יהיה לך סט שישמע כמו טוויטרים עם סאב לא קשור לכלום בתיבה פתוחה, זה מה שאתה רוצה?

אולי עם 2 אלמנטים של 10 או 8 אינצ' בדלתות, מיד על הדש , וטוויטר ענק תוכל לשמוע משהו חוץ מאת הסמל שלך נופל מהאוטו

אולי כדאי לעצור ולעשות חושבים לפני שרצים עם שני IDMAX בתיבות פתוחות?

הרי שבנוסף למונו שיצטרך לתת עוצמות טיפשיות, תצטרך מגבר לסט הקידמי שגם אז תהיה חייב בי אמפינג כדי אפילו לחשוב על לשמוע משהו אז זה או 6 ערוצים (מגבר של 2 ומגבר של 4 או 6) או 6 מיניבלוקים

ואפילו לא מילה על המערכת חשמל הבניות החיווט וכו'

בוא נקווה שאחרי כמה חודשים תשמע משהו

נ.ב

נקווה שמקרה איתמר לא יחזור על עצמו, או נקווה שכולנו לא נמות מזיקנה לפני שנספיק לשמוע את המערכת שלך ושל אליקו

אתה קופץ לבור ללא תחתית

פורסם

נתחיל.

תעזבו את העיניין של למה וכו.

והמטרה של שניים היא לתת יותר כוח בנמוכים. בווליום סביר. ואפקט גדול יותר של מכה של הסאב.

ולא ווליום מקסימלי. כי זה לא יהיה הגיוני. לשבת מחוץ לרכב שלא לדבר על בתוכו.

פורסם

נ.ב

נקווה שמקרה איתמר לא יחזור על עצמו

אפשר פירוט?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - שאני יקנה הכול ויתחיל למכור.

ואבנר. תאמין לי הבור עמוק.. כל כך עמוד שמפחיד להסתכל למטה

• תוכן חדש...