Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור תאורה ב-ZX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה לשים פנסי אנג'ל אייז או באד בוי (שבעיני נראה מטומטם), לא רוצה לסנוור את הנהגים שמולי עם קסנון תוצרת סין. השיפור בא מתוך הכרח - בלילה גשום (וגם בעצם רגיל, אבל התרגלתי :?) רואים ממש זוועה.

עכשיו מה העלויות של לשים פנסים חדשים (או משומשים טובים, למרות שב-ZX זו בעיה (אין)) ואיך ניתן לשפר אותם (ושוב פעם מה העלויות?).

נ.ב. הפניה לפירוקיה המחזיקה ZX תתקבל בברכה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פנס חדש תחליפי לא עולה יותר מ250 שח. לא מומלץ לקנות פנס משומש שיהיה לפחות בן 10 שנים...

האם יש לך פנס רגיל - נורת H4 אחת? או כפול - 2 נורות H1?

מניסיון, אני מניח שחלק אם לא כל תושבות הפנסים שלך שבורות. זה הזמן לקנות חדשות, להחליף ולכוון את אלומת האור.

להשלמת ההופעה תצטייד בנורות איכותיות ובדיקת מפלי מתח בחיבורי הנורות...

פורסם

אוסיף, כי במידה ומדובר בפעמיים H1, צפה להוצאה של 340 לפנס.

מנסיוני, החלפת נורות + החלפת תושבות וכיוונן אמור לספק אלומה בריאה, למעט אם מצב הפנסים שלך באמת מזעזע.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

שלום לפורום הנכבד ולפותח ההודעה בפרט, נעלמתי לזמן מה.

גם לי יש ZX, עם 2 פנסים ישנים ונורות H1 כפולות, כשהם מכוונים טוב, הם מספקים יופי של תאורה.

למדוד מתח על המנורות יהיה הצעד הבא.

יש נורות המפורסמות כ"יעילות יותר", עם עוצמת תאורה גבוהה יותר באותו הספק חשמלי (55W). כמו זאת : http://www.autolamps-online.com/products/h1vpcentre.htm

אתה יכול לנסות כאלה. ספציפית על פיליפס קראתי חוות דעת טובות ברשת, אבל זה היה לפני חצי שנה, לא יכול להפנות אותך, אפילו לא את עצמי...

פורסם

מדובר ב-ZX עם נורות H4 בודדות. והנורות חדשות, שגם מאירות טוב. גם הפנסים עצמם ניראים נקיים ונטולי שריטות וסדקים. כנראה הבעיה בתושבת - הפנסים יושבים עקום.

כמה יעלו לי התושבות, ואיפה ניתן להשיג אותם (איזור חדרה)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Jack כנראה מדבר על נורות פיליפס ויז'ון פלוס 50%:

120.jpg

יש לי ניסיון טוב איתן. אמורות לעלות כ100 שח~ לזוג.

לגבי תושבות פנסים. שלישית תושבות עולה 100 שח~ לצד אחד.

ניתן להשיג אצל ג'אן.

פורסם
ניתן להשיג אצל ג'אן.

סליחה על הבורות, אבל מי זה ג'אן?

• תוכן חדש...