Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לשני חברים שלי.שהם נהגים בצבא ואני לפעמים יוצא שיכור ממסיבה אזה אני חייב.

זה מזכיר לי שכל פעם שהם מביאים אוטו מהצבא אני קוווווווורררע אותו(תגידו שאני סתם בנזונה)

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

תגידו שאני סתם בנזונה)

אתה בטוח שאתה רוצה שנגיד לך שאתה סתם בנזונה :lol::wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

יש לי ביטוח נהגת יחידה, ככה שיש תירוץ.

גם אני נותנת סיבוב רק לאנשים שאני סומכת עליהם מאד.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

אני יודע שלרועי 306 אין בעיה לתת סיבוב על ה 306 שלו

אז כל מי שרוצה לקבל סיבוב שישאיר לרועי הודעה פרטית

( אפשר יותר מאחת ורצוי כי לפעמים הוא שוכח )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אומנם יש לי סתם אוטו לא ספורטיבי ולא כלום (סוזוקי בלאנו טורבו GTI XSI RALLY עם סופר צ'ארג'ר,לא משהו כבד.... :wink: ) אבל אני פשוט לא סובל את ההרגשה של לשבת ליד הנהג באוטו שלי !!! אפילו כשאבא שלי נוהג ואני לידו אני מרגיש מוזר.....

בקיצור לא, הרכב שלי זה לא רכב זונה....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם אמא שלי מביאה לי לנהוג באוטו :oops:

טוב אבל הוא כבר של הילדים במשפחה (למה אתה לא לוקח אותו למוסך ? כן בטח ומי ישלם?)

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

לי בעקרון אין בעיה עם זה.

על האלמרה נוסעים בני המשפחה הקרובה בלבד (גיסים הכי רחוק....)

על הוולוו נוסע גם שכן שעוזר בשיפוץ וגם בני משפחה שנוסעים גם באלמרה.

על הרנו אין אפשרות לאף אחד חוץ ממני ומזוגתי בשל היותו רכב ללא מיסים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כשהאוטו במצב טוב, אין לי בעיה מיוחדת שחבר טוב וקרוב ייקח אותו לסיבוב כשאני לידו. רובם חוששים. חבר אחד טוב שגם מטפל לי באוטו נוהג עליו חופשי כשהרכב אצלו.

אשתי ישבה פעם אחת במושב הנהג(\ת), לחצה על הקלאץ' הקשה, ניסתה לסובב את ההגה הקשה, ראתה שמסילות המושב לא מגיעות מספיק קדימה בשבילה ושאין לה שדה ראיה ומאז לא מוכנה לנסות לנהוג עליו :wink:

נכון לעכשיו אני קצת חושש לתת סיבובים כי לחץ השמן נמוך בסרק ולפעמים כשעומדים צריך קצת משחקים עם הדוושה. נו - אוטו ישן ורגיש. אז מי שלא מכיר (שזה כולם חוץ ממני) לא עולה עליו.

בעקרון אני נהג יחיד וטוב לי עם זה.

פורסם
כשהאוטו במצב טוב, אין לי בעיה מיוחדת שחבר טוב וקרוב ייקח אותו לסיבוב כשאני לידו. רובם חוששים. חבר אחד טוב שגם מטפל לי באוטו נוהג עליו חופשי כשהרכב אצלו.

אשתי ישבה פעם אחת במושב הנהג(\ת), לחצה על הקלאץ' הקשה, ניסתה לסובב את ההגה הקשה, ראתה שמסילות המושב לא מגיעות מספיק קדימה בשבילה ושאין לה שדה ראיה ומאז לא מוכנה לנסות לנהוג עליו :wink:

נכון לעכשיו אני קצת חושש לתת סיבובים כי לחץ השמן נמוך בסרק ולפעמים כשעומדים צריך קצת משחקים עם הדוושה. נו - אוטו ישן ורגיש. אז מי שלא מכיר (שזה כולם חוץ ממני) לא עולה עליו.

בעקרון אני נהג יחיד וטוב לי עם זה.

LOL

למה נראה לי שיש לך את הקאדט שלי?!?! :roll:

אבל עכשיו היא בסדר גמור ונותנת בגבוהות :twisted::twisted:

בעקרון נתתי פעם לחבר לנהוג על האוטו אחרי שהוא נהג על רכב קונצרן חדש

הוא פשוט נבהל ורצה לברוח

אמר הכול קשה :shock:

אבל בגדול

אפחד לא נוהג על האוטו(חוץ מאמא ואבא, ככה זה שאתה חייל בסדיר עם משכורת 352.50 :evil: )

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...