Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איכפת לי ועוד איך! אם לא היה איכפת לא הייתי מפרסם.

אם במידה וחוזק הבנייה(חוזק של הפיבר) לא חשוב לך ולא משחק תפקיד בבניה, אפשר לשים יותר מקשה ובנוסף לזה לשים תנור שיתן קצת חום על זה ואתה מזרז את התהליך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחי(אם הוא אחיך - דבר איתו בבית!) יצא פשוט לא יאומן! מ=ד=ה=י=ם!

היום ראיתי את זה לפני הצבע יסוד בחיים לא חשבתי שזה יצא ככה :-D

סלבה כל הכבוד !

ואיך בעל הרכב אהב את היצירה?

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

נראה מעולה סלבה, בהחלט מקורי.

תפתח חנות משלך תעזוב אותך הנדסאי אלקטרוניקה:).

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני חושב שהמנהלים צריכים להכניס גם את זה לקישורי אודיו - התקנות חברי פורום. זה יצא פשוט מדהים, יותר יפה מהגימור הרגיל של הרכב :-D

סלבה, תעצב לי את האוטו!!! :twisted:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עצה שאולי יכולה לעזור לך בעניין של הצבע, למרות שהעבודה א' א' אבל הצבע לא ממש מדוייק.

לא נראה לך שהיה כדאי לצבוע את כל הקונסולה לאיזה צבע בולט או לצבע השני של הדשבורד?

מה אתה חושב???

כמובן שאני לא אתווכח עם אומן.

Polo 2012

פורסם

כריש כריש ..... (מי שמכיר את הפרסומת מהרדיו )

הם התכוונו לסלבה שלנו .

נראה מהמם.

ח"ח זה ממש לא מספיק כאן ,סלבה איך אתה נותן את המרקם לצבע שיהיה כמו שלך הדשבורד ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...