Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מה שהיה לו לפני(מצטער זו התמונה שמצאתי בגוגל).

זה לקח לי החל מהשעה 1 בצהריים עד 9 בערב וזה הכל כולל הכל! פירוק ייצור והרכבה והתקנה.

photo_2070968.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כמו שחשבתי סתם חור מיותר שניצלת אותו כמו שצריך :-D

ויצרני הרכב במקום לעשות בכאלה מקומות הכנות לדברים יותר מועילים מסתם מקום לפתקים עושים את זה ככה ברוב המכוניות

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

כל הכבוד באמת פרוייקט יפה.

אם לא הייתי רואה את השרשור הייתי חושב זה בא ככה מהחברה.

איזה צבע השתמשת?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

גם המיקום לפי דעתי מאוד מצוין ונוח

השאלה איך זה מבחינה חוקית ? אם זה בכלל מעניין מישו

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

הצבע הזה מיוחד לפלסטיק כך הוא בא מהספק,כלומר יש לו גוון של פלסטיקה של הרכב,אפשר לשחק איתו או שחור או שחור/אפור או אפור מכיוון שזה מגיעה בשתי מיכלים באחד שחור ובשני אפור.

בקשר לחוקיות לצערי זה לא חוקי אבל כל אחד עושה את ההחלטות שלו,אני אישית נגד זה אבל מי אני שאגיד לאחרים מה לעשות אצלם באוטו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מישהו יכול לגיד לי למה זה לא חוקי על סמך מה לא?? במה זה מפריע

מגביל את הראיה קצת??

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

אדי בכייף היתי מתחלף איתו.

בקשר לחוקיות זה לא חוקי ביגלל שזה לוקח ממך את התשומת הלב מהכביש,לדוגמא: אתה נוסע באוטו ומתנגן אצלך ברקע קליפ עם כוסיות בביקיני תענה לי מהלב לאן העיניים שלך יסתכלו? על הכביש או על המסך?

**חחחחחח - לא אצלנו, תודה.**

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=147406

פורסם

עזוב אותי מחוקיות...

סלבה. עבודה סוף הדרך!!

רמה גבוהה מאוד. כרגיל, למרות שאני חייב לומר שהעבודות שלך רק הולכות ומשתפרות.

ישר כח!:mm_yeah:

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

כל הכבוד סלבה (כאילו שאכפת לך גם שאנחנו אומרים את זה כי אתה יודע שאתה תותח :lol: ) עבודה מושקעת נקייה יפה ויסודית במיוחד. רק מה, לא הבנתי איך זה לקח לך 8 שעות אם לי אמרו שפיבר אמור להתייבש אחרי 24 שעות (ייבוש מוחלט הכוונה)??

אודה לתשובה, גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...