Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת מהירות בכביש 70?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי אתמול בלילה בכביש בין זכרון יעקב ויוקנעם (כביש 70). רציתי לדעת אם יש שם מצלמות מהירות, כי היה פלאש קטן, ואני לא יודע אם זה איזשהו אדיוט ששיחק עם האורות שלו או מצלמה.

פורסם
זה מישהו ששיחק עם האורות שלו...

תעשה את זה גם אתה למי שעובר באדום.. תאמין לי הוא ייבהל...

לא רע :twisted:

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

אין שם שום מצלמת מהירות בוודאות (אני נוסע על בסיס קבוע בכביש הזה על לפחות 110 קמ"ש).

מה שכן יכול להיות זה ניידות משטרה עם אקדח לייזר בצד הדרך, לא משהו קבוע.

פורסם

מחזק את תשובתו של גיא.

בירידה מאליקים ליוקנעם נעצרתי ע"י שוטר ממל"ז וקיבלתי דו"ח על לא עוול בכפי :x. מצלמות אין שם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן, באחת מההשתלבויות מדרכי העפר שיש שם.

הם גם אוהבים לשבת בכניסה הרחבה לחניון שנמצא קילומטר צפונית-מזרחית ממחלף אליקים לכיוון יוקנעם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה לא דרך עפר אלא כניסה לפראק תעשיות מורדות הכרמל. תמיד לפני הקטע הזה אני מוריד מהירות ל- 90, ואחרי הצומת מאיץ חזרה.

פורסם

מישהו שם לב לכמה מסוכן לנסוע שם בלילה בחלק של הכביש שבשיפוץ? אין בכלל קווים על הכביש, ולא רואים את הגדר. אין ברירה אלא לנסוע בנתיב הימני, כי השמאלי הוא סכנת מוות.

נסעתי שם אתמול והיום.

אתמול נסעתי שם וממש פחדתי, וכעסתי על מע"צ (לא יודע איך קוראים להם היום), והיום גם הרגשתי פחד, אבל גם קצת תחושת כעס על עצמי בגלל ששכחתי לנסוע דרך כביש החוף. FOOL ME ONCE, SHAME ON YOU. FOOL ME TWICE, SHAME ON ME...

• תוכן חדש...